Skocz do zawartości
Jacek

300 post yeh :)

Rekomendowane odpowiedzi

Ajć to już mój 300'tny post :D Już zaczynam świętować ;)

No to jest naprawde powód do podniecania się

na oślą z nim :!:

A no jest!!

ps. ten post był już na Oślej Łączce od początku.... nie przejmuj się tym :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale on był na Hardware napisany i ktoś go szybko dał do Oślej  :D 

SPOX i tak nigdy nie patrze na ilość postów bo czasami wydaje mi się że niektórzy są na tym forum tylko dla tego żeby tłuc sobie posty (lame spamy)

PostFucker ??? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reed - moze zrob rakning uczestnikow przodujacych w ilosci postow. Mysle ze jakas czesc z nich bedzie sie cieszyc, a jako nagrode za pierwsze trzy maedalowe proponuje poglasaknie po glowce przez naczelnego Liska, kostke cukru, i patyczek do aportowania (a jaki pojedynek bedzie zazarty :D )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reed - moze zrob rakning uczestnikow przodujacych w ilosci postow. Mysle ze jakas czesc z nich bedzie sie cieszyc, a jako nagrode za pierwsze trzy maedalowe proponuje poglasaknie po glowce przez naczelnego Liska, kostke cukru, i patyczek do aportowania (a jaki pojedynek bedzie zazarty  :D  )

Taaaa i jeszcze talez pelen plackow ziemniaczanych ze smietana :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reed - moze zrob rakning uczestnikow przodujacych w ilosci postow. Mysle ze jakas czesc z nich bedzie sie cieszyc, a jako nagrode za pierwsze trzy maedalowe proponuje poglasaknie po glowce przez naczelnego Liska, kostke cukru, i patyczek do aportowania (a jaki pojedynek bedzie zazarty  :D  )

Widzisz tak sie sklada ze Reed jest drugi :) i jak chcesz to on cie poglaska po glowce ;) , kosteczke cukru dostaniesz .

Tu masz http://forum.purepc.pl/statistics.php Top 10 :)

BTW osoby z tej listy maja naprawde duzo pojecia o sprzecie, no moze prawie wszystkie .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzisz tak sie sklada ze Reed jest drugi :) i jak chcesz to on cie poglaska po glowce ;) , kosteczke cukru dostaniesz .

BTW osoby z tej listy maja naprawde duzo pojecia o sprzecie, no moze prawie wszystkie .

Nie chodziło mi o to, żeby obrazić kogokolwiek :oops:

I nie porównuję Reed'a czy kogokolwiek innego z potężną wiedzą na 'te tematy :)' z osobami, po których widać że ich głównym celem na forum nie jest wnoszenie czegoś nowego i pozytecznego, tylko tłuczenie 'pustych' postów.

Pozdrowienia dla niekumatych 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie ilosc postow o niczym nie swiadczy :PPP

Np ja jestem madry, mily i pomocny ;)))) (zapomnialem dodac ze skromny ;)))) a nie mam nawet 500 postow ;PPPPPPPP

Taki skromny a dodał sobie 48 postów :D Popraw baze to bedziesz mial 500 :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reed - moze zrob rakning uczestnikow przodujacych w ilosci postow. Mysle ze jakas czesc z nich bedzie sie cieszyc, a jako nagrode za pierwsze trzy maedalowe proponuje poglasaknie po glowce przez naczelnego Liska, kostke cukru, i patyczek do aportowania (a jaki pojedynek bedzie zazarty  :D  )

Nie chodziło mi o to, żeby obrazić kogokolwiek :oops:

I nie porównuję Reed'a czy kogokolwiek innego z potężną wiedzą na 'te tematy :)' z osobami, po których widać że ich głównym celem na forum nie jest wnoszenie czegoś nowego i pozytecznego, tylko tłuczenie 'pustych' postów.

Pozdrowienia dla niekumatych 8)

Mi tez o to chodzilo :) tyle ze chcialem sobie posta nabic ;) .

Pozdrowionka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi