rumun_666 Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 (edytowane) Codename: Zaspa Produkcja bardzo niezależna. Jest to dokument o bandzie idiotów z Sanoka, wyhodowanych drogą starannej selekcji DNA. Upadte: Ten w żółtym kapturze to ja :D Edytowane 26 Stycznia 2005 przez rumun_666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Dałbys jakiś trailer bo nie chce marnować 56mb na jakieś goofno... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Jezu znowu jakis ołn produkt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Do jackassa to wam sporo brakuje. Jeżeli chcecie poznać rumuna z innej strony to warto to ściągnąć...;-]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 rumun_666 napisał(a): Jest to dokument o bandzie idiotów z Sanoka 1237395[/snapback] i nic w tym śmiesznego...... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 do prawdziwego dżakasa to wam naprawdę duuuuuuuużo brakuje ;], + za chęci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 kurcze moda na własne produkcje nadal panuje :D:D:D zrobiłbym wam wszystkim pokaz kina właściwego pokazując filmik z mojego sylwestra ale nei mam 600megowego ftpa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Ale mysle ze lepsze toto od "Człowieka z lasu" ... Poza tym nieudało sie chwycic paru najlepszych scenek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Nie to zeby cos, ale to jest beznadziejne :-P Wiem, ze sie czepicie mnie ze niepokazalem nic lepszego (i nie pokaze). Najciekawszy moment z calego filmu to jak kolesie sie przedstawiaja i jeden z nich fajnie jedzie (widac ze potrafi troche jezdzic). Zdazylo mi sie jezdzic na tym lodowisku i wskoczenie tam w zaspe to naprawde nic specjalnego :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 widze ze mnostwo rezyserow i aktorow mamy na forum :> juz zasysam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swt Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 n4rcyz3|< napisał(a): Najciekawszy moment z calego filmu to jak kolesie sie przedstawiaja i jeden z nich fajnie jedzie (widac ze potrafi troche jezdzic). Kazdy z aktorow na tym filmiku potrafil dobrze jezdzic, ale pokazanie tego nie bylo celem tej superprodukcji =D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyFX Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 oj młodzi z snk.... zastanówcie sie co wy robicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Look at this if you want :) FABRYCZNA ART :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 JohnyFX napisał(a): oj młodzi z snk.... zastanówcie sie co wy robicie 1238535[/snapback] Ale po co ;) ? Właściwie to od początku znałem waszą reakcje na to, ale nie wstydziłem sie tego pokazać. My przy kręceniu tego filmu dobrze sie bawiliśmy i o to chodziło ;) co do tego ze do prawdziwego jackassa na brakuje. To owszem zgodze sie z tym, ale wezcie pod uwage jakie fundusze mają ci od prawdziwego, poza tym tu nie chodzi o to zeby robic sobie krzywde, czyli np. naparzac sie paintballem nago. 0 Reżyserki, działanie pod wpływem impulsu, to 2 podstawowe cechy naszego kiczu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 link nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...