Skocz do zawartości
KrAkErS

Co Byście Zrobili Jakbyście Nie Mieli Obudowy ?

Rekomendowane odpowiedzi

właściwie to miałem go już zdjąść tylko że mi sie niechce :] ,

z wentylacją jest oki ...

Ale wydaje mi sie że koncepcja oryginalna ; )

A jeśli chodzi o starego to mnie opierdalał że mu schajtam chałupe ale przeszło mu ;0

nie kurzy mi sie tak bardzo ...

dzieci nie róbcie tego w domu ; )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja bym sobie pewnie pospawal, albo posklejal (akurat mam na stanie niepotrzebny zderzak do poldka :D ).

Cos by zawsze wyszlo ;)

A Twoj pomysl- spox. Mysle wlasnie zeby sobie powiesic na scianie stojak na CD =]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mysle wlasnie zeby sobie powiesic na scianie stojak na CD =]

1235830[/snapback]

No pomysł z stojakiem na CD na ścianie jest wypas :) właśnie mam powieszony stojak na około 70 CD na ścianie :) i fajnie to wygląda i w użytku dobre :)

Fotki takiej dobrej nie mam ale na tej co mam częściowo widać ten stojak :)

http://www.emtekunet.ath.cx/~miras/stojak

Tam po prawej stronie :) jest :D

Edytowane przez Rycho

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tabliczka poprostu robila za polowe shrouda ;]

a pudlo to byla inna historia ;] jechalem do babci anie mialem obudowy akurat.. spakowalem wsio do pudla nie podlaczajajc tego... ae tak patrze se i msle ze to nawet pasuje... podlaczylem wszystko z tylu w kartonie wyciolem ziure na kable ;]i przez pewnien czas mialem to na biurku ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nonono,chyba warto pracować w strazy pozarnej....jak beda sprzatac dachy u ciebie po wichurze to moga sie obłowić,

proponuje przyczepic jeszcze wieze,tv,jakis portfel....a moze karty do bankomatu wraz z pin'em :D

1237891[/snapback]

O co ci biega chyba napisałem ze komp tak leżał na czas modowania moje budy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja slyszalem o kolesiu który ściągal coś przez noc i mu za bardzo chalasowal komp to go kocem nakryl geniusz :D

Jak sie obudzil bo dym poczul to zobaczyl jak mu sie komp jara.

Z tym pudlem to przegiecie może sie zajarać.

1238150[/snapback]

czlowieku to co ty muslisz ze mis ie zasilacz albo nagrzewnica do czerwonosci nagrzewa ze karton buglby sie zapalic ? pfffff...

co do tej histori z kocem to...

kolega tez na noc zostawil... i wiatrakw zasilce za gosny byl... to wsadzil lyzeczke do niego... i rano tylko poczulsmród i tylko dzwiekowka ocalala ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do kartonu to firma Gigabyte pakuje płyty główne (nie pamiętam serii) w taki co ma już oryginalnie przygotowane miejsca pod zamontowanie płyty i reszty bebechów. Pomysł ekstra jak ktoś nie ma obudowy. Kupuje mobo i już dobry początek jest :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czlowieku to co ty muslisz ze mis ie zasilacz albo nagrzewnica do czerwonosci nagrzewa ze karton buglby sie zapalic ? pfffff...

co do tej histori z kocem to...

kolega tez na noc zostawil... i wiatrakw zasilce za gosny byl... to wsadzil lyzeczke do niego... i rano tylko poczulsmród i tylko dzwiekowka ocalala ;]

1238294[/snapback]

Też sie zastanawialem nie wiem może wentylato zatkal ja to z gdzieś slyszalem nie wiem co i jak dokladnie ;/

Może koc byl latwopalny i zwarcie mial.

Edytowane przez Galvatron

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh pozadek tez mialem bez budy... AMD Athlon XP- biurko

Wczesniejsze zdjecia berkuta nic nie przebije :P, jakbyscie zobaczyli to na REAL - na zdjeciach moja plyta glowna miala sie dobrze w takim "porzadku", gdyby nie bylo to dla mnie norma :wink: , to nie wiem... az sie wlos jerzy :lol:

Fotki takiej dobrej nie mam ale na tej co mam częściowo widać ten stojak :)

http://www.emtekunet.ath.cx/~miras/stojak

Rycho nice pomysl z tym biurkiem wszystko w jednym, podoba mi sie takie orginalne B) Edytowane przez dioda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi