Gość kev Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zdaje sobie sprawe że coś takiego już było ale nie mam czasu żeby szukać tego topicu. musze szybko zablokować dostęp do panelu sterowania w XP... nie ważne dlaczego:P Powiedzcie mi , mam swoje konto (admin) i konto siostry(ograniczone ;-) jak zablokować u niej dostęp do panelu sterowania ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zaloguj sie na jej konto o dowolnym porzadnym Tweakerem dla XP zablokuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 No i musze poprawić program, bo nie ma tej funkcji i nie jest porządnym tweakerem :) HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer NoControlPanel=1 dword Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 (edytowane) to nic nie daje :/ a ja chce żeby tylko na drugim koncie to zablokować :D Edytowane 29 Kwietnia 2005 przez kev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...