marco Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Witam, W dniu dzisiejszym pomiędzy godziną 16:00 a 18:00 mogą nastąpić kilkunasto minutowe przerwy w działaniu wszystkich serwisów w domenie tweak.pl, a zwłaszcza usług www dostępnych pod adresami http://tweak.pl i http://forum.purepc.pl. Poczta będzie przyjmowana przez zapasowy serwer SMTP. Mając na uwadze wzrastający ruch generowany przez serwis i po dokonaniu wnikliwej estymacji tegoż na najbliższy okres, zdecydowaliśmy się na niewielką korekte zaplecza sprzętowego serwisu poprzez dodanie kolejnych kości pamięci do głównego serwera. Mamy nadzieje, że ta zmiana wpłynie korzystnie na prędkość działania serwisu i Państwa zadowolenie. W przypadku jakichkolwiek pytań, prosimy o kontakt. Pozdrawiam, Marek Pieróg Administrator serwisów internetowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Z przyczyn niezależnych zmiana została przesunięta na późniejszy termin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 prosze sprecyzowac "poozniejszy termin" :lol: widze zę jakis dobry wooj ak szejk rzucił forsą i serewrek nabiera muskulek tak trzymać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 W tym tygodniu. Pamięci już dojechały :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 czekamy z niecierpliwością Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 a jaka jest wogule konfiguracja serwera?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 była podawana już wiele razy - uzyj szukajki jak bedzie mi sie chcialo to sam poszukam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 (edytowane) Hym wczoraj w nocy nie działało mi forum wiec wnioskuję że już po „planowanym wyłączeniu” jesteśmy ;) Ale mam takie pytanie czy mi się zdaje czy poznikało kilka postów ? Np. 2 napisane prze zemnie posty jak by zniknęły ale na „Ostatnia Akcja” był mój Nick wiec nie wiem czy to moja przeglądarka warjuje czy naprawdę coś jest nie tak. No i jeszcze w temacie o Epox 9nda3+ nagle widzę tylko 2 strony postów mimo iż było dużo więcej. Edytowane 9 Marca 2005 przez Mardok =:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Taki bug wystapił.. Wystarczy ze ktos dopisze sie do tematu i juz problem z głowy - wszystkie brakujace strony wracają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 W nocy było reindeksowanie full-text indexów żeby poprawnie wyszukiwał 3 znakowe słowa. Pamięci będą w najbliższym czasie ale nie ma tutaj pośpiechu aktualnie się mieścimy w 2 GB, ale chcemy wykorzystać dodatkową pamięć na buforowanie paru dupereli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...