Skocz do zawartości
makakus

Epox 8K9A (Via KT400) v Asus A7V8X Via KT400 + LAN + audio

Rekomendowane odpowiedzi

brałbym epoxa

Znasz moze jakies strony z recenzja/testem tego epoxa??

na razie pojawiły sie pierwsze testy wersji 8k9a2+ -jak zwykle u epoxa bardzo entuzjastyczne przyjęcie!!!1(8k9a-jeszcze nie widziałem)

gwoli jeszcze wyjasnienia to róznica pomiędzy nimi to :

HPT 372 IDE RAID Controller ATA-133, 6 Channel Audio

Two Serial ATA ports

10/100MB LAN by VIA VT8235

no i bogatsza wersja ma podswietlany coolerek na chipsecie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie mozna w polsce zakupic epoxy? Jakis sklepik www by sie nadal. A gdzie te recenzje bartezjuszu? Pozdrawiam

na pewno będą w komputroniku-ale jak to tam drogie-a w pronoxie będą 8k9a2+ w przyszłym tygodniu

http://www.vr-zone.com/reviews/EPoX/8K9A2+/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie bardziej interesuje ten bez plusa.. Nie mam tyle kasy. Wogole zastanawiam sie nad jakas przyszlosciowa plytka,ale nie wiem juz sam co brac. Wstrzymuje sie z tym caly czas. Trudny wybor,a chcialbym cos fajnego do 500 zl. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie bardziej interesuje ten bez plusa.. Nie mam tyle kasy. Wogole zastanawiam sie nad jakas przyszlosciowa plytka,ale nie wiem juz sam co brac. Wstrzymuje sie z tym caly czas. Trudny wybor,a chcialbym cos fajnego do 500 zl. Pozdrawiam

to ten epox bedzie lepiej niż b.dobrym wyborem-masz pełną obsługę proców na fsb333 itp

w hurcie kosztuje on około 390netto

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co wybrac, co lepsze do oc??

Epox 8K9A (Via KT400) v Asus A7V8X Via KT400 + LAN + audio

Asusy maja troche bugow m.in. wszystkie z AGPx8 nie chodza z Herculesami 9700Pro :( SPrawdzalem na A7V8X wlasnie i na P4S8X...

polecam szczerze tego Epoxika, test na Vr-Zone pokazuje jego moc :))) wersja bez 2+ nie jest gorsza...

kupisz m.in. tutaj

http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=4876&sid=1

nie pytaj czy szukalem gdzie indziej ;)

pozdrawiam !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie wczoraj nabyłem asusa a7v8x. Chodzi ok, chociaż napięcie proca pokazuje mi jako 1,83 zamiast 1,75. Ale ciągnę nowszego biosa (1010) ktory ma to poprawić.

A co do Abita KD7 to jak pytałem o tą płyte na giełdzie i w sklepach w Krakowie to wszyscy krecili glową - coś z nią jest podobno nie tak. Ale szczegółów nie znam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiekszosc widac w podpisie, 3dmarkiem sie nie chwale bo mam dziadowego radka (okolo 8500 punktow) tepperatura w zaleznosci od biosu ;) 40 lub 30*C (FSB 164, rusza na 168, ale winda cos dziwnie dziala, vcore 1.96)

Wyniki w Sandrze na poziomie XP2200+

Mamory troche szybciej niz standardowe 2700

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...