mihalo Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) Ostatnio zauważyłem w moim A610, że rogi ekranu LCD są słabo oświetlone i gdy najedziemy na białe tło to łatwo gołym okiem to zauważyć, ale pewnie to przypadłość wielu cyfrówek, wczesniej w HP nie zwracałem na to uwagi. Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez mihalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 A moze to obiektyw winietuje? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Canon A610, Canon A700, Fuji S5600, Panasonic LZ5. Orientujecie sie moze który z tych aparatów może funkcjonować jako kamera internetowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Jedynka na bank, a reszta pewnie też :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piec22 Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Hm... Według strony vobisu Canon A610 jest w tej samej cenie co A620 :blink: ... i mam rozkminke co <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 610 lepszy :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piec22 Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 610 lepszy :D pozdro Możesz rozwinąć swoją wypowiedź. :lol2: A może ktoś inny sie wypowie co i dlaczego brać?? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Możesz rozwinąć swoją wypowiedź. :lol2: A może ktoś inny sie wypowie co i dlaczego brać?? :rolleyes: Wez sie cofnij z 10 stron wstecz przeczytaj wszystko i nie truj ;] to pytanie pojawiło sie juz tu moze z 5 razy jak nie wiecej. pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Hej zamierzam kupić CANONA A540 czy to dobry aparat ?? Prosze o opinie urzytkowników tego aparatu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Hej zamierzam kupić CANONA A540 czy to dobry aparat ?? Prosze o opinie urzytkowników tego aparatu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Poczytaj to http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=...&action=all :wink: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 eee :/ :/ To dozbieram do Canona A610 , mam pytanko czy jak będe czesto kręcił wyświetlaczem to nie urwie mi się ?? albo coś nie będzie stykało ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 eee :/ :/ To dozbieram do Canona A610 , mam pytanko czy jak będe czesto kręcił wyświetlaczem to nie urwie mi się ?? albo coś nie będzie stykało ??Nie ma takiej możliwości :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 To super bo go juz zamówiłem :D :D Naprawdę dzieki wam nie kupie już badziewia :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pat_66 Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 emmm ale dlaczego na tej stronce z testami jest napisane ze A610 ma wieksza matryce? bo chyba mi sie nie wydaje... jakis blad...? poza tym bylo napisane zdjecia w jesienne,pochmurne dni beda nieudane... czy w A610 tez tak jest.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 zdjecia w jesienne,pochmurne dni beda nieudane... czy w A610 tez tak jest.? to nie zalezy od aparatu tylko ffotografa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pat_66 Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) :) rozumiem ....teraz czekam az bedzie pazdziernik i kupuje A610, bo z tego co widzialem polecacie ten aparat najbardziej... mam jeszcze nadzieje ze troszeczke stanieje bo popularniejsze robia sie A630 i A640. Edytowane 19 Września 2006 przez pat_66 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Hej czy a 610 da się zrobić jako kamerke internetową ?? bo nie wiem czy jest taka możliwość i jak to zrobić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pat_66 Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 z tego co mi wiadomo to nie,poza tym malo aparatow posiada chyba taka funkcje. mam tez niemile doswiadczenia z aparatem ktory mial taka mozliwosc (mustek 5500Z) . aaa i jeszcze jedno, czy jest mi ktos w stanie powiedziec ogolnie na temat olympusow i sp350? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 aha. i mam takie pytanie , czym można czyścić ekran LCD z a610 ?? bo nie chcę go uszkodzić , a i nie da się go nie zabrudzić palcami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 aha. i mam takie pytanie , czym można czyścić ekran LCD z a610 ?? bo nie chcę go uszkodzić , a i nie da się go nie zabrudzić palcami ;) czystą, gładką koszulką ? :) ewentualnie idz do media markt/leclerc czy cos w tym stylu i kup sobie za 20-30zl szmatke :D specialna ;) taka co sie monitory czysci/okulary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Hej czy a 610 da się zrobić jako kamerke internetową ?? bo nie wiem czy jest taka możliwość i jak to zrobić ?? z tego co mi wiadomo to nie...Oczywiście posiadasz ten aparat, że piszesz takie rzeczy :? U mnie ten aparat robi za kamerę internetową i jakoś nie protestuję :D Warunek to posiadanie w kompie wejścia video czy to w tunerze czy to w karcie graficznej z vivo :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Witam dostrzegłem dzisiaj w optycznym wizjerze poziomą linie na pierwszej soczewce tak jak by pękło w zdłuż ?? czy to normalne , macie tak w swoich a 610 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Witam dostrzegłem dzisiaj w optycznym wizjerze poziomą linie na pierwszej soczewce tak jak by pękło w zdłuż ?? czy to normalne , macie tak w swoich a 610 ?? hm... probowales dmuchać ? chuchać ? stukać ? ;) itp ? moze cos wpadlo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 nie dmuchałem, nie stukałem, i nic nie wpadło :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 nie dmuchałem, nie stukałem, i nic nie wpadło :( zle mnie zrozumiales, to podmuchaj i postukaj to moze wypadnie ! dasz rade zrobic tego zdjecie ? to zobacze co o i Ci powiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 aha ;). Nie dam rady zrobić fotki , ale to narysowałem mniej więcej tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 (edytowane) aha ;). Nie dam rady zrobić fotki , ale to narysowałem mniej więcej tak: a to nie jest przypadkiem fabryczna linia do ustalenia poziomu zdjecia ? ;] zeby nie bylo pochylone itp ;] Edytowane 24 Września 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 może, nie znam się na tym , bo jak by pękło to by nie było przecież równe , a jest idealnie równe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake79 Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Proszę o kompetentne wskazówki :wink: - rozważam zakup - Fuji S5600 bądź też KODAK Z650. Aparaty o podobnych parametrach - który wybrać?? - Doradźcie!!! - tak żeby te + nie przesłoniły tych - :wink: Dzękuje za pomoc i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...