Niemiec Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 widze ze jednak sie ugieliscie i dodaliscie troche nowych dzialow ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 (edytowane) Jeszcze podzielcie dzial gry na producentow :D Edytowane 22 Lutego 2005 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 tiaaa myslalem ze juz wzrok mi pada jak przed 1AM zobaczylem subfora :wink: a na powaznie to calkiem niezly pomysl. nie przegladalem do konca ale imo przydalby sie jeszcze jeden sub w kartach graficznych o wdziecznej nazwie TV-OUT :) ...a gry podzielic na: fpp/rpg/rts/scigalki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Nom subfora, całkiem niezły pomysł. Była już dyskusja na temat poprzyklejanych tematów, może teraz warto by było aby powróciły te bardziej chodliwe, aby nie były dublowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaL Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 nowe subfora to super pomysl ... brawo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 nie przegladalem do konca ale imo przydalby sie jeszcze jeden sub w kartach graficznych o wdziecznej nazwie TV-OUT :) ...a gry podzielic na: fpp/rpg/rts/scigalki :wink: 1290958[/snapback] No ja myslalem o podobnym dziale, tyle ze ja planuje polaczyc to z tunerami TV i podobnymi pytaniami z dzialu "Inne Komponenty" . Ale sprawa jeszcze do obgadania . A ze subfora beda bylo wiadomo od dawna ( po to ipb zostalo zakupione :) ) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 (edytowane) Subfora wprowadzają ogromy porządek na całym forum. Gratuluję pomysłowości dla twórców tej zmiany. Ale ja mam propozycję stworzenia subfora o płytach głównych. Postów w postaci - Wszystko o ..... (Miriam B)) jest pełno. Fajnie, ale to dopiero początek..... EDIT: Bardziej "podzielcie" kategorię Inne komponety. :lol: Edytowane 22 Lutego 2005 przez blazej_ronin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Dziko tak jakoś :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 zastawia mnie czy nie które osoby nie pogubią się i nie będą walić nie potrzebnych topików tam gdzie nie potrzeba <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 No chyba bardziej życia userom ułatwić nie można.... Wchodzi np. w karty graficzne i widzi podział na ATI i NVIDIE.... A jezeli juz bede takie przypadki to don't worry... Mamy swoje sposoby... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 zastawia mnie czy nie które osoby nie pogubią się i nie będą walić nie potrzebnych topików tam gdzie nie potrzeba <_< 1292260[/snapback] Nie martw sie tym czym nie musisz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 ... A jezeli juz bede takie przypadki to don't worry... Mamy swoje sposoby... ;] 1292319[/snapback] Nie mogłem się powstrzymać. :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Mnie się podoba!!! Im bardziej konkrenty dział, tym mniej wątpliwości gdzie umieścić posta (oczywiście tyczy się to userów o IQ powyżej 80 ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 czyli mniej wiecej 40% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 skoro robicie porzadki to wrzuccie temat o wzmacniaczach i kolumnach do audio a nie placze sie on gdzies w elektronice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...