misieek Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Witam! Mam P4 2.4A - Prescott - 1MB, 533MHz E0, CPUID: nr wydania 00000F41h, __ Na ile go podkręce? Do 3.6? (FSB 133>200)? Tzn, jak ta seria się kręci? To jedno... ______________ Drugie... Mam 350zł (max) I chce kupić płyte główna... Ostatecznie 351zł Procek na 478 Nie chce słów że nie warto kupować mobo na 478... Bo wsumie moge kupic na Socket T, ale to kupcie mi procka. Prosze o pomoc Z góry dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morion Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 no to kupuj to póki mają: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=49855445 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychol Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 dokladnie, w tej cenie nic lepszego nie dostaniesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 (edytowane) Yhm, ja musze z kąś inąd tą płyte wziąźć, a oni Abitów nie mają... Wziełem: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=11047 ;( A co do procka to jak? Edytowane 29 Kwietnia 2005 przez bakupl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Mam P4 2.4A - Prescott - 1MB, 533MHz Na ile go podkręce? Do 3.6? (FSB 133>200)? Wziełem: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=11047 nie wiem czy tyle wyciagniesz z tej plyty, ale skoro ją juz 'wiełeś' to bedziesz sie na takiej meczyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 ja wiem epox to tez dobra firma a ten prescott sie na pewno podkreci bo mobo ponad swoje specyfikacje nie bedzie szlo raczej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychol Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 (edytowane) epox pod amd jest bardzo dobry szczegolnie wszelkiej masci 8rda* pod intela ja bym radzil albo abit ic7 albo is7 zalezy od funduszy. Edytowane 29 Kwietnia 2005 przez psychol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 epox pod amd jest bardzo dobry szczegolnie wszelkiej masci 8rda* pod intela ja bym radzil albo abit ic7 albo is7 zalezy od funduszy. 1417639[/snapback] Wziełem Gigabyte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 to czemu tam dales linka do epoxa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Bo chciałem Epoxa, mam juz Gigabyte, jest super! Na std vcore idzie na 3,6! Więcej nie probuje bo nie mam potrzeby... No... temp 49 w looz, a 56 w stresie...na std. chłodzeniu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Dobra, a jaki będzie przyrost w DUAL'u?! Bo mam zajefajną kość 512DDR CL 2.5 TwinMOS'a... I mam odczyt 3315MB ZAPIS 1200MB Czas oczek. 104 Jak bylby dual ... to jakie około bym mial wyniki? I co sądzicie o procku? 3,2 bez zmiany napiecia... 3,6 z 5% ;) Dalej nie jechałęm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Dobra, a jaki będzie przyrost w DUAL'u?!odczyt/zapies jakies 2 razy wieksze czas oczekiwania - bez zmian co sądzicie o procku? 3,2 bez zmiany napiecia... 3,6 z 5% hehe.. sadze ze powinienes zmienic avatara :D... albo przynajmniej dopisac 'killer' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 (edytowane) OK, ja dopiero świeżo system mam, ale Photoshop obowiązkowo, zaraz pykne jakiegoś avatara... :) ...ale w innych komputerach mam AMD jednak :> hmmm :) Edytowane 1 Maja 2005 przez bakupl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...