fifa2005 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 witam mam taki problem, ze iexplorer zuzywa mi 99 % procesora jak zamkne to jest dobrze ale po jakims czasie znów się sytułacja powtarza jak mozna temu zaradzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Instalacja Opery/Firefoxa rozwiązuje wszystkie problemy z IE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifa2005 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 no ale ja mam tak odrazu po właczeniu kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Od razu włączony proces IE? Przeskanuj system antywirusem i np. ms antispyware itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifa2005 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 spróbuje narazie skanowałem nodem i nortonem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 AdAware (www.google.pl) FreeAV (www.free-av.com) a potem FireFox (www.mozilla.org) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 proces explorera wlacza sie odrazu po wlaczeniu windowsa najlepszy antywir to jak na razie z tych co testowalem: Kaspersky Anti-Virus PERSONAL PRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Chwila... jest EXPLORER i IEXPLORE i ten drugi nie powinien sie wlaczacz zaraz po starcie... On mowi o tym drugim.. czyli jakies robactwo sie panoszy po dysku.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 no to niech przeskanuje sobie Spy-BOT Search & Destroy !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tata1959 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 witam wklej loga z hijacka pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...