konkurs Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Mi Postal2 bardzo się podobał i mówienie, że ta gra jest chora jest nie na miejscu :/ Nikt nie karze przecież robić tłumik z kota :/ Ba nawet fabuła jest dobra :] a gra po filmiku "trójki" też mi się podoba. Tylko czy to będzie TPP? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Wg. mnie zapowiada się gorzej od poprzednich części. Najbardziej podobała mi się chyba 1. Jak to zwykle bywa jechanie na sukcesie pierwowzoru popłaca, więc wciska się klientowi kolejną porcję papu niczym nie zmienionego poza nowym opakowaniem i dodaniem w kampanii "naj" względnie "lepszy". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 No ja też uważam że 1 była lepsza od 2, jeśli 3 utrzyma poziom 2 to i tak będzie dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2012 Odkopuję. Oficjalnie gra jest już w sprzedaży, jednak na platformie Steam próżno jej szukać. Premiera była przekładana z dnia na dzień aż w końcu zniknęła. Grę wciąż można kupić w sklepach internetowych i wpisać klucz do Steam. Niestety muszę przyznać, że gra bardzo mnie zawiodła. Jest praktycznie niegrywalna. Masa błędów, problemów wydajnościowych itd. Jeśli ktoś jest na prawdę wielkim fanem serii i nie szkoda mu prawie 150 zł - może kupować. Inni - trzymać się z dala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloodneo Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2012 Potwierdzam Postal 3 beznadzieja, poziom gry poszybował daleko w dół względem Postala 2. Trafienie chociażby w jakiegoś przechodnia z pieści wymaga paru minut wprawy żeby go trafić celnie :blink: porażka. Jak nie ma w co grać i w Postala 3 pogra na siłę :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2012 nowy patch podobno poprawił walkę wręcz. sprawdzać nie sprawdzałem bo już czsu nie miałwm ale zobaczy się jutro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...