Skocz do zawartości
darch

NBA Live 2003

Rekomendowane odpowiedzi

Juz sciaganlem i polecam z czystym sumieniem- grafa miod, grywalnosc jeszcze lepsza :) No i ten tryb 1vs1...

Jak bedziesz mial czas to sprawdz Multiplayer to mnie najbardziej dreczy???????????????????

Nie dziala na piracie :( Nawet direct connection nie dziala bo sie laczy z oficjalna strona i [gluteus maximus].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak dla mnie NBA od elektronikow to popelina , NBA 2K2 na DC wymiata

E tam dla mnie gry od EA sa the best. Fifa i Nba to masakra dla konkurencji(mowie tylko o PC). Bo na Pleya 1 Fifa to masakra, jakies piksele lataja a nie ludziki.

grales w nba2k2 na dc ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

E tam dla mnie gry od EA sa the best. Fifa i Nba to masakra dla konkurencji(mowie tylko o PC). Bo na Pleya 1 Fifa to masakra, jakies piksele lataja a nie ludziki.

grales w nba2k2 na dc ?

Szczerze powiem, ze nie gralem :?. A szkoda bo jesli dla ciebie gry EA to nic to ta gra na DC musi byc super 8) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

grales w nba2k2 na dc ?

Szczerze powiem, ze nie gralem :?. A szkoda bo jesli dla ciebie gry EA to nic to ta gra na DC musi byc super 8) .

jest to najlepsza koszykowka jaka zrobiona

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MAm podobnie jak jeszcze kilka osób problem z przycinaniem sie gry

mój konfig na dole

dodam iż wiele osób go ma również o czym wiem z innych forum ale nic ensownego z tego nie wynikło

cytat:

<mimo Athlona 1,4 256DDR i Gf3Ti500 :(......rozwiazal ktos z was ten problem....bo z tego co wyczytalem to nie ja tylko takie problemy mialem>

a za to :

<Nie wiem czemu ci gra skacze, ja mam Duron900, 256RAM, GeForce 2 GTS/PRO 64MB i chodzi spoko. W 1280x1024 przy wiekszosci detali na max jest plynniutko>

....hmmm a ja na moim sprzęcie przy tej samej konfiguracji detali widać przycinanielekkie (a różnica w sprzęcie kolosana)i spada z obniżeniem detali ale nawet na max low widać leciutkie co prawda ale skoczki przy 1024 na 768.

Przy 1600 X1200 max detali skacze bardzo a mój kolega gra płynnie na athlonie 1.9xp i prolinku gf4 ti 4200 @310/575 , a ja jak dałem 1.8@2.4

i msi gf4 ti200@310/615 jest sporo lepiej ale od tego co kolega brakuje sporo tzn nadal sie dziwnie chaczy mimo 12450 w 3dmark a kolegi 10950

dodam iż jest kapke lepiej na win Me ,ja mam Xp ale stawiałem także

Me żeby sprawdzić (cholera I love this game).Po za tym dentki wypróbowane seria 30... 40.72 41.3 i różnicy żadnej

dodam iż nie uważam iż to wina pirackiej kopi bo wdemie było identycznie

Powiedzcie co o tym myślicie?

A teraz chwila prawdy czy wam też sie chaczy na podobnych kompach

Need for speed Hot pursuit 2 przy 1200 x1024 na high detail? Jak nie to mooże oznaczać wadliwość karty (o kurde dałem 5 koła za kompa, 3 miechy roboty w anglii)

ale kończe już z tymi objawami frustracji

sorry za litanie ale prosze o jakieś rady ew dobijcie mnie

Darch

Ps:Ale i tak cały czas gram w tą grę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pokobinuj z agp aperature size, jesli to nie pomoze, to moze update biosa...poza tym, hmm, ocenianie plynnosci 'na oko' nie jest zbyt wymierne, dla niektorych moich kumpli 12-15fpsuf to jest plynna animka, mnie natomiast kazdy spadek framerate'u czy chwilowe przyciecie max. w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ia i chyba dosc dobrze to wylapuje ;) (a mam cos takiego np. w rallisport challenge, chyba ze gram w 640x480 (ale przy moim monitorku nie wyglada to ciekawie;), albo w time trialu, z widokiem z 'wewnatrz' (widac tylko trase)). a nba...no coz...w 1280x1024, z triple buffering, filtrowaniem anizotropowym i detalami na maxa tez raz na ruski rok przytnie - szczegolnie jak jest np. poczatek akcji, i biegnie kolesiem na polowe przeciwnika, gdzie kreci sie mnostwo ludkuf - wtedy frejmrejt na kwile troche spada (ale np. moi kumple tego nie widza..). moze jestem przeczulony ;) na atari nie bylo takich problemow :lol:

pozdrufka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temu kolesiowi co napisal, ze na D900 i gf2GTS chodzi plynnie w 1280x1024 i max detale powiedz, ze to nie forum o bajkach.

zgadzam sie

chociaz postrzeganie plynnosci na oko to pojecie wzgledne jak juz ktos zauwazyl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie...czy czesto wam sie to udaje? bo komp przynajmniej raz w meczu to zrobi..a ja dopiero 1 na 3 mecze...hmm... a zawodnicy w ogole sie nie kwapia wejsc na dogodna pozycje do alleya...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi