Elektron Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Co myślicie na temat obchodzenia Hallowen w Polsce?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 dla mnie bez sensu, kolejny element glupiej kultury amerykanskiej w polsce, po cholere to... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 dla mnie bez sensu, kolejny element glupiej kultury amerykanskiej w polsce, po cholere to...Zgadzam się całkowicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 dla mnie bez sensu, kolejny element glupiej kultury amerykanskiej w polsce, po cholere to...sto procent racji! Jak tak dalej pojdzie, bedziemy obchodzic 4.lipca :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 dla mnie bez sensu, kolejny element glupiej kultury amerykanskiej w polsce, po cholere to...sto procent racji! Jak tak dalej pojdzie, bedziemy obchodzic 4.lipca :lol: My mamy do opijania 11 listopada, wystarczy w zupełności :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Jestem tego samego zdania!! Zobaczymy co na to reszta userów?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Odpowiedź nr 4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Fajowo by bylo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 łeeeee po kiego to to nam.. qfa oni nie zapalaja swieczek na grobach a my tak, oni maja hallowen a my nie, taka tradycja wynikajaca z czegos i juz, po co to zmieniac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 za jakis czas zaczniemy obchodzic jeszcze zydowskie swieta , to bedzie zajebiscie , nie wyjebiaja amerykanie ze swoim swietem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 a ja nie mam zdania... z jednej strony chcialbym ale z drugiej nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Hehe... Jakie amerykańskie święto? Halołin to święto czysto pogańskie, które (jak wszystko) Chrześcijanie ukradli i przystosowali do swoich celów. "Dynie" na przykład to część tradycji irlandzkiej (o ile się nie mylę) - maski miały sprawić, aby złe duchy nie rozpoznały uczestników uroczystości. Jestem pewien że wszystkie kultury celtyckie obchodziły swieto duchow właśnie w okolicy listopada, co do innych nie mam pojęcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andersen Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Hehe... Jakie amerykańskie święto? Halołin to święto czysto pogańskie, które (jak wszystko) Chrześcijanie ukradli i przystosowali do swoich celów. "Dynie" na przykład to część tradycji irlandzkiej (o ile się nie mylę) - maski miały sprawić, aby złe duchy nie rozpoznały uczestników uroczystości. Jestem pewien że wszystkie kultury celtyckie obchodziły swieto duchow właśnie w okolicy listopada, co do innych nie mam pojęcia. Tradycja bodajze szkocka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 swieto samo w sobie moze nie amerykanskie , natomiast forma w jakiej jest obchodzone jest czysto amerykanska dlatego odp. 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 od. 4 ShitBurgery i ShitCola tez łipad !!!!!!!!!!! :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 hmmmm swieto buraczane ale za to jest jeden plus tego:D zazwyczaj dobre imprezy sie robi w halloween:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 eh swieto fajne ale w Polsce mamy zajebisty dzien trupka i starczy ! Po cholere kopiowac czyjes zwyczaje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 zeby bylo wiecej dni wolnych od pracy:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 eh swieto fajne ale w Polsce mamy zajebisty dzien trupka i starczy ! Tak - samonapedzajacy sie :lol: - co roku coraz wiecej ludzi ginie 1.XI wiec w nastepnych latach coraz wiecej ludzi jedzie 1.XI odwiedzić groby. I znowu coraz wiecej ludzi ginie na drogach. Po cholere kopiowac czyjes zwyczaje ? Bo wypełniają pewną lukę. Ten zwyczaj służy głównie oswojeniu się ze śmiercią - tak jak niektore "dance macabre" były robione specjalnie pod dzieci - szkielety wyglądały na całkiem szczęśliwe. Zwyczaj przyjmie sie jezeli bedzie potrzebny. Jezeli nie - nie ma żadnej siły która zmusiłaby do jego przyjęcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Mnie to wsjo rybka. Dla mnie nie musi byc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 dla mnie bez sensu, kolejny element glupiej kultury amerykanskiej w polsce, po cholere to...Zgadzam się całkowicie. I ja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Halołin dla mnie to głupota, zabawa dla dzieci. U mnie na uczelni chodziły takie przebierańce... Qrcze!! Do przebierania to my ostatki mamy!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 fajnie by było... bym biegał po domach i zbierał cukierki :D dalmnie wypas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 halowiniarze niech sie srają. mam nadzieje że źle sie mają, my przyjdziemy podkradniemy, no a potem [ciach]... hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 jak dotąd to o tym nie myślałem ale ostatnio doszedłem do wnisoku że hallowłineek jest nawet spoko i myśle że to kolejny powód do zabawy i zapomnieniu chociaż na chwilę o naszej pięknej polskiej optymistycznej :wink: :lol: rzeczywistości :( :? Więc nic do hallowłinka nie mam i uważam że jest spoko looknijcie ta dynię poniżej : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Jakoś ciężko jest mi sobie wyobrazic siebie ganiającego z workiem i zbierającego cukierki od ludzi i do tego ubranego jak idiota. Za stary jestem na coś takiego. Pamiętam jednak, ża ok 10 lat temu to mi się podobało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...