harri Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 hej. nie wiem jak dokładnie nazywa sie ta opcja ale polega o na na tym ze wyłącza sie wstrzymywanie systemu w czasie wystąpienia jakiegoś błedu systemu itp. np. wyłącza wyskakujacy niebieski ekran.... słyszalem kiedyś ze jest mozliwośc wyłaczenia wstrzymania systemu czy jakos tak. kto wie gdzie to mozna wyłączyć i czy grozi to czymś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 NIeieskiego ekranu nie wyłaczysz, jedynie 2000/xp/2003 są domyslnie ustawione na restart zamiast BSOD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harri Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 no ja wlasnie mam xp. czyli mozna cokolwiek pogrzebac w tym ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Win+Pause-> Zaawansowane-> 3 przycisk Ustawienia i tam jest (chyba - pisze z pamieci, bo teraz pod 98 siedze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Tak, 3 opcja Ustawienia, dokładnie Informacje o uruchamianiu, awarich systemu i debugowaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...