metal Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Looknijcie to wiosło [gitara] ! Odjazdowa !!! [chciałbym coś takiego mieć ] : ^ Washburn Dime3 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Bardzo mi się NIE podoba :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 cos mi sie obrazek nie laduje :? update: juz sie laduje :) wioslo niczego sobie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 fajne ale wolał bym nowego kompa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Looknijcie to wiosło [gitara] ! Odjazdowa !!! [chciałbym coś takiego mieć ] : ^ Washburn Dime3 ... To jest wyczynowy sprzęt tzn. ma specjalny układ trzymań strun który zabezpiecza gitarę przed rozstrojeniem. Tzn. że można z nią skakać itd. ... i się nierozstrojii ! Na takim czymś gra Diamond Darrell z kapeli PanterA ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Fascynujace ! Masz jeszcze cos rownie ciekawego ? Ja to bym Tobie ta gitara w glowe <span style="color:red;">[ciach!]</span>lnol :) wiesz zeby sprawdzic czy sie nie rozstroila :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 bueeheheheh libero przez 10 minut sie śmiałem jak poy..ny :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Fascynujace ! Masz jeszcze cos rownie ciekawego ? Ja to bym Tobie ta gitara w glowe <span style="color:red;">[ciach!]</span>lnol :) wiesz zeby sprawdzic czy sie nie rozstroila :D Mam coś równie ciekawego ! Siekierę którą ci w<span style="color:red;">[ciach!]</span>le w łeb !!! :lol: haha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 A mnie się podoba fajna jest. Tylko kosztuje pewnie też fajnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 B.C.Rich Warlock, na takiej gra Mick Thomson ze Slipknota, tylko ze jego ma jeszcze napisane 'Hate' na gryfie, fajny sprzecik, jedyne 799$ :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Takim ze Sliskiego knota wystarczy wioslo za 800$, mistrzowie graja i tak na gibsonach i fenderach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Pierwsze wieslo calkiem fajne, tylko nie wiem skad te skojarzenia z KISS'em... ;) Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Beznadziejne te wiosla... dla szpanerow... normalne gitarki elektryczne są oki... jakies Fendery czy nawet Corty (sam mam korta)... nie wiem po co komu taka gitarka... liczy sie jakosc dziwieku, solidnosc, ilosc przystawek itp... no i piecyk i efekt(ale to juz nie gitarka)... Chociaz ja mam efekcik Exara MetallMind to i tak jest spox :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 jest za...sta po prostu super podoba mi się przez jakiś okres mojego żywota interesowało mnie granie na gitarze pierw klasyk potem elektryk trochę mi mineło ale jak widzę dobry sprzęt to chciało by się wrucić do grania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Ja tam się zgadzam z bLaSterD'em :?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Super sprzęcik :!: Swego czasu chorowałem jednak bardziej na takiego Warlock'a B.C.Rich'a, ale cena mnie wyleczyła :cry: Dostałem za to okazyjnie gitarkę podobnego kształtu (Mensfeld Warrior) i przerobiłem główkę na charakterystyczną Widow od B.C.Rich'a (taka jak na zdjęciu tego czerwonego Warlock'a). Sprzęt znacznie niższej klasy, ale gra i wygląda zaje...cie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Aktualizacja... juz nie mam efekciku exara... wlasnie sie spier$%$ :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Beznadziejne te wiosla... dla szpanerow... normalne gitarki elektryczne są oki... jakies Fendery czy nawet Corty (sam mam korta)... nie wiem po co komu taka gitarka... liczy sie jakosc dziwieku, solidnosc, ilosc przystawek itp... no i piecyk i efekt(ale to juz nie gitarka)... Chociaz ja mam efekcik Exara MetallMind to i tak jest spox :) Tu nie chodzi o żaden szpan. Jednym się podobają klasyczne kształty innym bardziej oryginalne. Kwestia gustu, a nie szpanerstwa. A że jakość dźwięku się liczy (przystawki, piecyk, efekty, ...) to się w 100% zgadzam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Co wy tam gadacie - wiosełko jest wypaśne!! Dawn nie widziałem takiego ładnego!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Ta jest moja (czana): a ta musi byc moja :) Ibanez Js2000 - sygnowana przez Satrianiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Ta jest moja (czana): a ta musi byc moja :) Ibanez Js2000 - sygnowana przez Satrianiego tesh bym ja kcial :/ qwa a wracajac do tej na poczatku, to po co komu cos takiego, ja lubie klayczny kshtalt (strołtkastery i te sprawy) a nie jakies wybajerzenia!!! nie wiem, jak koles z espolu takigo jak slpiknot moze grac na taki tanim wiosle, takie naprawde zajebiste studyje wiosla, to 30000 koshtooja :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 tanie, moze i tanie ale liczy sie efekt, AMD w stosunku do Intela tez jest tanie a ile moze... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Ta jest moja (czana): a ta musi byc moja :) Ibanez Js2000 - sygnowana przez Satrianiego Nie wiem co ty widzisz w Js2000... ta twoja bardziej wypasna... swoja droga ile za nia dales? Albo mi sie wydaje albo ta biala nie ma tremola... (chyba ze wajcha wyciagnieta)... Zaraz wam zapodam fotke mojego wioselka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 A oto moj cort (baardzo prosty mostek wilkinsona): Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 A oto moj cort (baardzo prosty mostek wilkinsona): fajnie ze cos widac !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Nie wiem co ty widzisz w Js2000... ta twoja bardziej wypasna... swoja droga ile za nia dales? Albo mi sie wydaje albo ta biala nie ma tremola... (chyba ze wajcha wyciagnieta)... Zaraz wam zapodam fotke mojego wioselka :) Poprostu mialem ja w rece i zakochalem sie, niekoniecznie ten kolor ale wlasnie ten model js 2000 kosztuje jakies 1200 - 1500 dolcow, a ta moja to f sumie nie wiem bo ja dostalem, mysle ze 300-500... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 8O loknijcie na to: http://www.espguitars.com/html/devil-girl.html to dopiero diabelski sprzet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...