Skocz do zawartości
Crosis

Prince Of Persia 3: The Two Thrones

Rekomendowane odpowiedzi

? Wezyra? No najpierw sie go czaska normlanie, a potem trzeba na kolumny za nim wbiegac i speed killa mu robic... jak te kamienie kraza po arenie to o to mi chodzi... wibegasz na kolumne za ktora aktualnie stoi i speed killa nawalasz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie moge przejść tego wezyra, chodzi mi o moment z skakaniem po tych głazach na górę zawsze mnie trafi i spadam.

Jak by ktoś mogł zrobić screny gdzie trzeba skakać i dać na forum, to by było fajnie.

Edytowane przez demon92

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie moge przejść tego wezyra, chodzi mi o moment z skakaniem po tych głazach na górę zawsze mnie trafi i spadam.

Jak by ktoś mogł zrobić screny gdzie trzeba skakać i dać na forum, to by było fajnie.

Tam jest dużo skakania i dużo kamieni, więc lepiej Ty daj screen na którym kamieniu nie wiesz gdzie skoczyć ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to zaczynamy:

kazdy wie jak wskoczyc na pierwszy kamien

http://img283.imageshack.us/img283/1949/sc...shot00150dy.jpg

Jak juz sie pobujacie na zerdzi i w wskoczysz na tamten kawalek kamienia biegnesz po scianie i odbijasz sie od niej zeby chwycic sie gzymsu i dalej na gore jak na rysunku.

http://img283.imageshack.us/img283/2428/sc...shot00165uq.jpg

Szybkie skoki zeby znalesc sie na ostatniej polce

http://img283.imageshack.us/img283/2953/sc...shot00176od.jpg

bieg po scianie, odbicie na zerdz, gzyms na polke i dalej na polke

http://img283.imageshack.us/img283/6052/sc...shot00180fu.jpg

to jest obrazek z przedostatnij polki, chyba nie wymaga komentarza

http://img283.imageshack.us/img283/6325/sc...shot00194ld.jpg

i znowo rzerdz i w gore szybkimi skokami

http://img283.imageshack.us/img283/8692/sc...shot00215fn.jpg

z tamtad kolejna rzerdz, skok na polke, bieg po scianie na gore i skok rzeby chwycic sie pierwszego zaznaczonego gzymsu a z niego na kolejny i

http://img283.imageshack.us/img283/9100/sc...shot00228wq.jpg

http://img508.imageshack.us/img508/4774/sc...shot00237ks.jpg

Nauczcie sie tego na pamiec ;) w razie czego pisac

Proponowal bym umiescic to na pierwszej stroni i zrobic F.A.Q. :P

Edytowane przez Szela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czekamy :D

Szela dobra robota napewno sie przyda , dzis mam zamiar skonczyc gierke i zaczac Onimusha 3 :))

edit:

gra ukonczona :D wezyr jest banalny do pokonania po czterech nieudanych próbach wylaczylem gre ,gdy znów wlaczylem przeszedlem go za pierwszym razem :D pozniej tylko poscig za zlym ksieciem po schizujacej scenrii :D obejzyjcie sobie filmiki dostepne pozniej w menu glownym , w jednym sa przedstawione sparodiowane sytuacje z gry :D :D polecam

Teraz biore sie za ONIMUSHA 3 :-P

Edytowane przez tomekbobi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez wlasnie skonczylem :D:D

nie wiedzialem ze ten wezyr to taka sierota :):)

W Onimusha tez bede zaczynał grac ale to dopiero od jutra :D

Filmik ten z parodiami jet poprostu powalający ;]

A tymczasem moze jeszcze pogram sobie w Dragonsharda :D

P.S.: Mam nadzieje ze ubisoft planuje jeszcze cos z tej serii :)

Moglo by juz nie podchodzic po fabułę piasków czasu ale mogło by ciagle byc z naszym ulubionym bohaterem :D

Jak dla mnie mogli by zrobic ze ten zly ksiaze ucielesnia sie i musimy z nim walczyc (ale lancuch moglby zostac u nas :P )

Pozdo dla wszystkich :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

P.S.: Mam nadzieje ze ubisoft planuje jeszcze cos z tej serii :)

Moglo by juz nie podchodzic po fabułę piasków czasu ale mogło by ciagle byc z naszym ulubionym bohaterem :D

Jak dla mnie mogli by zrobic ze ten zly ksiaze ucielesnia sie i musimy z nim walczyc (ale lancuch moglby zostac u nas :P )

Pozdo dla wszystkich :D

Obawiam sie ze nie. Oficjalnie zostalo juz powiedziane, ze jest tto ostatni tytul (chociaz czego to nie wymysla spece od marketingu) B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O wlasnie ja jeden tylko ;/.

Lambert ja slyszalem ze to jest ostatnia czesc traktujaca o PIASKACH CZASU, wiec to nie znaczy ze jest koniec serii tylko koniec tej sciezki fabularnej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co to są te upready?? czy to te skrzynie co jakies punkty dawaly czy te swiecace do nieba swiatla które trzeba bylo zgasci? :D

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
Tak :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Prosił bym was bardzo o pomoc.

Mam sciągniętą tą gre i chciałem bardzo pograc ale mam problemu z uruchomieniem. Chodzi o to ze gre zainstalowałem itd zrobiłem skrót StarFuckiem ale ciagle gra nie chce sie uruchomić. Jednak w katalogu z grą mam następująca instrucje:

1. Mount in DT4 ŰŰ

ŰŰŰ 2. Install Game, use SF KEY: 8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX

3. Remove all IDE drives and Play

NIe rozumiem tego ostatniego punktu. co mam wywalic?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja zebrałem wszystkie 6 i były śmiesznie proste (jeden z minusów gry IMO). Po dwukrotnym przejściu WW na hardzie, gdzie LU było 9 i były trudne do znalezienia człowiek wyrabia sobie taki instynkt poszukiwacza LU :P

LU1:

Zaraz po tym jak po raz pierwszy stałeś się Dark Prince'm i wróciłeś do normalnego stanu. Są dwoje drzwi: jedne z piłami na prawo, drugie bez na lewo. Za tymi z piłami jest fontanna zapisu, trzeba iść w te bez pułapek.

LU2:

Zaraz przed walką z pierwszym bossem. Przełącznik otwiera dwoje drzwi - idziesz do tych dalszych, nie bliższych które doprowadzą Cię do bossa.

LU3:

Po tym jak widzisz po raz kolejny zmienionego już wezyra a ten Ci ucieka, wypuszczasz wodę z fontanny a następnie idziesz w górę po ścianach, drążkach itp. Jak zobaczysz otwór w ścianie, to znaczy, że to tam. Aby dojść do save'a musisz po prostu skakać dalej po drążkach.

LU4:

Kiedy skończysz jazdę na bossie ziemnym tudzież kamiennym wchodzisz po drabinie i widzisz fontannę zapisu. Na prawo od niej stoją dzbanki, kiedy je rozbijesz zobaczysz dziurę w ścianie przez którą możesz się przetoczyć.

LU5:

Poziom z windą. Po chwili skakania dostajesz się na balkon, na którym jest dźwignia otwierająca drzwi (takie balkony są 2, nie chodzi o ten pierwszy na samym początku ale o drugi). Nie otwieraj jeszcze drzwi, spójrz na szyb windy. Wbij swój sztylet w ścianę i wio do przycisku (być może będziesz musiał użyć spowolnienia czasu). Dzięki temu otworzą się drzwi po drugiej stronie balkonu.

LU6:

Kiedy wspinasz się na zewnątrz zamku po raz drugi. Zaraz przed tym jak wrócisz do środka włącz sobie landscape view, wtedy zobaczysz, że zaraz pod półką na której stoisz są drzwi do ostatniego upgrade'u.

Sorry, jeśli się gdzieś pomyliłem, grę skończyłem parę tygodni temu, a pisałem z pamięci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Prosił bym was bardzo o pomoc.

Mam sciągniętą tą gre i chciałem bardzo pograc ale mam problemu z uruchomieniem. Chodzi o to ze gre zainstalowałem itd zrobiłem skrót StarFuckiem ale ciagle gra nie chce sie uruchomić. Jednak w katalogu z grą mam następująca instrucje:

1. Mount in DT4 ŰŰ

ŰŰŰ 2. Install Game, use SF KEY: 8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX

3. Remove all IDE drives and Play

NIe rozumiem tego ostatniego punktu. co mam wywalic?

Kompa z domu :]

Tu sie nie pisze o piratach . Regulaminu nie czytales? :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LU5:

Poziom z windą. Po chwili skakania dostajesz się na balkon, na którym jest dźwignia otwierająca drzwi (takie balkony są 2, nie chodzi o ten pierwszy na samym początku ale o drugi). Nie otwieraj jeszcze drzwi, spójrz na szyb windy. Wbij swój sztylet w ścianę i wio do przycisku (być może będziesz musiał użyć spowolnienia czasu). Dzięki temu otworzą się drzwi po drugiej stronie balkonu.
Tego wlasnie nie znalazlem za 1 razem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pandi ... ty sobie wyrobiles instynkt poszukiwacza a mnie tam bardziej wkrecilo walczenie :)

ja idac nie patrze za bardzo gdzie mozna cos dodatkowego zdobyc tylko jakos bardziej sie rozgladam za wrogami do zabicia ... a przez to ze przeszedlem na kazdym poziomie PoP WW mam wszystkie kombosy wryte w pamiec :)

Wiec nawet bez LU nie jest trudno :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi