KrAkErS Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 bo ja to ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemik Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 jesli ja bym tak zrobil to ojciec za jaja by mnie powiesil za nowe dziory w boazerii :> chyba masz problemy z wentylacja i napewno komp ci sie grzeje ;> jak czesto go odkurzasz ?? moze cd romy tez powiesisz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrAkErS Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 właściwie to miałem go już zdjąść tylko że mi sie niechce :] , z wentylacją jest oki ... Ale wydaje mi sie że koncepcja oryginalna ; ) A jeśli chodzi o starego to mnie opierdalał że mu schajtam chałupe ale przeszło mu ;0 nie kurzy mi sie tak bardzo ... dzieci nie róbcie tego w domu ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S!nY Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Jak bym mniemiał budy to...Pewnie bym sobie ją kupił lub zrobił z kartonu po buciorach :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 No ja to mam tak Ale to stan przejsciowy. BTW Mnie tez by starzy z dowodu wykreślili za takie dziurawienie boazerii. Kup sobie obudowe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 A ja bym sobie pewnie pospawal, albo posklejal (akurat mam na stanie niepotrzebny zderzak do poldka :D ). Cos by zawsze wyszlo ;) A Twoj pomysl- spox. Mysle wlasnie zeby sobie powiesic na scianie stojak na CD =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 jak nie miałem obudowy wyglądało to tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rycho Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 (edytowane) Mysle wlasnie zeby sobie powiesic na scianie stojak na CD =] 1235830[/snapback] No pomysł z stojakiem na CD na ścianie jest wypas :) właśnie mam powieszony stojak na około 70 CD na ścianie :) i fajnie to wygląda i w użytku dobre :) Fotki takiej dobrej nie mam ale na tej co mam częściowo widać ten stojak :) http://www.emtekunet.ath.cx/~miras/stojak Tam po prawej stronie :) jest :D Edytowane 25 Stycznia 2005 przez Rycho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrAkErS Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Raptor niema to jak porządek na biórku ;D wiem coś o tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 zrób sobie obudowe (drewno,plexa) ,albo kup na allegro za grosze obudowe AT i przerób ją na ATX...no ja tak jeszcze nie miałem, jak nie miałem budy to nie miałem kompa.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 bywalo tak i tak tez ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 tabliczka pasuje znakomicie....ale to pudło to lekkie przegięcie....oldshool total....ale nie ma to jak pomysłowość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 tabliczka poprostu robila za polowe shrouda ;] a pudlo to byla inna historia ;] jechalem do babci anie mialem obudowy akurat.. spakowalem wsio do pudla nie podlaczajajc tego... ae tak patrze se i msle ze to nawet pasuje... podlaczylem wszystko z tylu w kartonie wyciolem ziure na kable ;]i przez pewnien czas mialem to na biurku ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Ja ja bym mial tak kompa bez obudowa to matka z zrzedzeniem by mi spokoju nie dala :) A co za problem obudowe kupic? na allegro za grosze sie juz da wyrwac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlaY Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Ja bym sobie kupił obudowe. Komp wtedy jest cichszy i wogule sie lepiej prezentuje ale w momencie jak modowałem bude wszystko leżało na biurku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henryczek Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 bo ja to ... 1235582[/snapback] nonono,chyba warto pracować w strazy pozarnej....jak beda sprzatac dachy u ciebie po wichurze to moga sie obłowić, proponuje przyczepic jeszcze wieze,tv,jakis portfel....a moze karty do bankomatu wraz z pin'em :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlaY Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 nonono,chyba warto pracować w strazy pozarnej....jak beda sprzatac dachy u ciebie po wichurze to moga sie obłowić, proponuje przyczepic jeszcze wieze,tv,jakis portfel....a moze karty do bankomatu wraz z pin'em :D 1237891[/snapback] O co ci biega chyba napisałem ze komp tak leżał na czas modowania moje budy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 To ja slyszalem o kolesiu który ściągal coś przez noc i mu za bardzo chalasowal komp to go kocem nakryl geniusz :D Jak sie obudzil bo dym poczul to zobaczyl jak mu sie komp jara. Z tym pudlem to przegiecie może sie zajarać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 To ja slyszalem o kolesiu który ściągal coś przez noc i mu za bardzo chalasowal komp to go kocem nakryl geniusz :D Jak sie obudzil bo dym poczul to zobaczyl jak mu sie komp jara. Z tym pudlem to przegiecie może sie zajarać. 1238150[/snapback] czlowieku to co ty muslisz ze mis ie zasilacz albo nagrzewnica do czerwonosci nagrzewa ze karton buglby sie zapalic ? pfffff... co do tej histori z kocem to... kolega tez na noc zostawil... i wiatrakw zasilce za gosny byl... to wsadzil lyzeczke do niego... i rano tylko poczulsmród i tylko dzwiekowka ocalala ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Co do kartonu to firma Gigabyte pakuje płyty główne (nie pamiętam serii) w taki co ma już oryginalnie przygotowane miejsca pod zamontowanie płyty i reszty bebechów. Pomysł ekstra jak ktoś nie ma obudowy. Kupuje mobo i już dobry początek jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrAkErS Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 :D no to widze że nie ma drugiego takiego kompa na ścianie rzeczywiście pomysł oryginalny :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrAkErS Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 FlaY henryczkowi z tą strażą chodzio o mojego kompa :] czytaj uważniej posty :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) czlowieku to co ty muslisz ze mis ie zasilacz albo nagrzewnica do czerwonosci nagrzewa ze karton buglby sie zapalic ? pfffff... co do tej histori z kocem to... kolega tez na noc zostawil... i wiatrakw zasilce za gosny byl... to wsadzil lyzeczke do niego... i rano tylko poczulsmród i tylko dzwiekowka ocalala ;] 1238294[/snapback] Też sie zastanawialem nie wiem może wentylato zatkal ja to z gdzieś slyszalem nie wiem co i jak dokladnie ;/ Może koc byl latwopalny i zwarcie mial. Edytowane 27 Stycznia 2005 przez Galvatron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ELONER Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 fajny mod:P zrob porzadek z kablami i bedzie git:P:P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 stare dzieje: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumite Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 A u mnie to wygladalo tak albo tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Falcon Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 A mnie tu dawno nie było, no cóż, dorzucę z lekkim spóźnieniem fotkę mojego jak był bez budy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość qbaneo Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Abram ukradłes mi biurko :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioda Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 (edytowane) Heh pozadek tez mialem bez budy... AMD Athlon XP- biurko Wczesniejsze zdjecia berkuta nic nie przebije :P, jakbyscie zobaczyli to na REAL - na zdjeciach moja plyta glowna miala sie dobrze w takim "porzadku", gdyby nie bylo to dla mnie norma :wink: , to nie wiem... az sie wlos jerzy :lol: Fotki takiej dobrej nie mam ale na tej co mam częściowo widać ten stojak :) http://www.emtekunet.ath.cx/~miras/stojak Rycho nice pomysl z tym biurkiem wszystko w jednym, podoba mi sie takie orginalne B) Edytowane 21 Lutego 2005 przez dioda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...