draak Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Tylko niech nie edytuje mi postow ;]]]]]] pozdro i no offence ;]] Czemu feluke nie sklada gratulacji :> 1434184[/snapback] Aaa, teraz sobie przypomniałem tą sławną akcję z screenami... ;) Stare dzieje B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 (edytowane) heh, wszystkiego naj :> mehow tez pamieta :> moze feluke zyczenia zlozy? :> :> :> :> (bo ja taka wredna malpa jestem © ) Edytowane 8 Maja 2005 przez MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Odpuście sobie... Sprawa zamknieta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Gratz;))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 No to sie ciesz resztakmi wolnosci!! Pozdr!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyszkA Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Jeśli będziesz mógł to wrzuc nam fotke ze Swojego wesela !!! Chętnie zobaczymy Ciebie i żone !! :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Sie pamieta :D Zapomniec trudno Powodzenia w nowej drodze zyciowej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 I dobrze że sie żenisz, bo niby czemu masz mieć lepiej niż ja :P Gartulacje dla Ciebie i przyszłej małżonki :D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...