michael_21 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 @nadmundo oj juz nie przesadzaj z tymi wymaganiami gdyz nie sa wiele wyzsze od wymienionych gier ,no poza far cry i powiedz mi w jakiej nowej grze masz stale 60 fps :blink: ....a nawet powiedzmy stale 40 <--- i to juz pewnie nie na twoim sprzecie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Masz rację ;) włącz sobie tryb dx7 napewno więcej przyjemności z gry będziesz czerpał bo to co się dzieje ostatnio z kolejnymi grami to katastrofa ;/ pozdro. 1729973[/snapback] jak i gdzie się przełącza na tryb dx7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek0206 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 (edytowane) W opcjach gry... a jak? Klikasz i masz... Edytowane 1 Listopada 2005 przez pepek0206 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 no cóż zagrałem i powiem to co niektórzy już wspomnieli, że to stary COD z inną grafiką :) tamten mi się podobal i ten też :) w sumie to szkoda że tak malo zmian ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Bo teraz producentci uważają zę liczy się tlyko grafika a resztę mogą pozostawić bez zmian w stosunku do poprzedniej części. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rych14 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 ponadlam moe zapytanie Podczas ładowania poziomu wysakujue ten komunikat, CMOD_LoudBrushes: brush has less that 6 sides nie wieci o co chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek0206 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 ponadlam moe zapytanie Podczas ładowania poziomu wysakujue ten komunikat, CMOD_LoudBrushes: brush has less that 6 sides nie wieci o co chodziNie. Kup oryginał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 ja sie mocno do tej gry zrazilem. chodzi mi oczywiscie o ten brak optymalizacji. FEAR i Quake 4 moge sobie spokojnie na max detalach pograc a tu kurde tnie niemilosiernie. jakbym nie ustawial ti i tak bedzie lipnie. przelaczylem sobie na tryb dx 7 ( super grafa z dx 9 i musze sie cofac :/ ) i nawet w tym trybie przycielo. stery mam 81.87 - sa one niby robione by zwiekszyc szybkosc dizalania cod 2 - gowno prawda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 nosz [ciach!] mać - przesunęli premiere - po prostu super... taka wiadomość w połączeniu z mega kacem może w[ciach!]ić... szczerze powiem że takie jajo zrobili że jakby moje łącze dało rade zacząłbym zasysać pirata i skasowałbym zamówienie na gre... jawne robienie w [ciach!]... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyPL Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 (edytowane) w kwestii grafiki to brak optymalizacji jest mocno odczuwalny :/ w sumie ciekawe jak by to działało na silniku d3 (po modyfikacji), przecież 85% akcji jest na otwartej przestrzeni. Co do samej gry - stary, nieco odswieżony CoD i tyle :) Zdecydowamnie bardziej wole tego typu gry niz np. FEAR czy Q4 - poprostu jakos mi sie nie podoba ich klimat. BTW: ciekawe czy bedzie dodatek do tego? Ja poprosze o samochodziki, wiecej komend, i rangi - Wszystko MP a SP - optymalizacje grafy i mega radoche z grania :D Edytowane 1 Listopada 2005 przez crazyPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 jestem przy końcówce bronie sie przed szkopami ale spadki do 17kl/s chyba bedę musiał przestawić na dx7, nie wiem co tak ciagnie w tej grze, q4 na maxa, fear na max (oprócz tekstur, na medium bo mało ramu jak porzyczyłem dodatkowe 512 można było grać na max), bt2,kurcze czy ci programiści myślą że każdy ma procka dwurdzeniowego i dwa 7800gtx w sli, [ciach!]a nie dawno wydałem ponad 1000zł na karte dodatkowo pokręciłem, isobie mówię że spokój na conajmniej rok a tu [gluteus maximus] okazuje sie że mój sprzęt jest do niczego, pamiętam jak kupiłem gf2 ti wszystko działało na max, a jak zmieniłem to na 4600ti to mocy było aż za dużo, nawet nowośc wtedy farcry działała rewelacyjnie, rozumiem gdzyby bała w tej grze jakaś super grafika (jedynie dym wygląda naprawdę rewelacyjnie), przycież zeszłoroczny MOHPA, wygląda dużo lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 hmmmm myslalem, ze bedzie lepszy niz cod1 i sie pomylilem :( przeszedlem go bo tak wypada ;) ale pod koniec gralem troche juz na przymus TOTAL ARCADE niestety :( dawno juz gralem w cod1, ale chyba nie byl az taki arcadowy? jedyne co mi sie bardzo podobalo to dymy ze smokow (nie twierdze, ze MP jest taki czy owaki, pisze o SP) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras19 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Pytanie: Chodzi gierka na GF4 MX ? Chyba raczej nie jak wodze na jakich sprzetach wam sprwaia problemy :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Kucyk to ciebie widziałem na servie Stare Babcie ?? :P http://img390.imageshack.us/my.php?image=shot00025yi.jpg This is how we do ?:huh: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Kucyk to ciebie widziałem na servie Stare Babcie ?? :P 1730720[/snapback] jesssss aj em :) powiem szczerze, że całkiem miło się gra w to multi B) tylko trzeba skill poćwiczyć, bo od ostatniego grania w MP COD rok temu spadł do zera :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 (edytowane) wiec tak - jak na razie gram to gra jest milutka. taki stary dobry cud, o przepraszam - cod :) tyle ze na dx7 musze grac, inaczej mam pokaz slajdów... a to co twórcy zrobili to przerost formy nad trescia - za duzo jest tam powieszchni odbijajacych swiatło, plastikowo to wszystko wyglada. niech mi ktos powie-od kiedy płaszcz z sukna odbija swiatło jakby był ze szkła? albo błyszcząca twarz...? przesada, po prostu przesada... Edytowane 1 Listopada 2005 przez igomako Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Juz nie moge sie doczekac, ah, az zeby zaciskam :wink:. Przejrzalem full screenow i avi. normalnie wymiata gierka :). Bede w nia pykal dzien i noc, a w cod1 w ogole, zero :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Panowie, moze to bedzie troche zle pytanie jednak zapytam: Czy w MP istnieją servery na których mogą grac ludzie z NIE oryginalnymi wersjami CoD 2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 złe pytanie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 ponadlam moe zapytanie Podczas ładowania poziomu wysakujue ten komunikat, CMOD_LoudBrushes: brush has less that 6 sides nie wieci o co chodziNie. Kup oryginał. 1730579[/snapback] Jak mnie wqrza cos takiego.Kolega ma jakis error a ten odrazu - kup orginal :mur: Skad wiesz czy nie ma ?? :angry: Mysllisz,ze orginal zawsze sie wlacza pieknie cyk ?? Rych 14 Taki blad wyskakuje przy zlych "obliczeniach" dokonywanych przez sterownik.Zmien stery a powinno pomoc.Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Panowie, moze to bedzie troche zle pytanie jednak zapytam: Czy w MP istnieją servery na których mogą grac ludzie z NIE oryginalnymi wersjami CoD 2 ? 1730757[/snapback] a jak myślisz? powiem szczerze i otwarcie, że sam z nich korzystam, ale jak tylko będzie premiera gry w PL to od razu łykam, bo 80zeta za taki tytuł to jest normalnie śmieszna cena, a wtedy wszsytkie serwy będą otwarte :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendezX700 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 (edytowane) mam pytanko ile miejsca na twardzielu zajmuje COD2??? :) Edytowane 1 Listopada 2005 przez mendezX700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 (edytowane) to nie hitler wykorzystal wzor pewnego symbolu , tylko partia da ktora on zmienil na nsdap a swastyka byla jej symbolem na dlugo przed hitlerem 1729936[/snapback] hitler sam narysował szkic, bo swastyka to własnie jego pomysł .... czego was tam ucza w szkole ?? mam pytanko ile miejsca na twardzielu zajmuje COD2??? :) 1730814[/snapback] 3.43 GB ... partycja NTFS Edytowane 1 Listopada 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qnikzoor Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Czy w MP istnieją servery na których mogą grac ludzie z NIE oryginalnymi wersjami CoD 2 ? 1730757[/snapback] Tak. Podawałem już wcześniej dwa serwery na których można grać <_< Jeśli te dwa już są zapełnione i nie macie gdzie grać to zapraszam 195.197.206.34:28960 83.98.255.136:28960 Jeden jest z typem sd jak dobrze widziałem :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 zagralem w singla - 10 min odpalilem multi - niemoglem sie oderwac !! :D supper , lepsze niz cod1 i UO. Jednak optymalizacja pozostawia wiele do zyczenia =/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beckson Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Super giera. Dopiero zacząłem testy. Na moim sprzęcie chodzi bez zająknięć na 1024x768 - nie próbowałem jeszcze antialiasingu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Super giera. Dopiero zacząłem testy. Na moim sprzęcie chodzi bez zająknięć na 1024x768 - nie próbowałem jeszcze antialiasingu. 1730942[/snapback] :D :D :D :blink: :blink: :lol2: widzicie i po co wam jakies radeony 1800xt ,gf 7800gt i gtx - kupujcie radki 9550 toz to wypasna grafa i cod2 na niej smiga hehehe bez zajakniecia... :mur: Beckson moze sie wymienisz za doplata na moja? a ja twoja wpisze do ksiegi guinessa i zarobie na tym.. albo sam ja zglos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 pewnie ma wlaczony tryb dx7 i sie cieszy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinioo Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Pomóżcie ! . Włassnie bylem w ostatniej misji , jak mi się po save'owaniu komp zawiesił ;/ i save się poszły je** ;/ niby są wszystkie pliki w katalogach , ale gra ich nie widzi ;(( , czy ktoś wie , o cio chodzi ? :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Panowie - gra mi chodzi niemal identycznie jak na DX7 :) Wystarczy tylko ustawic number cops na tiny.Roznicy w grafie nie ma nawet o 1 pikselek a plynnosc jest kolosalnie wieksza :) Mam ciagle ok 40 klatek a wszystko inne jest wlaczone na max no i DX9 wiec nie tak zle z optymalizacja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...