bigfan Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 SHUTTLE DOT-AK32D. Chodzi o plyte tania i oferujaca na razie koniecznie SDRAM. Ta obsluguje i SDRAM i DDR, wiec wyglada interesujaco. Warto to kupic? Chodzi o stabilnosc przede wszystkim, zadnego overclockingu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Jeżeli "Chodzi o plyte tania i oferujaca na razie koniecznie SDRAM" to weź ECS K7S5A - jest jeszcze tańsza od Shuttle... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greenpunkt Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 SHUTTLE DOT-AK32D. Chodzi o plyte tania i oferujaca na razie koniecznie SDRAM. Ta obsluguje i SDRAM i DDR, wiec wyglada interesujaco. Warto to kupic? Chodzi o stabilnosc przede wszystkim, zadnego overclockingu jest taka płyta ECS K7VTA2 v2.1 na KT266A/233A posiadająca 2 sloty SDR i 2 DDR - koszt 195 zł (netto) Kiedyś montowałem kompy wyłącznie na Gigabyteach, Asusach, MSI. Po przesiadce na cóś takiego byłem zdziwiony tym, że się nic nie sypie. Powód zastosowania ECS: nie chciałem wywalać 600 zł na 512 MB DDR, mając SDR z czasów k6 266 (po drobnych przejściach) i Durona 650. Jak bym miał wybierać to SISa bym nie brał, już lepsza VIA Wkładałem też DDR w płytę i wniosek mój jest prosty, XP 1600 na DDR = XP 1700 na SDR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Esz, ja nie pytam, jaka mam plyte kupic tylko czy ta jest dobra? Mozecie odpowiadac na temat jesli juz? :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Shuttle to spoko firma (napewno niebo a ziemia do ECSa) maja jakies opcje do krecenia i wogole.Wiec spoks.Sprawdz tylko czy jest na KT266A bo KT266 nie byl najbardziej udany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 "]Shuttle to spoko firma (napewno niebo a ziemia do ECSa) maja jakies opcje do krecenia i wogole.Wiec spoks.Sprawdz tylko czy jest na KT266A bo KT266 nie byl najbardziej udanyPłyta jest spox... ale nie zgodze sie ze jest lepsza od ECS'a bo niby w czym... moze lepiej sie na niej greci? Bo ostatnio ECSom braku stabilnosci zarzucic nie mozna... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...