Rush.mac Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Czyh ktos moze polecic drukareczke do uzytku domowego ?? tak do 600 ?? zastanawailem sie nad HP 7760 albo 7450 ... czy moze ktos mial z nimi do czynienia i potrafi cos powiedziec na ich temat ?? Pozdr Rush.mac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 plujke czy laser wolisz :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Canon PIXMA iP2000 - ~330zł technologia druku Atramentowa druk Photo tak maks. rozmiar nośnika A4 maks. szybkość druku mono 20 str./min. maks. szybkość druku w kolorze 14 str./min. rozdzielczość w pionie mono 4 800 dpi rozdzielczość w poziomie mono 1 200 dpi rozdzielczość w pionie kolor 4 800 dpi rozdzielczość w poziomie kolor 1 200 dpi ilość pojemników z tuszem 2 szt. złącze LPT nie złącze USB tak pojemność podajnika papieru 150 arkuszy gramatura papieru 64 - 273 g/m² szerokość 418 mm głębokość 260 mm wysokość 169 mm waga 4,4 kg symbol atramentu czarnego BCI-24B symbol atramentu kolorowego BCI-24COL Tusze oryginalne "nie zamienniki" Cena atramentu czarnego ~28zł Cena atramentu kolorowego ~70zł Polecam ta drukareczke nadaje sie swietnie do bura jak i do domu. Tania w exploracji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rush.mac Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 plujke czy laser wolisz :?: 1256570[/snapback] plujke , bo fotowydruk tez sie przyda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KKRT Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Rowniez Canon Pixma polecam, kupilem kilka dni temu i jestem zachwycony. Mam model IP4000, wybralem bo byl dosc tani [680 z VAT] i mial LPT+USB. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mars Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Od poniedzialku mam Canona iP4000. Kupilem w Age'u za 609 zeta. Jest naprawde niezla. Szybka, cicha, drukuje swietne zdjecia (ale trzeba uzywac grubego papieru) no i wyglada zaj... Do tego koszty eksploatacji ma chyba najnizsze ze wszystkich drukarek tego typu na rynku. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 A co myślicie o wcześniejszych modelach czyli: Canon i250 -> allegro ~130-140 zł Canon i350 -> allegro ~150-170 zł Lub z nowej seri prixma Canon prixma -> iP 1000 ~230 zł Canon prixma -> iP 1500 ~290 zł Potrzebuje drukarki do taniego druku, nie jakiejś zabawki za 600 zł, tylko drukarki do druku tekstu. Ktoś z was ma takie drukarki? bo jestem ciekaw jak się sprawują w codziennej eksploatacji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivam Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Ja kupiłem sobie niedawno Canon PIXMA iP1500 - w Komputroniku zapłaciłem 309 zł. Wydrukowałem już trochę stron i jestem zadowolony. Dobra jakość tekstu, zdjęcia też mogą być. Plusem są tanie pojemniki z tuszem. Myślę, że to dobra drukarka do domu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Witam ja mam Canon Pixma 2000 zdjecia wychodzą bajka jest bardzo szybka a tusze to jak za darmo naprawde polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Ja posiadam HP 5550 zapłąciłem za nią 2 lata temu 800zł teraz jest sporo tańsza. Naprawde polecam tą drukarkę! Szybko drukuje a zdjęcia to jak od fotografa! POLECAM! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_iotrek Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Witam, ja kupilem sobie HP 7260 za 199 zl i zdjecia bardzo mi sie podobaja.Jestem zadowolony z zakupu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 A co myślicie o wcześniejszych modelach czyli: Canon i250 -> allegro ~130-140 zł Canon i350 -> allegro ~150-170 zł Lub z nowej seri prixma Canon prixma -> iP 1000 ~230 zł Canon prixma -> iP 1500 ~290 zł Potrzebuje drukarki do taniego druku, nie jakiejś zabawki za 600 zł, tylko drukarki do druku tekstu. Ktoś z was ma takie drukarki? bo jestem ciekaw jak się sprawują w codziennej eksploatacji... 1256927[/snapback] Posiadam model i250 i ogolnie jestem zadowolony :) Drukarka bardzo tania w zakupie i w eksploatacji :wink: Ceny zamiennikow to odpowiednio 9 i 11zl wiec chyba warto... drukarka nadaje sie do druku tekstu i wykresow :wink: Niestety do drukowania fotografii jak i kolorowych rysunkow trzeba poszukac czegos innego :wink: Ja glownie drukuje tekst oraz wykresy i uwazam ze nie ma lepszej drukarki do takich zastosowan :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rush.mac Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 nio i kupilem HP 7760 ... pierwsze wrazenia ... hmm zdj powalaja... jakos jest niesamowita , co prawda zaleza od papieru , ale jakos wydruku w zestawie kolor+czarny na zwyklym papierze juz daje rade ... a kolor+photo na papierze foto blyszczacym jest niesamowita cena 515 zl jak ktos chce to dam namiary na skep ... a reklamy im nie bede robil bo ich nie lubie :)) ... ale maja za to fajne ceny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...