Skocz do zawartości
OLAF_SKARPA

2 Days To Vegas

Rekomendowane odpowiedzi

Aj tam bez przesady - myślicie ze taka grafika wymaga duzo wiekszej ilosci obliczen, niz Crysis? :blink:

A z resztą, nie ma o czym gadac - to pewno są rendery, jak zobacze jakis filmik z gameplaya, to moze uwierze.

Edytowane przez MaZZeo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozwoliłem sobie zacytować jedną starą wypowiedź... :D

he he, już widzę te komentarze po wyjściu tej gry - "grafika paskudna, sterowanie skaszanione, gdyby wyszła 5 lat temu to może by coś z tego było" :D :D :D

A mówiąc serio to normalnie opad szczeny zaliczyłem widząc te obrazki. Będzie mega-hit który pewnie zmiecie GTA i Mafię, choć wszystko zależy też od fabuły i scenariusza, o czym niestety producenci gier (i filmów) zapominają. Ciekawe jak będzie wyglądać GTA na nowe konsole, oby tak samo jak ten projekt co tu podziwiamy.

Przyszłość gier akcji jeszcze nigdy nie była taka śliczna :D

... co do tego...

tez czytałem ten temat od początku z myślą, ze to jakiś swieżak do momentu gdy zobaczyłem post Hydro...

imho screeny bardzo bardzo bardzo ładne.

... ja wiedziałem, że to starszy temat ale dobre jest to, że nie jest to właśnie "świeżak" bo gdyby tak było gra pewnie ukazać by się miała za dwa lata.

Edytowane przez qqrydza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obawiam się, że nawet tego nie odpalisz. A jak już, to all low@640x480 lub gra w oknie. Przyrko mi.

Co do gry, to moze byc ciekawa ;] A screeny calkiem ladne.

Te jasnowidz użycz swojej kuli ,bo moja coś zawodzi. :lol: Mi tam na pewno pójdzie.. pokaz slajdów. Za wcześnie by mówić o wymaganiach. Jak dla mnie to mogą być piękne rendery ,a nie screeny z gry. Mimo to szczena opada.

tez czytałem ten temat od początku z myślą, ze to jakiś swieżak do momentu gdy zobaczyłem post Hydro...

imho screeny bardzo bardzo bardzo ładne.

No tak hydro to pewnie już grę ocenił i dał jej 11/10 :damage_wall: :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te jasnowidz użycz swojej kuli ,bo moja coś zawodzi. :lol: Mi tam na pewno pójdzie.. pokaz slajdów. Za wcześnie by mówić o wymaganiach.

Pioorek nie pisal powaznie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obawiam się, że nawet tego nie odpalisz. A jak już, to all low@640x480 lub gra w oknie. Przyrko mi.

Dopisuj czasami emoty typu " :lol: :lol: :lol: " bo widzisz że zamieszanie wywołujesz... : ]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktos moglby mi przetlumaczyc powyzsza wypowiedz? Bo sie chyba za duzo wina napilem...

Chodzi mi oto że ostatnio jak ludzie się zachwycali "screenami" z PGR3 to okazało się że to były tylko rendery jakiś grafików i nic po za tym :wink:

P.S Ładnie to tak obgadywać Hydro kiedy jest zban.... kiedy go tu nie ma :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no... co wy chcecie. Chłopaki potrafią robić... rendery ;]

Owszem , ale powiem ze przezylem prawie zawal. W pierwszym poscie widzimy naprawde dobra grafe , a tutaj w poscie Orgiusza i w znanym linku widzimy czasy GF2 :blink: , no moze FX5200........ Dobry kit nie jest zly , ale bez przesady. Widze podobna akcje jak z seria Toca : na screenach po prostu cud , w grze zupelnie inaczej :lol2:

Niech jeszcze finalna wersja gorzej lazi od G3 :D

Edytowane przez Firekage

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi