Skocz do zawartości
Arriva

Tv-out? Jak Byc 100% Pewnym

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie.W jaki sposób mozna stwierdzic z 100% pewnoscia ze to nie wina kabla.sterow.systemy tylko wina tv-out'a ,ze nie wykrywa telewizora.Zmieniłem stery,dalej to samo próbowałem podłączyc go z Tv za pomocą 2 kabli,sam juz nie wiem jak podłączyc cos co kiedys chodziło a teraz nie chodzi.Ostatnim razem jak oglądałem film z kompa na telewizorze to od czasu do czasu tj, co 2-4 sec przeleciały takie drobne paseczki.Co to moze byc wkoncu tv-out rzeczywiscie??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak w temacie.W jaki sposób mozna stwierdzic z 100% pewnoscia ze to nie wina kabla.sterow.systemy  tylko  wina tv-out'a ,ze nie wykrywa telewizora.Zmieniłem stery,dalej to samo  próbowałem podłączyc go z Tv  za pomocą 2 kabli,sam juz nie wiem jak podłączyc cos co kiedys chodziło a teraz nie chodzi.Ostatnim razem jak oglądałem film z kompa na telewizorze to od czasu do czasu tj, co 2-4 sec przeleciały takie drobne paseczki.Co to moze byc wkoncu tv-out rzeczywiscie??

1322435[/snapback]

A ustawiales telewizor na AV, kanal 0 czy wyszukiwales go na jakims innym numerze kanalu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehhe przypomianam ze problem nie lezy w tym ze robie to pierwszy raz i cos nie działa.Jeszcze tak nie dawno wszystko mi to chodziło na tych kablach,na tym ustawieniu kompa telewizora itd.Ostatnio sie cos tak porobiło ze nie chodzi czyli w zakładkach ati nie wykrywa mi TV i czy to wymuszone czy nie wykrywanie to lipa bo na tv nie sie nie pokazuje.no i tu ponawiam moje pytanie czy to rzeczywiscie uszkodzeniu mógł ulec tv-out na mojej karcie?Czy jest to awaria dosc czesto spotykana?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podpinam sie - mam ten sam problem co kolega Arriva - mimo że podpinam i wymuszam mu polaczenie z tv - telewizorka nie wykrywa :(

A czy próbowałeś innych sterowników ??

Jaka to jest karta ??

Podpinasz to pierwszy raz, czy tak jak u Arrivy kiedyś to działało ??

Jeszcze jedna sprawa, podpinasz to kablem SVHS, jeśli nie to przez oryginalną przejściówkę ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi