Shake Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Dziwne macie z nią historie, może spróbujcie tego: http://www.totalidea.com/freestuff4.htm Mi generalnie zasuwa jak szalona po tunningu tym programikiem, choć na codzień używam opery, to na ff nie zauważyłem tych objawów na frazpc lub warp2search. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Dalej FF żre mi zasoby :mur: 15 paneli otwartych i 80MB zajętości pamięci - często przekracza 150MB :blink: Przy 10-15 panelach już czuć wyraźne spowolnienie działania - przewijanie paskiem rwie co jakiś czas, a przełączanie między panelami trwa dłużej niż zwykle. Dodam, że zastosowałem się do rad paulo czyli: browser.cache.memory.capacity wartość np. 8000 Pamięć podręczna - użyj maksymalnie 2000KB Opera lepsza nie jest. Wychodzi na to, że znienawidzony przez wszystkich IE zajmuje najmniej zasobów. Chyba powróce do MyIE.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Up. Identyczne objawy zauważyłem po updacie pluginu Tabmix do wersji 0.2. Wywaliłem to w cholerę i zainstalowałem Tabbrowser Extensions - jak ręką odjął. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...