sliqe Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Hah ; ] Durony 3800 , pentiumy 5200 i wiele wiele innych za grosze ;D Łeee ; ) Takie proooce za GROOOOSZE tylko szkoda ze to kłamstwo; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 A moze tak bys wyciol jedno "http" z adresu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Chyba sobie zaraz kupie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Taka sciema ze az zal dupe sciska... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Taki Athlonik 5400+ ciekawe..... :roll: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 lul Ur8an tez z Gliwic :D moze walimy ten shit hurtowo :lol: :lol: :lol: rzuca sie na to.... profcomp przy tym wymieknie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 A tutaj prawdziwa fotka ...: > znalazłem , zresztą podpisane ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 lul Ur8an tez z Gliwic moze walimy ten shit hurtowo rzuca sie na to.... profcomp przy tym wymieknie No ba :D Moze jakis sklep otworzymy :lol: Jaki shit :> Jak tak bedziesz zachwalac to nie kupia :> SUPER DURONY 3,8 Ghz sprawne nie sprawdzane ;] :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 lul Ur8an tez z Gliwic moze walimy ten shit hurtowo rzuca sie na to.... profcomp przy tym wymieknie No ba :D Moze jakis sklep otworzymy :lol: Jaki shit :> Jak tak bedziesz zachwalac to nie kupia :> SUPER DURONY 3,8 Ghz sprawne nie sprawdzane ;] :lol: Bo jak to pisza na allegro: "Nie mam odpowiedniej płyty głownej aby sprawdzic ten procesor jednak daje 99,9% ze działa, nie przyjmuje zwrotów i negatywów! :D" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 a moze gosciu testuje po prostu sklep internetowy? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 To bardzo wypasiony ma ten sklep :) Hehehe.... ALe tak na serio,moze chca trzepac kase na naiwnych. A zawsze sie dziwilem, skad moj kumpel ma takie wiesci o takich procach <lol2> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 AMD Duron 3800 MHz FSB133 Hmmm... 3800 MHz / 133 FSB ~ 28x mnożnik :lol: Overclockers 28 x 200 MHz = 5600 MHz - to już niezła maszynka :D Koleś nabija w butelke i od co :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Alle Rechte liegen bei Computer MAX Eine nicht existierende Firma! Also warten Sie nicht auf die Lieferung! ;o) Dies ist nur ein Schulprojekt! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Z ostatniego zdania wniskuje, ze jest to "szkolny projekt"? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 A co myśleliście? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 czek diz aut http://mitglied.lycos.de/compmax/frames/cats/ Fajne graficzki mają :lol: twardziel 1tera :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Alle Rechte liegen bei Computer MAX Eine nicht existierende Firma! Also warten Sie nicht auf die Lieferung! ;o) Dies ist nur ein Schulprojekt! O kurcze tego nie czytałem, teraz już wszystko rozumiem. Projekt szkolny moim zdaniem dobry, no nic sam się wygłupiłem, że tego nie przeczytałem :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 A ja mam takie pytanko jak myslicie za ile lat bedą dostepne procesory 10 GHZ za 3 latka a może i wcześniej ? hehe a jestem ciekawy czy dozyje athlona 100 GHZ hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 O kurcze tego nie czytałem, teraz już wszystko rozumiem. Projekt szkolny moim zdaniem dobry, no nic sam się wygłupiłem, że tego nie przeczytałem :huh: 1215974[/snapback] A o co w tym chdozi bo ja nie znam niemeiockeigo? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 A o co w tym chdozi bo ja nie znam niemeiockeigo? <_< 1216082[/snapback] Wszystko prawa należa do Computer MAX Nie istniejacej firmy! Więc nie czekajcie Państwo na dostawe. To jest tylko projekt szkolny! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 2048 MB Riva Karte http://mitglied.lycos.de/compmax/frames/cats/gfx.htm :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...