Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 No tytul troche dziwny mi sie wpisal ale pytanie brzmi-jak wysokie FSB udalo sie wycisnac z plyt Asus A7V8X i MSI KT4Ultra. Jesli ktos m tak wykrecony system to sie nie ch pochwali ile wycisnal, a jesli ktos ma linkownie do jakichs textuf to niechaj zarzuci. Chetnie zobacze z czym to sie jje. Ciekaw jestem ile ludziska wyciskaja z tych mobosuf FSB... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Na MSI KT4 Ultra udalo sie 333MHz DDR, z tym, ze mialem odpowiednie pamieci - Kingstone 256MB 333MHz DDR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Na MSI KT4 Ultra udalo sie 333MHz DDR, z tym, ze mialem odpowiednie pamieci - Kingstone 256MB 333MHz DDR.Sorki ale ta odpowiedź to siakiś żart??? Przecież przy tym to miałeś magistralę 166, a to z założenia taka na której wszystkie kt333 powinny działać. Przecież na kt266a wielu dochodziło o wiele wyżej. Myślałem że wyniki poniżej 180 nawet nie będą luzi publikować, szczególnie że to Lancer pyta a on ma na swoim 200 i pewnikiem chciałby więcej :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Myślałem że wyniki poniżej 180 nawet nie będą luzi publikować, szczególnie że to Lancer pyta a on ma na swoim 200 i pewnikiem chciałby więcej :wink: Widać za wysoko ustawiłeś poprzeczkę z tym 180, bo nikt się nie odzywa. Może opuść trochę to się ktoś odważy :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 IMHO ciezko pogonic wyzej niz 200 bo pamiatki zaczynajac wadzic nawet na plycie z dzielnikiem 1/6. Lancer poczekaj na nForce2 wycisniesz 250 8) Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...