wujekoswiecim Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 wiem z doświadczenia, że w pryzpadku nVidii np do kart GF3 Ti lepiej bylo stosowac detonatory wczesniejsze niz te nowsze i dlatego moje pytanie jakie catalysty zastosowac do 9000 Pro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 najnowsze :> mi sie nie chce sprawdzac, wiec zawsze instaluje najnowsze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamil_Hamster Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 To nie NV, tu support nie kończy się wraz z wprowadzeniem nowszego modelu karty :) Więc instaluje się zawsze najnowsze sterowniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prodigal Son Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 (edytowane) Był okres, kiedy nowe Catalysty nic nie wnosiły wydajnościowo. Ba, jeden (nie pamiętam który) nawet powodował problemy i musiałem wrócić do starszego. Ale od pewnego czasu znów jest dobrze. każda nowa wersje powoduje u mnie wzrost o około 100 3DMarków2001 teraz ~7400 bez żadnego OC. Moja karta to coś dziwnego: system ją widzi jako 9000 PRO, nawet na chipie tak było napisane, ale zegary ma jak zwykła 9000. Nie wiem czemu, pewnie z powodu tego że wsadzili na nią marne pamięci. Edytowane 20 Stycznia 2005 przez Prodigal Son Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...