maciej Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Pomijam bałagan w obudowie, to co o tym sądzicie? Wreszcie sie dorobiłem swiatełka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 dobra a spisz przy tym nie znudzi Ci sie to ?? na poczatku fajnie wyglada ale poznije nei bedzie przedstawiac ?? a jak u Ciebie z glosnoscvia ?? tak poza tym fajnie ale malo na fotkach widac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Wszystko jest CACY :) Jest cisza w stosunku do tego co miałem przedtem (FOP38) :))) Wszystko chodzi na 7V i jest pięknie :)) Światełko świeci tylko kiedy mam nastrój, jest pstryczek wiec z niego korzystam :) Zresztą dla tego zdjecia warto było zainwestować 100 zł. Po 2 latach marzeń i planów wreszcie zrealizowalem zamiary :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 słuchajcie swiatełko jest super, ja niewiem jak to moze sie nudzic ludziom. rownie dobrze mozna powiedziec ze sama obudowa moze sie znudzic wiec gadanie to jest bez sensu. Ja tez sobie ostatnio zainstalowałem swiatełko :):). Ale jest to normalna jazeniowka zasilana z 220V. jest super, fajny klimat do grania wieczorkami!!!!!!!!!. Podziwiam ludzi ktorzy zawsze chca upiekrzyc swojego kompa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=SmOOth=- Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 świateko spoks. a co z temperaturą ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 calkiem ladnie - podoba mi sie. juz wkrotce tez bede mial taka nocna lampke :twisted: BTW uzyles szyby czy pleksy? neon jak masz zasilany i czy jest tylko jeden? czy buda wewnatrz jest wymalowana na jakis kolor? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 To jest zimna katoda :) Fcale nie odczułem wzrostu temp :) Zresztamam niezły przeciag :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Przy pelnym obciazeniu proca temperatura jest w granicy 48 stopni(Volcano chodzi na low)Przy właczonej lampce temperatura wzrosnie o 1 stopien (ale nie mam załozonego boczka), szykuje go do ciachania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Brdzo ładne , a wręcz zaje... wsam raz pod kolor mijego pokoju :lol: 8) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Czad! Tylko te kable gdzies poutykaj... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Z kabelkami bede sie bawił na gwiazdkę a moze nawet prędzej :) Spoko wiem ze to trzoda te kabelki tak na wierzchu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angela Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Baaaaaaaaaaardzo mi się podoba. Do tego w extra kolorze. Tempereaturka ok!!! i tak trzymać;)) A po drugiej stronie co będziesz robił??? Bo szykujesz ją do ciachania? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Przy właczonej lampce temperatura wzrosnie o 1 stopien ja tez poczynilem podobne obserwacje.... :), dla zaciekawionych... LINK pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Manie Holman, grtulacje :) Pański kolorek także mi sie podoba :)))) Ci do przeróbek na pleckach obudowy...Nie mam pomysłów :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Ale daje po oczach :lol: Spox, cool, itd. Dobra robota żołnierzu - rodacy bedą z was dumni :wink: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Manie Holman, grtulacje :) Pański kolorek także mi sie podoba :)))) Ci do przeróbek na pleckach obudowy...Nie mam pomysłów :))) dziekuje :), pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 jak dla mnie to troche za jasne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Gdzie za jasne???Chłopie! Nie wiesz jak to zajebiscie wyglada w rzeczywistosci. Obudowa jest duża i nie po to kupuję za 100 światełko żeby mi gdzieś jak swietlik miedzy kablami mrugało! Daj se siana... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 panie macieju!!!!!!!!! Rózni ludzie maja rozne gosta, a chodzilo panu o to zeby kazdy powiedział co o tym sadzi!!!!!! I tak jest. Czy mam racje??????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Ależ oczywiscie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Niezle! To kadodka czy neon? Jak neon to tylko jedno Ci powiem, ze przeplaciles! ;) A jak katodka to oki!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Katoda, czytaj posty w całości :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Katoda, czytaj posty w całości :)A neon w temacie to tak dla zmyłki :?: Przecież jest różnica między neonem, a świetlówką (jarzeniówką, zimną katodą). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Hehehe, ja u znajomego szklaża już szybke zamówiłem, jak będzie miał troszke czasu to mi wytnie :D I bedzie szkiełko!! I UV tysz prawie gotowe :))))))))))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 a ja wam powiem że ja mam zakład szklarski i mam za darmo szyby i inne cuda w sobote sobie wstawiam szybke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 spoko swiatełko jest zajebicscie fajen az sam sobei takie w weekend sprawie a jak wstawiacie szybe czy plexy w scianke obudowy na jakąs uszczelke czy jak ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 O kurna :) NEON w temacie moze mylić :) To przezto że potocznie operuję pojeciem NEON na oświetlenie budy :)) Niestety to tylko plexi :/ Szkło byłoby dość cieżkie a MODECOM FEEL V waży swoje i bez tego :( Katoda jest tylko jedna, zasilana z zasilacza przez konwerter. Wszystko w zestawie, bardzo polecam www.pc-tuning.pl!!! Miałem zamiar wymalować kastę wewnatrz jakąś farbą gdyby sie okazało że katoda słabo :) :) świeci :))) Jednak efekt jest na tyle dobry ze sobie darowałem :))) Co do szczegółow kudowy to raczej musicie wejść na MODYFIKACJE w Tweaku i tam na galerię MACPIE ( na dole galerii, jedna z pierwszych jakie tam gościły:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 spoko swiatełko jest zajebicscie fajen az sam sobei takie w weekend sprawie a jak wstawiacie szybe czy plexy w scianke obudowy na jakąs uszczelke czy jak ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...