sieper Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 http://www.virtualbartender.beer.com/beer_usa.htm Laska wykonuje polecenia które jej wpiszecie np: dance pushup kiss kiss me sing kick play wet open beer show tits take off clothes show pussy sleep look suck love show time (moje ulubione) Może ktoś z Was odkryje coś ciekawego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaco007 Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 superr!!! fajna laska a ten "show mi time" pierwsza klasa reaguje jeszcze na fuck Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 spróbujcie KILL - to dopiero jest konkret. Głośniki na full!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaco007 Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 spuer pełen wypas jak jakiś horror!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zawiało betonem... Stare to, z 3 miech ma chyba. A po drugie trzeba special zaproszenia do topicu śmiechu dla poniektórych osób ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 (edytowane) Hair shake your ass shoes Edytowane 17 Stycznia 2005 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaco007 Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Ty nie bądź taki cwany nexer może i to już było 3 miechy temu ale nie każdy widział! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 reaguje jeszcze na fuck 1221673[/snapback] Nie reaguje na to... Robi tak przy kazdym nie znanym slowie... Banał... powtarzają się sceny... eat = show... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Tak wogóle było fefnaście razy chyba... (albo mi sie fora pomylily...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 LIPS !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 (edytowane) LIPS !!!! 1221873[/snapback] Bylo jako kiss Jeszcze throw - ale nie wiem co ona rzuca. Moze oczko :) Zamiast kiss me jest jeszcze knee, balls Edytowane 17 Stycznia 2005 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Bylo jako kiss Jeszcze throw - ale nie wiem co ona rzuca. Moze oczko :) Zamiast kiss me jest jeszcze knee, balls 1221881[/snapback] Ale się wczułeś... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Wpisuje co mi slina na jezyk przyniesie i w ciagu 5 minut masz wszystkie mozliwosci. Watpie czy cokolwiek jeszcez jest. Po prostu do jednej scenki jest przypisanych kilka slow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Tak btw. to nie chodzi o "show time" tylko "show". Kto wogole te time wymyslil? Jaki zwiazek z czasem ma [gluteus maximus]? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Był jeszcze kiedys taki kurczak ktory robil co mu napisales :D nawet pokazywał fleta o ile sie nie myle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 (edytowane) lick :D :rolleyes: :wink: UPDATE: bra :] Edytowane 17 Stycznia 2005 przez jaan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Bylo ! ;] Ktos nawet podawal pelny spis komend... PS. Temat do zamkniecia.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zamiast wpisywać jakieś głupoty ;] postanowiłem zadać jej coś czego nie spodziewałem się, że zrobi. Wpisałem "think" i nawet zadziałało ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 strip jest ql ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Kiedys na stronce Heyah bylo (moze jeszcze jest), ez rozbierala sie pielegniarka lub pielegniarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 http://heyah.pl/index.php?pageid=268 Pielegniarka z Heyah :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Spróbujcie jedi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Spróbujcie jedi :) 1223094[/snapback] sprobujcie ass :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieper Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 santa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 nie wiem czy gdzies juz bylo ale TU mozna sobie polaskotac laseczke :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieper Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Jeszcze kilka: dog - choć nie wiem co to ma wspólnego z psem banana :-P split gun surf lipgloss seduce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieper Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Bylo ! ;] Ktos nawet podawal pelny spis komend... PS. Temat do zamkniecia.... 1221997[/snapback] To podaj gdzie było bo bym sobie ten spis komend poczytał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karn Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Niewiem czy bylo ale... MAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrizeR Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 (edytowane) * Edytowane 7 Października 2007 przez DrizeR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość on23warszawa Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Laska ktora zrobi PRAWIE wszystko moze sa jakies ukryte hardcorowe akcje hmmm rocco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...