Pyra Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Mam następujący problem... 1..jeżeli chce oglądnąć film to nie moge tego zrobić w media player bo jak klikne na ikonke media... to mi się nic nie pojawia tylko mam odgłoś taki jak jest przy ostrzeżeniu jak wyskakuje :/ 2.. podjaśniłeś sobie obraz w karcie graf bo i w monitorze na full bo miałem ciemno w grach, filmach itd... no i kapa :/ w grach dalej mam ciemno a w filmach to prawie nic nie widze taka ciemnica : o monitor 3 letni jakiejś badzienej fimy Likom 17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 wzruszajace :-| a komp jaki? system? sterowniki? kodeki? czekaj zaraz dopije herbate i z fusow powroze :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyra Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 dobre jak coś to mnie nauczysz wróżyć :) komp po co pisać ? :/ win XP pro... kodeki jakieś ffdshow chyba że to nie to : o sterowniki do grafy z serii 44.03_win2kxp_international Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zdupcony media player, zainstaluj ponownie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyra Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 ale media player instaluje się razem z windowsem nie mam instalki media playera :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyra Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 nikt mi nie pomoże ? : ( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetWalker Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 http://www.microsoft.com/mediaplayer/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Jak nie ma jak jest:wink: Sam sobie in stalowałem 10tke bo niedziałał(bład ze cos brakuje). Na stronie microsoftu jest i to na b a n k! to tylko kwestia siły woli :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyra Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 ściągnołem 10 i lux chodzi ale... nadal ciemnica w filmach i grach : / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Rozjasnij w monitorze ,albo w samej grze. Widzisz jakie to jasne :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyra Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 LOL ! tylko że jak podjaśnie w grze to zaraz zmienia mi się na standart a w monitorze w zakładce z kartą graf. podjaśniłem ale to mi tylko podjaśniło na pulpicie a w filmie ciemnooo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 www.nvidia.com i sciagnij najnowsze !!!! sterry do karty !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyra Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 niee ! jak zainstaluje nowe stery do starej karty to spadnie wydajność... może jakieś inne rozwiązania panowie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Riva tuner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyra Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 z teg co wiem to służy do podkręcania kart a nie ustawienia kolorów :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 z tego co wiem ma wiele funkcji a także maginczną zakładkę do kolorów gdzie ustawiasz je na stałe............ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyra Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 (edytowane) oka.. thx za pomoc Edytowane 21 Kwietnia 2005 przez Pyra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyra Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 oka.. thx za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 W ustawieniach jasnosci jest: - Pulpit - Nakladka - Wszystko Za filmy (o ile sie nie myle) odpowiada NAKLADKA, wiec ustaw dla niej jakies 120% jasnosci lub gamma i juz. Dla pulpitu wystarczy jakies 110%. No i na monitorze ustaw kontrast na max i jasnosc prawie na max (aby zostawic zapas, bo monitor ma jeszcze troche pochodzic). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 a nie lepszy bedzie sub edit do filmow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyra Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 gdzie jest ta głupia nakładka ? : ( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyra Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 help.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...