marek.t Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 nie orientuję się zabrdzo w sprawch związanych z myszkami, więc proszę o poradę :wink: jaka myszkę optyczną przewodowa lub nie :lol: mozna kupic do 50zł? tak żeby była dobra i starczyła na jakis czas :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 poszukaj w tym dziale jednego z 10000 topiców mówiących o wyborze myszki komputerowej - tam znajdziesz odpowiedź... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramax Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Osobiście polecam Logitech'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackass_Ass Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Polecam A4-tech SWOP-80 albo BW-5, bardzo dobre myszki poniżej 50zł. Gram w klanie Q3 więc... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 W tej cenie TYLKO Logitech scroll - 29 zł w Proline ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falbor14 Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Ja wybralem ta i nie zaluje jest bardzo dobra i bezprzewodowa :D http://www.allegro.pl/show_item.php?item=45374358 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 A4-tech swop-80 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Popieram A4tech SWOP-80, jest jej recenzja na pclabie wiec poczytaj, naprawde fajna mycha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 kolejny głos na A4-tech SWOP 80 - posiadam i jestem zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 bo i ja poiwem że swop 80 jest super :) starsznie wygodnie lezy w rece np dużo lepiej ni m$ i.e 3.0 mojego kolegi ale to juz subiektywne odczuccia każdy ma inną reke ale swop'a moge polecic z czystym sercem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Popieram, w tej cenie tylko A4tech . Wiec wybor chyba oczywisty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Logitech produkuje doskonałe myszki... Jedna z nich pracuje do dziś (4 rok chyba) i ani myśli sie popsuć :D Wcześniej posiadałem jakiegoś A4 techa, który miał bliskie spotkanie ze ścianą (nie ma jak nerwowy tatuś :wink: ) Polecam produkty Logitecha!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 A4Tech SWOP 80 - mam i polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 (edytowane) ja bym brał tą tyle,ze z allegro nowa kosztuje ~70pln (komputronik) klik Edytowane 26 Marca 2005 przez gib Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuco22 Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Osobiście polecam Logitech'a 1343236[/snapback] Myszki może są fajne, ale sterowniki jakieś niedorobione. Po instalacji sterowników do myszki nie działa mi gamepad :angry:, a standartowe sterowniki windowsa to nie to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zariro Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłasza się jeszcze jeden zadowolony użytkownik A4Tech SWOP 80 Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laza_lukasz Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Creative Mouse Optical 3000 - mam i polecam. Fajna myszka optyczna za niewielka cene Creative Mouse Optical 3000 Inny Link ( Sklep komputerowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...