THORGAL Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Mam po raz pierwszy bios AMI i nie mam czasu na szukanie w necie moze dacie szybka odpowiedz ? Dzieki a to to ---> "Your computer case has had been opened" naciskam spacje i rusza ale co on oznacza to nie mam pojecia... :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 To znaczy, ze otwierałeś obudowę albo padł Ci czujnik 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Gr00bY Mazur"]To znaczy, ze otwierałeś obudowę albo padł Ci czujnik 8OJaki czujnik ? Czujnik od temperatury proca ? Bo w biosie pokazuje mi temperature ok 45 * dla Athlon 1700 + wiec chyba pracuje ? A jesli nie to co mam zrobic ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Nie <span style="color:red;">[ciach!]</span>nik od tego czy ktos otworzyl obudowe od komputera. Popatrz sie do ksiazeczki ktora przyszla z plyta glowna. Znajdzisz tam informacje ktory czujnik odpowiada za ta funkcje. Plus mozna zawsze to wylaczyc w Biosie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Zamknij obudowe i po kłopocie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChamRyszak Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Jeżeli masz obudowe z czujnikiem otwarcia klapy (taką lepszą snobistyczną :wink: ) to kontaktron w czujniku prawdopodobnie się zepsuł. W przeciwnym wypadku odszukaj w instrukcji parę pinów na płycie przeznaczonych do podłączenia czujnika i załóż/zdejmij zworkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Zacznij od podstaw : np. w KT3Ultra , w biosie była opcja CHASSIS INTRUSION . Jeśli ją masz w swoim biosie , zrób DISABLED . Bios ci więcej ryja nie otworzy na temat Case... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Obudowe mam zamknieta a ten nadal jeczy, ale dobra chrzanie jakos sie przemecze... Dzieki ALL :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Zacznij od podstaw : np. w KT3Ultra , w biosie była opcja CHASSIS INTRUSION . Jeśli ją masz w swoim biosie , zrób DISABLED . Bios ci więcej ryja nie otworzy na temat Case... tak trzeba zrobić !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 dokładnie. a tak btw, to angielskiego chłopie sie trza óczyć :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...