Skocz do zawartości
szaraczek

Co Na Walentynki?

Rekomendowane odpowiedzi

"bruce" - ja kupilem podobne tylko, ze mialy dwa otworki :D

Dobrym pomyslem jest "miś" zawsze bedzie sie przytulac do niego jak ciebie nie bedzie i bedzie tesknila :D i jeszcze go poperfumuj perfumami takimi jak ty sie perfumujesz to bedzie miala orgazmy przy kazdym "wąchnięciu" misia :wink:

Albo kolczyki ze srebra z cyrkonia, za 50zl wybiezesz juz cos konkretnego. uwazam ze pierscionek i branzoletka jest zbyt zobowiazujacym prezentem.

Roza to takie uzupelnienie i mozna ja dac nawet bez okazji a dziwczynie zawsze zrobi sie milo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

paczkę mocnych gómek ^^ :P

a jak zostanie kasa to cóś takiego

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=39227492

^ tylko w wersji dla pań oczywiście

gdzieś widziałem takom spódniczkę z niby "prześwitującym" tyłem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcesz romantycznie

w walentynkowy wieczór na przywitanie róża następne zabierasz kobietę na kolacje /tylko nie na pizze mówie o kolacji/ następnie hotel tam jakiś 2 prezent np łańcuszek branzoletka, bielizna itp. idt. do tego dobre wino, satysfakcja gwarantowana. takie rzeczy się pamięta, trzeba dbać o swoją kobietę o swoj skarb :)

edit:

ops zapomniałem ze to 50 zł :D

Edytowane przez slavOK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to poprostu trzeba kupic tanie winko za 4.50 :) hehe i po problemie hehe

a tak teraz powaznie chce kupic dziewczynie prezent na 18-stke czy moze to być sam łancuszek?

1232645[/snapback]

ja bym na twoim miejscu kupil lancuszek z wisiorkiem (serduszko np :) )

ja swojej cos takiego sprawilem, a na serduszko jest wygrawerowana pierwsza litera mojego imienia

Edytowane przez Radek_BVB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup jej maybacha :evil: Ludzie to jzu was nie stac na jakies rzeczowe prezenty dla dziewczyny ? Mówicie: srebro, ja bym kupił całą kopalnie. Mówicie: Róża; Hektar ? Mówicie bielizna ? Taaa, Triumph to duza firma... Wykosztujcei sie troche to bedzie wiedziec ze wam zalezy... Ja swojej kupuje Merca SLK ...

PS> Cały post jets zartem, zeby ktos nie bral etgo powaznie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobre !!!

A ja mam dość kobiet na 31 w klasie jest nas 2 chlopaków poszczele sie.

1265087[/snapback]

Stary - masz jak w raju, a ty sie chcesz strzelac :?: :blink: :wink: :D Edytowane przez Dimek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej chce coś kupic dziewczynie na walentynki ale niemam pomysłu. mamy oboje 15 lat , ona ma na imie Maja i niewiem co jej kupić:/. mam do wydania 50 zł. moze coś poradzicie??

1227136[/snapback]

eehh... szkoda ze ja juz nie mam kogos komu mogl bym kupic cos na walentynki.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi