macmet Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Moge z pełna odpowiedzialnoscia powiedziec ze japonce zrobili to co powinni zrobic panowie z ea . No ale coz :) Ponownie konami zrobilo cos wielkiego . Chwala im za to bo gra poprostu bije poprzedniczke nie mowiac o fifie bo to poprostu smiech na sali !!!!! pozdrawiam wszystkich :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 ALE JA JESTEM GLUPi ;/ czemu wczesniej na gry nie zajzalem dopiero teraz zaczynam sciagac ! mam nadzieje ze warto.... co ja gadam napewno warto ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 hahaha to ja jestem dopiero głupi... dzień przed wyjściem demka sprzedałem swojego geforca i tera siedze na rivie denerwując sie że nie moge se zagrać :D tera moge se tylko w AoEII pykać :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 :) he chłoopaki , wczensiej grałem klawiaturką w pES teraz tzn, od wczoraj męczę na padzie :) DRAGON MM 801 i naprawde całkiem inne widowisko, oczywiście 3ba sie przyzwyczaić itd, ale naprawde warto :) Po prostu jakbys tam był na boisku :)) aha...nieiwem czy to moja wina, ale zauwazylem ze kursok prawy :) na padzie zaczyna skrzypić??? JEST TO NORMALNE? po jednym dniu grania ? :blink: zgłaszać reklamacje czy olać ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) a taka soczysta jedna: GOL #1 sorka za jakość ale kopia "cam" :-P Edytowane 17 Września 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Brama syci, ale chyba tylko w we sie taki strzela... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Brama syci, ale chyba tylko w we sie taki strzela... 1653916[/snapback] trudno się nie zgodzić, ten pes na pc wcale mi się nie podoba, teraz sam nie wiem czy między konsolą a pc była zawsze taka różnica czy w tej edycji zostało to tak spierdzielone :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) trudno się nie zgodzić, ten pes na pc wcale mi się nie podoba, teraz sam nie wiem czy między konsolą a pc była zawsze taka różnica czy w tej edycji zostało to tak spierdzielone :mur: 1653993[/snapback] bramka cudowna, ale dlaczego twierdzicie, że w pes takich się nie strzela ? :/ To nie podoba Ci się PES ? :blink: Zawsze WE było "inne", WEI dopiero wyjdzie w nowym roku jak zwykle... i co zostało spierdzielone ? I trzeba poczekać do pełnej wersji, bo w demie nie ma za bardzo drużyn, którymi takie bomby można strzelać :> Edytowane 17 Września 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 bramka cudowna, ale dlaczego twierdzicie, że w pes takich się nie strzela ? :/ To nie podoba Ci się PES ? :blink: Zawsze WE było "inne", WEI dopiero wyjdzie w nowym roku jak zwykle... i co zostało spierdzielone ? I trzeba poczekać do pełnej wersji, bo w demie nie ma za bardzo drużyn, którymi takie bomby można strzelać :> 1654008[/snapback] A Chelsea ? (podobno najlepsza druzyna starego kontynentu... B) ). Ja tez czekam na WE, chyba nie tylko mi gra sie lepiej w ta wersje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Bramka cudowna.Jakbym oglądał mecz w TV.Winning Eleven 9 na PC wyjdzie dopiero na wiosnę 2006 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 "na wiosne" hehehe dobre 28 pazdziernik !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 28 października ukaże się w Europie PRO EVOLUTION SOCCER 5.Natomiast na wiosnę 2006 gra ukaże się w USA pod nazwą WINNING ELEVEN 9.Jak doskonale wiedzą osoby,które interesują się PES/WE różnica między tymi grami,nie dotyczy tylko tytułu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) A Chelsea ? (podobno najlepsza druzyna starego kontynentu... B) ). Ja tez czekam na WE, chyba nie tylko mi gra sie lepiej w ta wersje. 1654022[/snapback] Co z tego ?? to nie znaczy, że tam takie bomby walą. Oni grają z kontry itd itd. a bramki u nich padają zazwyczaj z pola karnego... zresztą nie ważne, zobaczysz jak wyjdzie pełna. Jak już mówiłem WE od PES różni się gameplay'em, zawsze tak było. 28 października wyjdzie PES !, a nie WE. Ten dopiero z dopiskiem International wyjdzie na wiosnę...dla amerykańców :P. Trzeba czekać, ale aż takich dramatycznych różnic nie ma i na bank PES5 zapewni nam równie dobrą rozrywkę, zanim wyjdzie WE a nawet dużo dłużej... P.S. mi też oczywiście zawsze w WE się gra lepiej...( min. dlatego zaraz jak wyszło WE8I to się przerzuciłem z PES4 ). Za każdym razem tak było( że się przenosiłem z pes na we, ale jak powiedziałem PES do tej pory nam stanowczo wystarczy :P Edytowane 17 Września 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 ten pes na pc wcale mi się nie podoba, teraz sam nie wiem czy między konsolą a pc była zawsze taka różnica czy w tej edycji zostało to tak spierdzielone :mur: 1653993[/snapback] :blink: a jakieś konkrety? bramka fajna - ale jakich wiele - jeśli ktoś twierdzi, że takich się nie strzela w PESie to chyba mało wie o tej grze B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) eh dzisiaj się natknąłem na dośc poważny błąd, zanim ktoś z graczy wybił na rożny, to jeden z nich padł na murawę i była własnie jego powtórka, po czym beckcham wykonywął rożny, ale jak widac zawodnicy domagali sie gry fair play.... http://www.republika.pl/mihalo/pes2.JPG http://www.republika.pl/mihalo/pes3.JPG http://www.republika.pl/mihalo/pes1.JPG ... i się zbuntowali. Innym wytłumaczeniem może być próba szybkiego sprintu. Ale mimo wszystko w nowego pesa przyjemnie się gra, trochę mnie denerwują odskakujący zawodnicy, lub te krzywienie się za zawodnikiem przyjmującym piłkę. Wślizgi są troche za słabe, fauli jest sporo i łatwo nimi jest przerwać grę, ale łatwiejsze wolne oraz dobitki po części rekompensują to. Przywilej jest też za często stosowany, powinna istniec walka o piłkę anie gra na macanki. Gra jest nieprzewidywalna a akcje czasem dośc przypadkowe. Jest wiele rzeczy złych, ale grywalność jest jeszcze większa i chyba będę tonął w tej grze przez kolejny rok :]. Ogólnie 9/10 jeśli chodzi o demo. Czy nie macie wrażenia, że siatki są jakieś za miękkie i za mało w nich animacji? kolejny bug o którym zapomniałem, ale to raczej wina starego silnika http://www.republika.pl/mihalo/pes1.JPG Edytowane 17 Września 2005 przez mihalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macmet Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Ja powiem tak , nauczylem sie juz powoli grac w tego pesika gra sie zupelnie inaczej a faule ?? hmm... gram inaczej i fauli nie ma . To znaczy się są lecz jest ich o wiele mniej niz na poczatku. Gra jest genialna a co do bombek to lampart potrafi mocno przycupac!! jak rowniez carlos . pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Fauli jest więcej niż w starym pesie i nikt nie może zaprzeczyć! Aczkolwiek dla mnie jest to plus, bo w starym pesie często była kosa i nic, gra dalej, nawet przywileju nie było :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: A co do bugów, nadal nie poprawiono fauli blisko pola karnego, zawsze gdy się sfauluje w poblirzu pola sędzia gwiżdże faul, nawet przy najlżejszym, jest to wkurzające gdy akurat miałbym piłę sam na sam z bramkarzem, gdy piłka jest daleko od bramki przeciwnika to zawsze wali przywilej :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 zdecydowanie za mało kartek, faulowanie poprostu się opłaca :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 e tam w full jest wybór sędziego, a trafiają się różni, jedni puszczają wszystko co sie da, inni rozdają kartki na lewo i prawo w full w opcjach obrazu podczas meczu dodano fajny bajer - można zmieniać kolory "kropek" na radarza, mała rzecz a cieszy [; bo z doświadczenia wiem, że czasem zdarzały się kolory mało kontrastowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 teraz wychodze ale jak wroce mam pare ladnych pramek zapisancyh to podrzuce cus ( PS2 [; > cyfrkowka ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 !!! kurde a mozze mi ktos wytlumaczyc czemu konami nei moze dac normalnych replayow !!!!! przeciez przez to traci sie najlepsze akcje ;/ bo replay pokazuje sama koncowke ;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 no z replay'em jest kupa, ale to od zawsze w PES/WE :P chyba to wina PS2 tak się domyślam :=) nie wiem czy w jakiś samochodówkach są replaye na PS2 długie ?? jak tak to KONAMI mogło się postarać i zrobić to w końcu ;) iwo, czekam na bramki :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 qrcze tak gram i gram w to demko i trzeba przyznać że PES 5 jest dosyć trudny. No ale to raczej plus bo co to by była za rozrywka w której byśmi na 6 gwiazdkach już od początku wygrywali :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 No zwiększył się poziom trudności to fakt... w WE8/PES4 lałem na 6 gwiazdce wszystkich jak chciałem... teraz gram na 3 i czasami leją mnie jak chcą :|...ale to kwestia przystosowania do tej gry...trochę inaczej się gra... ... na dzień dzisiejszy powiem tyle...znowu przez tą piiiiiiiiiii grę zawalę mnóstwo ważnych spraw i zarwę wiele nocy... Konami rzeczywiście tworzy z pasją... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 (edytowane) mnie troche denerwuje to... ze jak biegne do pilki bark w bark z kolesiem to nigdy nie moge go przepchnac.... zawsze on pierwszy ja zlapie albo (to bylo we wczesniejszych ) ze po jednej akcji koles staje jak slup i nie mozna nim sie ruszyc odrazu;/ moze i wina ps2 ale kurde teraz to jest gra na kompa ! i mogli by to zmienic bo naprawde czasami szalu dostaje ze taka piekna akcje mi ucinaja ;[[[ update wam tez sie gra czasami wiesza ? tak ze pomaga tylko twardy reset ? ;/ Edytowane 18 Września 2005 przez ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Jak ktoś ma ochote to znalazłem tutaj patch. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 eee to raczej dla fanów chelsea <_< szkoda że w tym demie replayów nie można zapisywać :|...takie piękne akcje...ehh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Dobry Wieczor!! Sorry ze tak dlugo... O to obiecane bramencje (tylko 3 bo nie starczylo mi miejsca na MC 8MB, ale juz jest [; ) GOALLLLSS !!!! Sa to bramy z ML w ktorej gram VfB Stuttgart'em (nie lubie jej : P) maja bardzo mloda i dobra druzyne w szczegolnosci pomocnik "Hleb" ktory strzela tytulowa bramke z 32 m [; Nie sa moze to jakies swietne gole (strzelalo sie duzo lepsze ^^ ) ale next stuff is in progress [; p.s. ide grac <: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Jak sobie radzicie z "mrowieniem" murawy? W czwórce pomagało włączone Anizo - w piątce chyba też by pomogło ale na sterownikach 71.89 murawa staje się rozmazana po włączeniu tej opcji :? czy w nowszych wersjach sterowników także występuje taki problem? wiem że na 76.45 whql wszystko jest ok - z tymże na nich nie chodzi GTA:SA :? Jakie stery proponujecie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 eee to raczej dla fanów chelsea <_< 1656017[/snapback] Wolę Chelsea niż Real ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...