keiename Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Po pierwsze primo kasa Po drugie primo chec zmian (przesiadalem sie z PIII450@600) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Pierw mialem Celerona 366 , a teraz Durak1200 bo zachecal cena :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Za kaskę którą dysponowałem miałem do wyboru to co mam i durnia 750. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 był to najlepszy na jaki było mnie stać :) No właśnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Nie miałem większego wyboru- albo Duron, albo Celeron( na Wiliamate) albo nowa płyta dla Celerona 800@1066, bo Radek nie chciał mi działać na starej płytcie :? . Heh..a tak poza tym zawsze chciałem mieć P4( choćby kastrata :lol: ), no i możliwośći rozbudowy też niezłe. Ale i tak się skończy na przeżutce na K8 :D No i oczywiście kasa, kasa, kasa...pierd....kasa :evil: Dlatego mam stare SD-Ramy ze starego kompa :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChamRyszak Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Curiosity. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 plusy na rzecz AMD 1. Cena 2. Wydajność 3. Mozliwość szybszej odsprzedaży więcej osób korzysta z platformy Socket A minusy 1. Miejsze możliwości O/C w stosunku do intela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 1. Nie chcialem wydac wiecej kasy niz na to co mam. 2. Czytalem o podkrecaniu (na luzie :lol: ) do 1.6MHz Nie kupilem AMD bo: nie chcialem miec Durona, a taki zestaw z Athlonem jaki mi sie marzyl byl jednak sporo drozszy od mojego Celka. No i balem sie, ze nie majac dostepu do sieci (patche, kolejne wersje V4in1 itp) mialbym problemy z platforma AMD. Po prostu spekalem :P Moze nastepnym razem... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 U mnie zadecydowal zdrowy rozsadek :lol:. Policzylem sobie wszystko, sprawdzilem wyniki na necie i okazalo sie ze przy mojej plycie nie oplaca sie kupowac XP2000+ bo i tak maksymalny mnoznik na plycie to 12,5. wiec lepiej kupic 1700+ i przerobic. Jak odblokuje procka powinieme uzyskac ok XP2300+ (12,5x150MHz), musze jeszcze tylko przerobic napiecie na plycie(do 2,03V), zalozyc radiator na uklady odpowiedzialne za napiecie na plycie (nawet teraz niesamowicie sie grzeja). to tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Kasa i nie chciałem już drugiego intela, a amd mi sie od pierwszego athlona spodobało - bo te k6 to troche z<span style="color:red;">[ciach!]</span>e mieli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Celerona mam bo wtedy sie na kompach nie znalem i taki mi wcisneli. teraz kupuje athlona, ale nie daltego ze nie mam kasy, ale ta kase wole wydac na chlodzenie, moded obudowy itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 AthlonXp1600+ - chyba najlepszy stosunek wydajność/cena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 amd athlon xp1600+ 2ghz za 300zl (xp ~2500-2600 ze wzgledu na bardzo wysokie fsb) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Przyzwyczajenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 dlatego ze w tej chwili to najlepszy stosunek cen/jakosci i poza tym wybor wydawal mi sie dosc przyszlosciowy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 bo lubię malować lakierem po procku :mrgreen: ... Pozdro M. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Chciałem intela a ciocia mi kupiła takiego :twisted: ...tyle tylko że płytka jednoczesnie do tego to i810e micro ATX :( Tera jest znacznie lepiej, choć przydał by sie dysk 80 nowy DVD i CD-RW no i na pewno ram tego mało troche a komp powoli sie sypie :? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 plusy na rzecz AMD 1. Cena 2. Wydajność 3. Mozliwość szybszej odsprzedaży więcej osób korzysta z platformy Socket A Chyba sie nie zgodze, bo policz sobie, ile osob kupuje w supermarketach(a tam kroloje Intel). Z moich znajomych to ok 90%(oni kupuja, a po 2-3 m-cach nabijam sie z nich, jak do mnie przychodza i mowia ze kupili kompa niedawno, a juz im nowe gry chacza. A ja im mowie ze czabylo mnie sluchac). :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 wtedy co kupowałem nie było większych dlatego ten(ale to było dawno) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo's Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 bo mi się nudziło :D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 buhhae moj powod jest najlepszy: tata mi nie pozwolil ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> amd :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duronio Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Duron miał najlepszy stosunek cena/wydajność. Teraz, gdybym miał więcej kasy kupiłbym Antka XP i części do WC... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Ja wybrałem Athlona XP 1700+ gdyż żadne inne proce mnie nie interesują. Nie lubie okrojonych Duronów, a o Intelu to ja wole zapomnieć. :) W sklepie wtedy był to przed najszybszy egzemplarz. Czemu nie wziąłem tego lepshego? Otóże bez problemu moge uzyskać te 1800+ mając zaoszczędzone 80zeta w kieszeni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Wydajny no i AMD:) I tak jak wszyscy za niewielkie many. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...