makakus Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Co wybrac, co lepsze do oc?? Epox 8K9A (Via KT400) v Asus A7V8X Via KT400 + LAN + audio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 brałbym epoxa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 brałbym epoxaZnasz moze jakies strony z recenzja/testem tego epoxa?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 ja bym bral epoxa :) tylko ten jest siakis dziwny :) moz elepiej 8k5a2?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Ja bym nawet w ciemno brał tego Epox'a! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 brałbym epoxaZnasz moze jakies strony z recenzja/testem tego epoxa?? na razie pojawiły sie pierwsze testy wersji 8k9a2+ -jak zwykle u epoxa bardzo entuzjastyczne przyjęcie!!!1(8k9a-jeszcze nie widziałem) gwoli jeszcze wyjasnienia to róznica pomiędzy nimi to : HPT 372 IDE RAID Controller ATA-133, 6 Channel Audio Two Serial ATA ports 10/100MB LAN by VIA VT8235 no i bogatsza wersja ma podswietlany coolerek na chipsecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Gdzie mozna w polsce zakupic epoxy? Jakis sklepik www by sie nadal. A gdzie te recenzje bartezjuszu? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Gdzie mozna w polsce zakupic epoxy? Jakis sklepik www by sie nadal. A gdzie te recenzje bartezjuszu? Pozdrawiam na pewno będą w komputroniku-ale jak to tam drogie-a w pronoxie będą 8k9a2+ w przyszłym tygodniu http://www.vr-zone.com/reviews/EPoX/8K9A2+/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Na WGK są EPoX'y. Nie dużo, ale są. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Mnie bardziej interesuje ten bez plusa.. Nie mam tyle kasy. Wogole zastanawiam sie nad jakas przyszlosciowa plytka,ale nie wiem juz sam co brac. Wstrzymuje sie z tym caly czas. Trudny wybor,a chcialbym cos fajnego do 500 zl. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Mnie bardziej interesuje ten bez plusa.. Nie mam tyle kasy. Wogole zastanawiam sie nad jakas przyszlosciowa plytka,ale nie wiem juz sam co brac. Wstrzymuje sie z tym caly czas. Trudny wybor,a chcialbym cos fajnego do 500 zl. Pozdrawiamto ten epox bedzie lepiej niż b.dobrym wyborem-masz pełną obsługę proców na fsb333 itp w hurcie kosztuje on około 390netto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PFK Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 to zdanie brzmi groznie: "Not to mention, this board is unlocked internally for T'Bred processors therefore multipliers can be adjusted freely" :P a epoxy sa w pronoxie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LucAss Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Co wybrac, co lepsze do oc?? Epox 8K9A (Via KT400) v Asus A7V8X Via KT400 + LAN + audio Asusy maja troche bugow m.in. wszystkie z AGPx8 nie chodza z Herculesami 9700Pro :( SPrawdzalem na A7V8X wlasnie i na P4S8X... polecam szczerze tego Epoxika, test na Vr-Zone pokazuje jego moc :))) wersja bez 2+ nie jest gorsza... kupisz m.in. tutaj http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=4876&sid=1 nie pytaj czy szukalem gdzie indziej ;) pozdrawiam ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Z tych dwoch Epox prezentuje sie lepiej :) , wiec polecam . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 A gdyby do wyboru była jeszcze płyta ABITa KD7, którą byście polecili :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Właśnie wczoraj nabyłem asusa a7v8x. Chodzi ok, chociaż napięcie proca pokazuje mi jako 1,83 zamiast 1,75. Ale ciągnę nowszego biosa (1010) ktory ma to poprawić. A co do Abita KD7 to jak pytałem o tą płyte na giełdzie i w sklepach w Krakowie to wszyscy krecili glową - coś z nią jest podobno nie tak. Ale szczegółów nie znam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kossaa Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Felson: Tez tak mialem, ustaw napiecie na 1.75 a nie na auto i bedzie spoko wszystko w normie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 bierz Epoxa, to obecnie najlepsza do krecenia plyta, bo Asusik ostatnio cienko z OC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 juz troche nieaktualne ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 widze ze sie na Asusa zdecydowales zapodaj wyniki jak bedziesz mogl co i jak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 wiekszosc widac w podpisie, 3dmarkiem sie nie chwale bo mam dziadowego radka (okolo 8500 punktow) tepperatura w zaleznosci od biosu ;) 40 lub 30*C (FSB 164, rusza na 168, ale winda cos dziwnie dziala, vcore 1.96) Wyniki w Sandrze na poziomie XP2200+ Mamory troche szybciej niz standardowe 2700 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Nom ta karta to ci niezle poszla w 3DMARKU ale z plyty wiecej nie wyciagniesz? Bo troszeczke niskie te wyniki jak na Ausua Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Moj procek na Epoxie 8k9a nie odpala sie 166 (WC), wiec wyniki asusa mnie zadowalaja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 No to spoxik :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Moj procek na Epoxie 8k9a nie odpala sie 166 (WC), wiec wyniki asusa mnie zadowalaja. Z jakiej seri masz cpu i jaki tydzien, to jest 0.13 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 AROIA z boxa, palomino :), niestety nie powem Ci ktory tydzien bo zgubilem gdzies karteczke z opisem, a nie bede tezaz zciagal bloku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 AROIA z boxa, palomino :), niestety nie powem Ci ktory tydzien bo zgubilem gdzies karteczke z opisem, a nie bede tezaz zciagal bloku Na ile Ci biegaja te kingstonki ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 fsb 164 lub 165, timingi najostrzejsze, napiecie 2.55 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Ten Epox moze byc kiblowaty, z tego co widzialem ma tylko 2 fazy zasilania, 8K9A2+ ma ich napewno 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Nie no ja na tego epoxa nie narzekam, chociaz pojechal do serwisu(port AGP), wyciagnalem 187MHz FSB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...