korbelsky Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 jest tak, przy wylaczaniu wszystkich gierek,komp sam mi sie resetuje. jakies biale napisy na niebieskim tle sie szybko pokazuja przed resetem ale sa za szybkie i nie umiem ich przeczytac. wiec o co tu biega? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Sprawdz w logach systemowych, powinno tam byc napisane co sie stalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zmien sterownik grafiki na inny - NIE KONIECZNIE NOWSZY. Upewnij sie, ze masz najnowasza wersje DirectX czyli 9C.. (Start->Uruchom: DXDIAG [Enter] ) i tam na ktorej zakladce pisze numer wersji). Wcisnij na klawiaturze: WIN + PAUSE, zakladka Zaawansowane, 3 przycisk Ustawienia, odznacz "Automatycznie uruchom ponownie", potem OK, Zastosuj, OK i juz. Gdy nastepnym razem wywali niebieski ekran, to bedziesz mial duuuzo czasu, aby sie dowiedziec o co chodzi. Bedzie tam podana nazwa pliku, ktory spowodowal blad - zapisz sobie i podaj tutaj. A najlepiej tez tresc komunikatu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 wiec jest tak: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA potem sa instrukcje Stop:0x00000050 (tu jakies liczy) a i pisze cos o pliku cmuda.sys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 cmuda.sys > sterownik audio od cmedii. Wgraj inne stery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 to niebieski ekran zniknal,ale teraz jak usunac directx'a bo jak instaluje nowego to sie w sekunde instaluje i dostaje komunikat ze jest zainstalowany a w dxdiagu pisze ze mam wersje 4.09.00.0904. 9,0c niewiem czemu jest niewykryty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 4.09.00.0904 To to nie jest C? (serio pytam, bo mam b, a tam jest 0902) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 4.09.00.0904 to jest własnie 9c. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 to dobra, ale jak usunac directx'a bo pytam na niedaleka przyszlosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 1. Teoretycznie nie da sie... Sa jakies programiki, ale nie wiem na ile sa skuteczne, bo nie probowalem - nazywa sie to DirectX Uninstaller czy jakos tak. 2. A po co w ogole chcialbys to zrobic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 czemu? bo zauwazylem ze 2 gry ktore mi dzialaly na przedtem teraz niechodza. a kiedys w dxdiagu mialem jak byk napisane ze mam wersje 9.0c a teraz mam te 4... no a 9 instaluje sie tak glupio wiec moze przez usuniecie starego bedzie lepiej. no chuba ze to glupi pomysl.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Directbuster wywali Ci directa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...