Konio101 Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Problem wygląda nastąpująco: Jeden z folderów uczynilem "folderem prywatnym" (we właściwościach folderu), wczoraj zrobilem formacik dysku i wgrałem na nowo win XP , katalog z którym mam problem był na nieformatowanej partycji, teraz nie mogę go otworzyć - wyskakuje komunikat "Odmowa dostepu". Czy jest jakiś sposob na odzyskanie plików z tego katalogu???? Prosze o pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Bylo, szukaj.. O ile dobrze kojarze, to nalezy nadac sobie prawa dostepu we wlasciwosciach folderu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?act=Searc...ite=uprawnienia Temat >.zablokowany dostep do folderu! helpppp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...