Marcin18 Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Co jest bardziej opłacalne. Wymienić cooler ten co mam w podpisie na Xp120, Sp4? Czy lepiej wymienić proc na chłodniejszy steping? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 najlepiej i cooler i procek :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin18 Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Niestety tak się nie da. Albo rybki albo akwarium. Jeszcze raz: co lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 zalezy czy 3,4 to max co wykreciles:) i jakie masz temeratury:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Niestety tak się nie da. Albo rybki albo akwarium. Jeszcze raz: co lepsze. 1230381[/snapback] chyba jednak rybki...eee procek :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin18 Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 No stabilne max jakie mi się udało wycisnąć to 3,5 na 1,6v bo temp dalej nie puszcza. Kilka razy udało się windę załadować na 3,6. Liczę że jakbym sprzedał mojego proca i kupił 3,0 na chłodniejszym stepingu to bym osiągnął na tym coolerku co mam >3,6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Kuler nie jest zly, ale niestety nie masz gwarancji ze nowy procek pusci cie wyzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość x_EP Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 (edytowane) Jak zaczynałem sie bawić w o/c i puściłem swojego z marszu na @3,6 to zasilacz zaczynał mocno strajkować (vcore leciało poniżej 1.3v pod win, w biosie podobnie ;) więc szybko wróciłem do standardu (lecz jak poodłączałem niepotrzebne graty to chodziło to bez większych problemów), co nie zmienia nic w kwestii takiej że chieftec leci niedługo w świat oraz to że D0 (E0) się niekiepsko kręci,ludzie do 4Ghz dochodzą - ba! przekraczają przecież. A na preskocinie napięcia bym nie podnosił ;) Edytowane 23 Stycznia 2005 przez EP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...