Tarik Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Czytam wyniki podkręceń i nie wierzę...Ja po ustawieniu w BIOSIe na ok.3Ghz mam problem z niewyświetlającym monitorem! Mam: P4 520,Sapphire Radeona 9500 256 bit modowalny(nie działa mi Riva Tuner),płytę MSI,dobre pamięci i resztę,w miare chłodno. Od czego zacząć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorwlodek Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 (edytowane) Ja po ustawieniu w BIOSIe na ok.3Ghz mam problem z niewyświetlającym monitorem! moim zdaniem ewidentna wina monitora, widocznie masz zawolny monitor nie wyrabia przy procku 3 ghz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Edytowane 19 Kwietnia 2005 przez doktorwlodek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Tarik, nie uważasz, że trzy takie same topiki, to znaczna przesada :?: :evil: O łamaniu regulaminu forum już nie wspomnę. Masz trzy dni na jego poznanie. BTW, po jakiego czorta zakładałeś jeden z nich na podforum AMD :?: Tego to już nie rozumiem w ogóle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Od czego zacząć? 1397579[/snapback] od Poczatku wszystko od czegos sie zaczyna. i radze czytac wnikliwie a nie postowac nagminnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 pamieci... btw jak wchodzisz na forum jest taki fajny dzial FAQ, zreszta REGULAMIN tez warto przeczytac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...