dayus Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Sformatowalem se partycje i chcuialbym przywrocic dane po formacie,ale nie wiem skad zassac unformat, bo mam chyba nowego DOS, i nie umiem uruchomic. A moze lepiej uruchomic GetBackData pod winda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 EasyRecovery Professional :] polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 zainstalowalem GetDataback, nie przywrocil wszytskiego. Fotki tylko do polowy, RARy uszkodzone. Sciagam teraz EasyRecovery Pro, moze ten poradzi. A skad wziac unformat, bo nie wiem o co chodzi. Moze na cd z win95? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 zainstalowalem GetDataback, nie przywrocil wszytskiego. Fotki tylko do polowy, RARy uszkodzone. 1241517[/snapback] Jeśli po formacie tej partycji coś na nią zgrywałeś to jest raczej małe prawdopodobieństwo, że wszystko odzyskasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 juz poczytalem o odzyskaniu troche... I nic nie wgrywalem! Szukam tylko unformat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zalezy czym formatowales.. Unformat dzialal chyba tylko dla bardzo starego formata (tego z Dosa).. Ale moge sie mylic.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...