Skocz do zawartości
rumun_666

Codename: Zaspa

Rekomendowane odpowiedzi

kurcze moda na własne produkcje nadal panuje :D:D:D

zrobiłbym wam wszystkim pokaz kina właściwego pokazując filmik z mojego sylwestra ale nei mam 600megowego ftpa :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie to zeby cos, ale to jest beznadziejne :-P Wiem, ze sie czepicie mnie ze niepokazalem nic lepszego (i nie pokaze). Najciekawszy moment z calego filmu to jak kolesie sie przedstawiaja i jeden z nich fajnie jedzie (widac ze potrafi troche jezdzic).

Zdazylo mi sie jezdzic na tym lodowisku i wskoczenie tam w zaspe to naprawde nic specjalnego :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

n4rcyz3|< napisał(a):

Najciekawszy moment z calego filmu to jak kolesie sie przedstawiaja i jeden z nich fajnie jedzie (widac ze potrafi troche jezdzic).

Kazdy z aktorow na tym filmiku potrafil dobrze jezdzic, ale pokazanie tego nie bylo celem tej superprodukcji =D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JohnyFX napisał(a):

oj  młodzi z snk.... zastanówcie sie co wy robicie

1238535[/snapback]

Ale po co ;) ? Właściwie to od początku znałem waszą reakcje na to, ale nie wstydziłem sie tego pokazać. My przy kręceniu tego filmu dobrze sie bawiliśmy i o to chodziło ;) co do tego ze do prawdziwego jackassa na brakuje. To owszem zgodze sie z tym, ale wezcie pod uwage jakie fundusze mają ci od prawdziwego, poza tym tu nie chodzi o to zeby robic sobie krzywde, czyli np. naparzac sie paintballem nago. 0 Reżyserki, działanie pod wpływem impulsu, to 2 podstawowe cechy naszego kiczu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi