down_load:) Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 (edytowane) Sytyacja wyglądała tak: Komputer z Sys Wix XP włączałe się, ładował system, a potem monitor gasł, przed pokazaniem pulpitu i trzeba było walić w klawiature, inaczej sie nie włączył. Ale jak sie naciskało coś, po chwili zaskakiwał, wychodził ze stanu czuwania i działał. Teraz, robi się tak samo, tylko, że po tym jak monitor się włącza i już powinien sie pojawic system nic sie nie pojawia i tak zostaje. Głównie chodzi mi o drugi problem, domyślam sie ze pierwszy to walnięte stery od grafiki. Drugi pewnie pliki systemowe. Jak próbuje zrobić test spójności danych, to zatrzymuje się na 3 procentach, na pliku C:\pagefile.sys, który na C: zajmuje 0 MB. Zaznaczam, że mam dysk z tego kompa u siebie i chce z tym porżadek zrobić, ale własnie mam sam dysk, nie cały komp. Wolałbym obejsc sie bez startowania tego systemu ode mnie z kompa no i bez formatowania tego dysku! Czego to prawdopodobnie wina, i jakie pliki systemowe ...nie wiem ściągnąć z netu i podmienić.?? Edytowane 22 Kwietnia 2005 przez down_load:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zmień tytuł tematu! http://forum.purepc.pl/index.php?act=boardrules Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 A C: to twoja partycja, z ktorej dziala system czy jego? Jesli twoja, to nic z tym nie zrobisz, jesli jego to wywal ten plik, bo to plik pamieci wirtualnej (swap). A tak w ogole, to czym robisz sprawdzanie spojnosci i po co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...