Maniakalny Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Z którego samochodu może być??? szukalem duzo ale nic na ten temat nie znalazłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Pewnosci nie mam, ale obilo mi kiedys ktos chyba mowil ze z Opla Corsy jest taka mala nagrzewnica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Faktycznie- ta z opla corsy B jest mniejsza od typowego opla/kadeta/harrisa. Jest krótsza (jeszcze nie zmierzyłem- 5-8 cm) ale TEJ SAMEJ SZEROKOŚCI co opel/kadet/harris. Co za tym idzie nie jest to ta o którą pyta maniakalny- montaż w zatoce 5.25" odpada. Stawiam że to jakiś amerykaniec- prawie wszystkie amerykańce (np mustang) mają harrisony- więc te występują w różnych kształtach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 To na pewno nie jest corsisko. I nawet to nie jest harrison. Lepiej rozejrzeć się za czymś, co nazywa się Aristo. Harry i Ariston to jedno i to samo. A widziałem kiedyś nagrzewkę aristona i była konstrukcji kadeta, ale wymiary zupełnie inne(bie2). No w końcu to ta sama firma robi te chłodniczki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 (edytowane) moze na podstawie tego ktos cos wywnioskuje bo ja sie nie moge dopatrzyc nagrzewnicy o tych wymiarach opis nagrzewnic Edytowane 10 Maja 2005 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 a Polonez Plus ? Tico moze miec malą - moze węższą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 http://allegro.pl/show_item.php?item=51007534 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 1438641[/snapback] To nie harrison- budowa jak w fiacie- kanały i harmonijkowe lamele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarodziej007 Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 http://www.huoltomyynti.com/lmkopel.htm to może pomoże w wymiarach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 po wielu godzinach szukania znalazłem: :D Nagrzewnica pochodzi z samochodu OLDSMOBILE CIERRA (89-96) oraz OLDSMOBILE CUTLASS CIERA (87-91) i byc może jeszcze BUICK WILDCAT ELECTRA 1963 (ale tego ostatniego nie jestem pewien) ale co z tego że wiem z jakiego samochodu pochodzi jak i tak praktycznie takie auta w polsce nie występują :cry: ma dokladnie 14cm szerokosci i 24cm dlugosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...