Skocz do zawartości
Crosis

R.o.s.e Online

Rekomendowane odpowiedzi

jak powiesz że nabiłeś je support muse, to pójdę i podetnę sobie w akcie rozpaczy żyły łyżeczką do herbaty.

1270266[/snapback]

nie muse.. Diler .. i musze wam powiedziec ze fajnie i przyjemnie sie gra . :) .. nie mam dobrego sprzetu a zlote potworki to na 3 strzaly :) i padaja :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam soldzerka na 30 lvl potrafie w 1 dzien zrobic, dzis w nocy zrobilem se soldzera na 28 lvl teraz tylko musze dilerka na 30 wytrenic i brdzie git, moze mi ktos powiedziec w co isc w artyste czy burka bo niewiem jak skile rozstawic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JAK ZARABIAC :

ZROBCIE SE DILERA KTORY ma SKILLA "BUYING TRICK" ktory obniza koszty na 1 levelu o 2 puzniej o 4 itd..

kupujecie kiwi normalnie za 48 u NPC z skillem .. za 44 albo taniej zalezy ile w niego naladujecie .. .

sprzedajecie to puzniej .. :) .. taka postac sie przyda... kazdemu :) nie chodzi o to by nia walczyc tylko zarabiac kase dla innej postaaci :D:D

good idea ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

boroveeK spotkamy sie kolo 19.50 w Adventure costam ;]

To pierwsze "miasto" takei wiesz, i tam jest port i za 1500 zul'ow dostaniesz sie do Junon Polis... Chyba ze jest jakas inna droga ?

EDIT

Czy sa jakies przedmioty ktorych nie warto sprzedawac... np. przydatne w pozniejszej grze ? Czy sprzedawac jak leci... ?

Wiecie na 17lvl jeszcze cienko z kasa stoje... $$$$$$$ :D

Edytowane przez Ur8an

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy sa jakies przedmioty ktorych nie warto sprzedawac... np. przydatne w pozniejszej grze ? Czy sprzedawac jak leci... ?

1270670[/snapback]

Bird Feather i Iron Thread - pod żadnym pozorem nie sprzedawaj tego za mnbiej niż 1000 zulu za sztukę.

Jestem na 3 kanale, może jacyś chętni?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto bedzie szefem mi obojetnie :P .. wsumie moze byc nim Kwiecień.. :)

Sprzedaje swoj ekwipunek HAWAKERA 36 LV .... RZECZY +1 +2 +RARE

oprucz tego skrole za 1200 i stuff dla innych Jobów :) heh .. :P ... moze kupicie i sprzedacie drozej ?? :P

.. :) JESTEM NA SERWKU 3 .. w Junion kolo głownego wyjscia .. :) KSYFKA " uSzko" .. bede tam do okolo 22 :)

pozdro :D

Edytowane przez uszko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm siema. mialbym taka prosbe. moglby ktos krotko opisac kazda klase?

i z tego co widze sa 4 klasy ale mozna ja roznie rozwiajc... muse support itd. dopeiro sciagam rose, bedzie wieczorem. z tego co czytalem to muse jest czyms w rodzaju maga, czyli to co lubie najbardziej :). z checia bym go zrobil, ale nie chce miec postaci ktora tylko bedzie leczyc, a sama walka bedze zbyt trudna.

jest w rose, postac ktora jest typowam magiem, wali z czarow itd. ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętajcie - ZBIERAJCIĘ KASĘ !! KTO ILE MOŻE :) W niedzielę albo sobotę będzie skladka na klan.

Teraz sprawa - kto ma być szefem ?? Prawde mowiąc liczyłem na to ja ponieważ to był mój pomysł :) Ale wybór należy do Was.

1270753[/snapback]

Nie powinno byc szefa bo wszyscy skladamy sie na klan, ale jezeli musi byc to niech to bedzie Crosis.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ZROBCIE SE DILERA KTORY ma SKILLA "BUYING TRICK" ktory obniza koszty na 1 levelu o 2 puzniej o 4 itd..

kupujecie kiwi normalnie za 48 u NPC z skillem .. za 44 albo taniej zalezy ile w niego naladujecie .. .

sprzedajecie to puzniej ..  :) .. taka postac sie przyda... kazdemu :) nie chodzi o to by nia walczyc tylko zarabiac kase dla innej postaaci :D:D

ja mam takiego skilla :)

i kupuje taniej te rozne bzdety, ale najbardziej mi chodzi o kule armatnie - bez znizek to bym chyba w samych majtkach chodzic ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonek: muse może zarówno być magiem jak i czystym supportem; to wszystko zależy od skilli które kupisz.

haweker może być czymś w rodzaju archera, łucznika, aczkolwiek z katarami też namiętnie biegają.

soilder..no..szerokie bary i duży miecz :D wojownik standardowy

a dealer służy jak któraś z kolei postać służaća do sprzedawania/kupowania przedmiotów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

thx ! :). czyli w sumie grajac powinienem zrobic sobie 2 postacie? dealer i jakas do grania ?

wlasnie mi sie sciagnelo rose, i pewnie zaczne grac musem, ale nie zadnym supportem tylko kochanym magiem :). jesli kiedys tam zbiore te 66 k, mam nadzieje ze znajdzie sie dla mnie miejsce w klanie :)

p.s sry za newbieskie posty, ale tak to juz jest jak sie zaczyna grac w nowego rpg-a :)

aa i Ty napisalas ze moze byz zarowno magiem jak i supportem. czyli oplaca sie tez rozdac skile w ten sposob ze bedzie stanowil polaczenie tych dwoch ee.. rodzajow muse'a ?

Edytowane przez Bonek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

thx ! :). czyli w sumie grajac powinienem zrobic sobie 2 postacie? dealer i jakas do grania ?

wlasnie mi sie sciagnelo rose, i pewnie zaczne grac musem, ale nie zadnym supportem tylko kochanym magiem :). jesli kiedys tam zbiore te 66 k, mam nadzieje ze znajdzie sie dla mnie miejsce w klanie :)

p.s sry za newbieskie posty, ale tak to juz jest jak sie zaczyna grac w nowego rpg-a :)

aa i Ty napisalas ze moze byz zarowno magiem jak i supportem. czyli oplaca sie tez rozdac skile w ten sposob ze bedzie stanowil polaczenie tych dwoch ee.. rodzajow muse'a ?

1270926[/snapback]

Jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chodziło mi o to że raczej wybiera się jedną z dróg...tj samolubny mag, lub supporter, chodząca sprawiedliwość społeczna.IMO nie opłaca się obu "gałęzi" rozwijać równolegle-albo rybki albo akwarium...aczkolwiek supporter potrzebuje np ofensywny Mana Bolt żeby nie być całkowicie bezbronnym, a sądze że i Maguś nie pogardzi Cure, czy też nawet Heal'em.

weź ty się skup narazie na jednej postaci, zamiast na dwóch ;) jak będziesz miał maga lvl 40 to się coś pomyśli o dilerze ;)

napisz jak się twoja postać nazywa w grze, będzie łatwiej się odnaleźć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co to jest la reine bo mam tego troche ??

1271152[/snapback]

Dear users

Many of you have already gathered La reines and may be wondered about it.

La reines is designed for Valentine뭩 Day Event.

Please check followings.

1. You can exchange 30 La reines with an accessory. If you have enough

La reines,

you can make several exchanges.

(You can select one of socket ring (Attack+2), socket necklace (Avoid+2) or

socket earrings (MP reduction +2)

2. The accessories have a socket with option that never disappears though you

have the accessories jammed.

3. Even after the end of the event, La reines and the accessories do not disappear

and you can sell La reines at the NPC shop.

4. Please make sure that your inventory has a room for an accessory.

(You can exchange La reines with an accessory by visiting NPC Judy in the

center of Zant. Valentine뭩 day Event will be over on 3rd March 2005.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm... zainstalowalem/zupdatowalem/zalozylem acc bez problemu... ale nie moge na nie wejsc... kiedy wpisuje id/pass na stronce www.roseon.com wszystko jest ok wchodze na acc... ale kiedy wipsuje to samo w grze wyskakuje mi "wrong password"... wie ktos dlaczego ?

na irca wchodzilem, ale kanal pusty :(

gRRR. zalozylem drugie acc i ten sam problem :( ehh same problemy z tzm rose... mam nadzieje ze jesli kiedys to wlacze to okaze sie ze bzlo warto :)

hmm. jak wciskacie ok to z pola password tez znika wam haslo czy zostaje ? znaczy ***** wam znikaja ? :)

Edytowane przez Bonek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie poszedlem do tamtego klanu ;P

i proponuje rara zassysac do instalowania bo jak mialem problem z tym czyms na poczontku zassalem se rara i teraz dziala mi cacy nawet sie nie sypie przy updatcie

jakie kamyki mozna wsadzic do slotowanych itemow i co one dajom bo mam troche tego zielonego

i czemu ja opylalem te la riena mialbym juz item :(

Mam troche złomu do opylenia dla howkera dilera itd sporo z opcjom jak cos to bede jutro o 20 na 3 serwie koło werhausa w zant dla polakow znizki :)

Edytowane przez Wito

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi