bruce Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 ludu....juz zdeczka przeginacie ze slownictwem...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 jak dla mnie to ten wątek mozna juz zamknac bo chyba nic sensownego procz jechania filemona i tej rudej nikt nie powie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 jak dla mnie to ten wątek mozna juz zamknac bo chyba nic sensownego procz jechania filemona i tej rudej nikt nie powie :D 1446630[/snapback] no ja tam, tez jestem za :D co za dużo to nie zdrowo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiewas Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 profanacja społeczno-kulturowa, nie ma co Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...