szaraczek Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 ej my mamy po 15 lat a ty mi o sex shopie:d ta zaraz do burdelu bilecik mi polecicie kupić:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 szaraczek a moze bilecik do burdelu ? ;) :lol: Tylko pamietaj: "Masz miliony powodow" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 durex??:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Jak chcesz to w prezencie moge ja zapoznac z pewnym Guciem :twisted: :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 ehehhe nie dzieki ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 a co na urodziny bo ma 29:/ do 10 zł:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Paczke Chipsów i puszke Coli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 nie nie takie romantyczne:D coś bardziej hardcorowego np róża :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 bon do Społem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 no wlasnie a ja raczej tego nie nie spędze z nią :( łeee, za daleko od siebie mieszkamy a powiedzcie mi co kupic dziewczynie na 18-skte zeby mozna było to wysłać poczta polska? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 "bruce" - ja kupilem podobne tylko, ze mialy dwa otworki :D Dobrym pomyslem jest "miś" zawsze bedzie sie przytulac do niego jak ciebie nie bedzie i bedzie tesknila :D i jeszcze go poperfumuj perfumami takimi jak ty sie perfumujesz to bedzie miala orgazmy przy kazdym "wąchnięciu" misia :wink: Albo kolczyki ze srebra z cyrkonia, za 50zl wybiezesz juz cos konkretnego. uwazam ze pierscionek i branzoletka jest zbyt zobowiazujacym prezentem. Roza to takie uzupelnienie i mozna ja dac nawet bez okazji a dziwczynie zawsze zrobi sie milo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 paczkę mocnych gómek ^^ :P a jak zostanie kasa to cóś takiego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=39227492 ^ tylko w wersji dla pań oczywiście gdzieś widziałem takom spódniczkę z niby "prześwitującym" tyłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 (edytowane) Chcesz romantycznie w walentynkowy wieczór na przywitanie róża następne zabierasz kobietę na kolacje /tylko nie na pizze mówie o kolacji/ następnie hotel tam jakiś 2 prezent np łańcuszek branzoletka, bielizna itp. idt. do tego dobre wino, satysfakcja gwarantowana. takie rzeczy się pamięta, trzeba dbać o swoją kobietę o swoj skarb :) edit: ops zapomniałem ze to 50 zł :D Edytowane 23 Stycznia 2005 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 ops zapomniałem ze to 50 zł :D 1232474[/snapback] to poprostu trzeba kupic tanie winko za 4.50 :) hehe i po problemie hehe a tak teraz powaznie chce kupic dziewczynie prezent na 18-stke czy moze to być sam łancuszek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 (edytowane) to poprostu trzeba kupic tanie winko za 4.50 :) hehe i po problemie hehe a tak teraz powaznie chce kupic dziewczynie prezent na 18-stke czy moze to być sam łancuszek? 1232645[/snapback] ja bym na twoim miejscu kupil lancuszek z wisiorkiem (serduszko np :) ) ja swojej cos takiego sprawilem, a na serduszko jest wygrawerowana pierwsza litera mojego imienia Edytowane 24 Stycznia 2005 przez Radek_BVB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 sorry ale w wieku 15lat nie mysli sie o zwiazkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 sorry ale w wieku 15lat nie mysli sie o zwiazkach 1232730[/snapback] czyli proponujesz na walentynki podrecznik do polskiego albo historii ? ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 czyli proponujesz na walentynki podrecznik do polskiego albo historii ? ;]] 1233005[/snapback] Dobre :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towelie_ Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 hmm a moze zaproszenie do Gmail? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 hmm a moze zaproszenie do Gmail? ;] 1233033[/snapback] :lol: :lol: :lol: -i jeszcze reszta zostanie _-_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathBlood Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 hmmmm, wszytsko takie oklepane, poprostu wyrzuc wszystkich z chaty od siebie i przygotuj romantyczna kolacje, ze świecami itp.... kwiatki i srebro to oklepana rzecz. (tylko pamietaj abys nie zamawiał pizzy na taka kolacje :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Kup jej maybacha :evil: Ludzie to jzu was nie stac na jakies rzeczowe prezenty dla dziewczyny ? Mówicie: srebro, ja bym kupił całą kopalnie. Mówicie: Róża; Hektar ? Mówicie bielizna ? Taaa, Triumph to duza firma... Wykosztujcei sie troche to bedzie wiedziec ze wam zalezy... Ja swojej kupuje Merca SLK ... PS> Cały post jets zartem, zeby ktos nie bral etgo powaznie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 a ja mojej wydlubie serduszko z plexy bijace na czerwono ;] (nawet ledy i ne555 kupilem ;] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 (edytowane) W moim wypadku pewnie będą samotynki... http://www.samotynki.prv.pl ;) Edytowane 8 Lutego 2005 przez Sid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 W moim wypadku pewnie będą samotynki... 1264995[/snapback] Dobre !!! A ja mam dość kobiet na 31 w klasie jest nas 2 chlopaków poszczele sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 (edytowane) Dobre !!! A ja mam dość kobiet na 31 w klasie jest nas 2 chlopaków poszczele sie. 1265087[/snapback] Stary - masz jak w raju, a ty sie chcesz strzelac :?: :blink: :wink: :D Edytowane 8 Lutego 2005 przez Dimek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 jeszcze nie napisal jakie sa te dziewczyny.... u mnie jest 5 chlopakow, 25 paszczurów i jedna ładna, fajna z ktora nie jest wstyd sie pokazac (bylem z nia jako delegacja na studniowce) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Dobre !!! A ja mam dość kobiet na 31 w klasie jest nas 2 chlopaków poszczele sie. 1265087[/snapback] Dobrze ze sam nie jestes :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 szaraczek - ja proponuje to : http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=113645 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 hej chce coś kupic dziewczynie na walentynki ale niemam pomysłu. mamy oboje 15 lat , ona ma na imie Maja i niewiem co jej kupić:/. mam do wydania 50 zł. moze coś poradzicie?? 1227136[/snapback] eehh... szkoda ze ja juz nie mam kogos komu mogl bym kupic cos na walentynki..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...