Skocz do zawartości
metal

Odjazdowe wiosło !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Looknijcie to wiosło [gitara] ! Odjazdowa !!! [chciałbym coś takiego mieć Dołączona grafika ] :

Dołączona grafika

^ Washburn Dime3

...

To jest wyczynowy sprzęt Dołączona grafika tzn. ma specjalny układ trzymań strun który zabezpiecza gitarę przed rozstrojeniem. Tzn. że można z nią skakać itd. ... i się nierozstrojii ! Dołączona grafika

Na takim czymś gra Diamond Darrell z kapeli PanterA !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fascynujace ! 

Masz jeszcze cos rownie ciekawego ? 

Ja to bym Tobie ta gitara w glowe <span style="color:red;">[ciach!]</span>lnol :) wiesz zeby sprawdzic czy sie nie rozstroila :D

Mam coś równie ciekawego !

Siekierę którą ci w<span style="color:red;">[ciach!]</span>le w łeb !!! :lol: haha...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Beznadziejne te wiosla... dla szpanerow... normalne gitarki elektryczne są oki... jakies Fendery czy nawet Corty (sam mam korta)... nie wiem po co komu taka gitarka... liczy sie jakosc dziwieku, solidnosc, ilosc przystawek itp... no i piecyk i efekt(ale to juz nie gitarka)... Chociaz ja mam efekcik Exara MetallMind to i tak jest spox :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super sprzęcik :!:

Swego czasu chorowałem jednak bardziej na takiego Warlock'a B.C.Rich'a, ale cena mnie wyleczyła :cry:

Dostałem za to okazyjnie gitarkę podobnego kształtu (Mensfeld Warrior) i przerobiłem główkę na charakterystyczną Widow od B.C.Rich'a (taka jak na zdjęciu tego czerwonego Warlock'a). Sprzęt znacznie niższej klasy, ale gra i wygląda zaje...cie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Beznadziejne te wiosla... dla szpanerow... normalne gitarki elektryczne są oki... jakies Fendery czy nawet Corty (sam mam korta)... nie wiem po co komu taka gitarka... liczy sie jakosc dziwieku, solidnosc, ilosc przystawek itp... no i piecyk i efekt(ale to juz nie gitarka)... Chociaz ja mam efekcik Exara MetallMind to i tak jest spox :)

Tu nie chodzi o żaden szpan. Jednym się podobają klasyczne kształty innym bardziej oryginalne. Kwestia gustu, a nie szpanerstwa. A że jakość dźwięku się liczy (przystawki, piecyk, efekty, ...) to się w 100% zgadzam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta jest moja (czana):

Dołączona grafika

a ta musi byc moja :)

Dołączona grafika

Ibanez Js2000 - sygnowana przez Satrianiego

tesh bym ja kcial :/

qwa a wracajac do tej na poczatku, to po co komu cos takiego, ja lubie klayczny kshtalt (strołtkastery i te sprawy) a nie jakies wybajerzenia!!!

nie wiem, jak koles z espolu takigo jak slpiknot moze grac na taki tanim wiosle, takie naprawde zajebiste studyje wiosla, to 30000 koshtooja :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta jest moja (czana):

Dołączona grafika

a ta musi byc moja :)

Dołączona grafika

Ibanez Js2000 - sygnowana przez Satrianiego

Nie wiem co ty widzisz w Js2000... ta twoja bardziej wypasna... swoja droga ile za nia dales? Albo mi sie wydaje albo ta biala nie ma tremola... (chyba ze wajcha wyciagnieta)... Zaraz wam zapodam fotke mojego wioselka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem co ty widzisz w Js2000... ta twoja bardziej wypasna... swoja droga ile za nia dales? Albo mi sie wydaje albo ta biala nie ma tremola... (chyba ze wajcha wyciagnieta)... Zaraz wam zapodam fotke mojego wioselka :)

Poprostu mialem ja w rece i zakochalem sie, niekoniecznie ten kolor ale wlasnie ten model js 2000 kosztuje jakies 1200 - 1500 dolcow, a ta moja to f sumie nie wiem bo ja dostalem, mysle ze 300-500...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi