ricko11 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Witam!!! Potrzebuje jakiegos dobrego programu do usowania sterownikow a takze ich resztek po odinstalowaniu. Moze ktos mi podac nazwe takiego programiku lub najlepiej link do strony z ktorej mozna takowy pobrac??? Z gory dzikuje!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Driver Cleaner - to jest program ktorego szukasz. Wejdz na www.google.pl i tam na pewno znajdziesz. Troszke wlasnej inwencji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricko11 Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Driver Cleaner - to jest program ktorego szukasz. Wejdz na www.google.pl i tam na pewno znajdziesz. Troszke wlasnej inwencji... 1269215[/snapback] Dzieki wielki!!! A co do wlasnej inwencji- net mam od dwoch miechow wiec chyba jeszcze mam prawo sie troche sie w tym wszystkim nie lapac??? Ale szybko sie ucze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Tia, skoro jesteś taki bystry, to usuń jeszcze błąd ortograficzny z tytułu tematu. Nie wygląda to najlepiej. Można to zrobić poprzez edycję pierwszego postu (przycisk ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Mała uwaga (jestes nowy) sterowniki usuwaj w trybie awaryjnym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Dla mnie jedyny program do usuwania starych sterownikow, to "REINSTALL SYSTEMU OD ZERA"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...