SGJ Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Moduł nawala, nie udało mi się z niego jeszcze skorzystać ani w operze ani w FF tak, aby działał. Proponuję korzystać z sjp.pwn.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 (edytowane) A nie dałoby się zrobic stopniowo uaktualnianego skryptu, ktory automatycznie zamieniałby "<span style="color:red;">ORT: <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span></span>" na "który"; "rużne" na "różne" etc.?? Wydaje mi sie nawet, że już cos takiego widziałem w przypadku słowa "wziąć";] To skrypt jest czy po prostu jakis wspaniałomyslny moder zmienia? UWAGA ROBIE TEST: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> <span style="color:red;">ORT: <span style="color:red;">ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span></span></span> HA! A jednak macie na to skrypt :lol: No to w czym problem??? Poprawcie tą cenzure;] Ja mogę nawet stworzyc liste najczesciej popełnianych bledow;] Tylko weźcie coś zróbcie z tym "ciachem", bo jak widac zamiast czerwonego wywala tagi bbcode'u :) Da rade? ;) Edytowane 1 Lutego 2005 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Jakby dodać listę najczęstszych błędów i by to zaczęło działać to, by pewnie serwer nie wytrzymał korekty takiej ilości błędów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 No to trzeba skombinowac szybszą maszynke i bedzie śmigalo;] Ale to juz rozmowa na inny temat :) Ps. Ale to czerwone "ciach!" to chyba mozecie naprawic, co? Czy tylko mi pod Opera źle wyswietla?;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) Ja też powtórzę prośbę und3ra... nie możanby czegoś zrobić z tym modułem od cenzurki?? żeby tak jak dawniej pokazywało się takie czerwone ciach! bo wyswietlane tagi BBcode trochę utrudniają czytanie niektórych postów. Z góry dzięki Edytowane 2 Lutego 2005 przez Cooli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...