s0lid Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) Poza tym oglądając tytuły na x'a nic nie powaliło mnie na ziemię i sprawa przedstawiania nadchodzących gier na konsole jest podobna do tej z pc. Opowiadanie o mocy sprzętu i czego on nie może wyrenderować a okazuje się po czasie, że to przygotowane rendery. Wciskanie kitu, że to realtime.Zawsze tak jest! A najlepesz jest to, ze ostatnio wlasnie na PC takie coś ma dość spory rozmiar. Na pudelku od Fifa2006 WC z tyłu gry są screeny z X360 - TO ZWYKŁE KŁAMSTWO I OSZUKIWANIE (czyt. dokladnie wciskanie kitu) Nie mam nic do konsol ale niektórzy panowie wszędzie lubią wcisnąć swoje 3 grosze i zawsze są to te same pieniądze.Ci panowie poprostu wypowiadają sie na temat obu wersji gier, bo w obie grali, a nie tak jak inni oceniają gre, w ktora nie grali, a z gory zakladaja ze jest gorsza. A jeśli chodzi o pony'ego i wężyka to zbyt szybko im ciśnienie rośnie i emocje biorą górę nad rozsądkiem.Zarzucisz cytatem moze? Czy jednak wolisz sprytnie przemilczeć to ze zarzuciłem Ci wymyslanie pustych argumentow bez pokrycia? Bo wlasnie tak zrobileś. Pokaz mi gdzie puscily mi nerwy. A i jeszcze wyjasnij co to jest "rozsądek" jesli chodzi o "rozsądne" pisanie w tym topicu. Pewnie wg Ciebie rozsadne w cholere jest wypowiadanie sie na temat gry, w ktora sie nie gralo, a krytykowanie takiego postepowania juz pewnie "rozsadne" nie jest :F bo taki jest target i juz. ja do wersji PC nic nie mam, przyjemnie sie gra i juz. rozwiazania arcade zdecydowanie mi nie opowiada - unlimited ammo, healt, weapon i takie tam. zapewne tez imho wersja PC jest trudniejsza, stawia wieksze wyzwania przed graczem. graficznie jest ok.ale Ty mowiles o konsoli ze jest unlimited ammo? 0_o omg... pozatym moze jakies argumenty, ze wersja PC jest trudniejsza, bo widze ze znow piszesz o grze w ktora nie grales. Tak samo z tymi wyzwaniami. mysle, ze temat roznic blaszak - xpudlo mozna zamknac, to sa dwie rozne gry, rozny target i rozne podejscie do tematu, i tak jak pisalem mi wersja PC (i zapewne nie tylko) zdecydowanie bardziej odpowiada. jezeli komus bardziej odpwoada wersja x, to nie widze problemu - idzie i kupuje konsole bo wlasnie dla niego jest ona stworzone i on jest jej targetem . EOTz gadki o targecie to narazie moge wywnioskowac, ze na PC jest target, ale ludzi, ktorym mozna wcisnac byle co, tylko dlatego, ze z gory zakladaja iz jest to lepsze niz na konsole. Target ludzi, ktorzy mają poprostu:...IMHO bardzo ograniczony poglad. i dlatego łykają wszystko jak młode pelikany w mysl stereotypów, ze co na konsole, to łatwiejsze, gorsze, pokemonowate i w ogole dla dzieci :F Po pierwsze widac golym okiem ze wersja PC mimo wszystko jest bardziej taktyczna i co trzeba przyznac naprawde trudna jezeli wylanczymy zaznaczanie celow to nawet na Medium jest bigos :)))) To jest piekne nie to co Lockdown gdzie zrobili na PC taki sam syf jak na konsole. RUN and GUN :((Gołym okiem widac tylko to, ze grales tylko w jedną wersję. I fakt jest, ze lockdown to syf, fakt tez jest ze GRAW na PC to tez nie jest najgorszy syf, a średnio-dobra gra, ale najwazniejszy fakt jest taki, ze 100% krytykujacych wersje X360 lub wychwalajacych wersje PC nad wersją X360 nie grało na x'ie. Faktem tez jest, ze Ci co obiektywnie wypowiadają sie, bo grali w obie wersje, jednomyslnie mowia o przewadze wersji X'a. Są to takie same fakty jak 6 miliardow ludzi na swiecie i 9 milionow rowerow w Beijing :D ludzie piszecie, ze wersja na pc jest trudniejsza od wersji na xbox 360 . a graliscie w 2 wersje ??!!OMG. Paweł :D sam widziales przeciez, ze dokladnie to samo pisalem kilka stron wczesniej, a mimo to nadal sobie porownuja dwie wersje (DWIE ZUPEŁNIE RÓŻNE WERSJE) grajac tylko w tą, ktora wyszla na sprzet, jaki oni preferuja. Pewnie ze nie grali. Ale jak widzisz - niczym grochem o sciane. Powinni zalozyc czasopismo "Recenzje na podstawie filimow i screenów, oraz wlasnych upodobań odnosnie sprzetu, czyli wszystko co na PC jest lepsze" xD) Tu jest monopol na subiektywną ocene grajacych tylko w jedną wersje gry. Opinie obiektywne ludzi, ktorzy zapoznali sie z obiema wersjami (ja nawet z "oby-trzema" bo i na PS2 - gniot koszmarny!) i mogą bez zadnych uprzedzeń, obiektywnie ocenic obie wersje i je porownac, to juz sie nie liczą. Nie wiem czy to smutne, czy zalosne, czy tak puste, ze az śmieszne :F Lol ludzie ruszcie glowa nie moze byc gra na konsole rownie trudna bo na tym padzie byscie palce polamali. No moze rzeczywiscie na padzie poziom sie wyrownuje jezeli sa powiedzmy troszke przeciwnicy wolniejsi. Widzialem filmiki i widac ze nie jest za prosto ale napewno inny poziom niz na PC ;)OMG.... kolejny, który tylko z góry zaklada, a nie gral. Opiera sie na jakis przypuszczeniach ;F Zagraj, naucz sie, bo narazie to jako gracz myszkowo-klawiaturowy gadasz o grze na padzie tak jak koszykarz mowi o pilkarzu, ze to niemozliwe ze moze on za pomoca nog panowac i kiwać tak pilka jak koszykarz robi to rękoma. Hmm to mamy rozbierznosc lekka na forum. Wiesz dla mnie grafika to tylko czesc a naprawde uwazam ze jest dobra. natomiast grywalnosc doskonala :)) Nie mam nic przeciwko konsolom po prostu pisze swoje wrazenia z gry na PC :))No! wreszcie porządnie napisałeś, ze opierasz sie na tylko wersji PC i wersja PC Ci sie podoba. I bardzo dobrze, bo masz swoj gust i masz do tego prawo. Wazne tylko zeby nie pisac ze wersja na PC jest taka czy taka w stosunku do X'owej gdy sie wlasnie gralo tylko w jedna. I dlatego prosze, nie pisz na temat X'a, sterowania, poziomu trudnosci na konsoli itp. Gwarantuje Ci wtedy, ze kazdy uszanuje Twoj gust i wybor. Niestety wiele osob nie moze sie powstrzymac od pisania i porownywania gier w ktore sie nie grało i stad te przepychanki sie ciagle robią. Pozdro.... ;D Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez .:Solid_Snake:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Normalnie już się rzygać chce od tego ixklocka :26: Idzcie do działu "alternatywne platformy" i piejcie peany na cześć iksa z kolegami. Tu chcę poczytać na temat gry, a nie kłótnie w koło. Po choinkę tłumaczycie mi, że na padzie gra się lepiej i że klecek jest lepszy i że gry na pc się kończą? Bzdury to w "Nie do wiary", nie na boardzie. W koło te same osoby pitolą i pitolą :( CHCĘ CZYTAĆ O GRZE! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Tak jest! Proponuje utworzyc Subforum (sub sub forum :)) z grami tylko na kosole. Wtedy ci wszyscy, ktorzy chca sie ograniczac tylko do gier na PC nie beda musieli tam wchodzic i beda mogli slodko ignorowac to co sie dzieje na rynku gier. Bedzie spokoj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Tak jest! Proponuje utworzyc Subforum (sub sub forum :)) z grami tylko na kosole. Wtedy ci wszyscy, ktorzy chca sie ograniczac tylko do gier na PC nie beda musieli tam wchodzic i beda mogli slodko ignorowac to co sie dzieje na rynku gier. Bedzie spokoj.to moze byc ciekawe, gracze konsolowi porozmawiaja sobie w spokoju o wersjach gier na Xbox, PSone,PS2, Ps3,... .... itp oraz PC'towcy zajmą sie "swoim" rynkiem, ogólnie będzie wiekszy ład. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) Tak jest! Proponuje utworzyc Subforum (sub sub forum :)) z grami tylko na kosole. Wtedy ci wszyscy, ktorzy chca sie ograniczac tylko do gier na PC nie beda musieli tam wchodzic i beda mogli slodko ignorowac to co sie dzieje na rynku gier. Bedzie spokoj.Wystarczyłoby, zeby ludzie dorośli do poziomu zza zachodniej granicy, gdzie potrafią obiektywnie i bez uprzedzeń podejść do jakiejś gry/platformy. Dlaczego w topicu o Pro Evo Soccer ludzie normalnie gadają i rozmawiaja o wersjach pc, ps2, xbox? To jest dowod ze sie da. A takiej zbednej dyskusji i przepychanki na kilka stron w ogole by nie bylo gdyby kilka osob nie pisalo o grze, w ktora nie grali. Poprostu by pisali o wersji PC, inni o wersji X, Ci co grali w obie by porownali i tyle. Tak jak wlasnie w temacie o pro evo. A jak juz tak kogos boli, ze musi czytac o przewadze jednej wersji nad drugą, to niech przy zakladaniu tematu nazywa go np "[PC version] Ghost Recon 3" , a obok bedzie topic "[X360 version] Ghost Recon 3" i koniec problemow. Topic jest o GR3 wiec wypowiadaja sie zarowno Ci co grali na x jak Ci co grali na PC, ale glupota jest np gadanie o dwoch tych samych grach w dwoch roznych dzialach. Przykladem takiej gry np. jest seria GTA, PoP, PES, Fifa itp itd. Te gry sa identyczne na konsolach jak i na PC'tach a rozni je tylko i wylacznie rozdzialka tekstur i ekranu. Czy to rzeczywiscie tak ogromne roznice, zeby odrazu dzielic na dwa dzialy? Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez .:Solid_Snake:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Tylko, że nie ma gadki o grze, miast niej jest gadka o sprzęcie. Stary, Ty też to nakręcasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) SS a masz pewnosc ze ci co sie tu wypowiadaja ze grali w wersje x'a i pc w nie grali ? nie sadze , ludzie tu wchodza i chca sie cos dowiedziec o grze zamiast tego dostaja porownania ktora platforma jest lepsza :mur: Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez tripsta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Ale sie potezny offtopic zrobil. Generalnie rzeczywiscie nie ma sensu dublowac watkow o grze (GTA, PoP, itp.), ale zarowno w przypadku GRAW, FIFA WC 06, jak i pewnie jeszcze kilku jak wszyscy mozemy sie zgodzic roznice miedzy wersjami PC/X sa tak ogromne, ze sa to niemal rozne gry. Chyba przydaloby sie w tym przypadku rozdzielic tematu, bo sie tu zagryziemy... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 tez jestem za rozdzieleniem tematu gier na PC i reszta swiata, tak dla swietego spokoju, ladu i porzadku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 tez jestem za rozdzieleniem tematu gier na PC i reszta swiata, tak dla swietego spokoju, ladu i porzadku :)tak wiec niech ktos jasno przedstawi sprawe adminowi/moderowi tego forum. ja nie wiem co mam napisac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Tak jest! Proponuje utworzyc Subforum (sub sub forum :)) z grami tylko na kosole. Wtedy ci wszyscy, ktorzy chca sie ograniczac tylko do gier na PC nie beda musieli tam wchodzic i beda mogli slodko ignorowac to co sie dzieje na rynku gier. Bedzie spokoj. Hehe ja juz dawno zaproponowalem to administracji, mowili nawet, ze im sie podoba itp. , ale jakos zadne kroki nie zostaly poczynione. ;] Coz... moze teraz zobacza, ze nie tylko ja mam taka potrzebe. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piet Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Heh tyle narzekan, offtopicu, a mi sie gra podoba z jednym "ALE".Koledzy z druzyny są coś nie "halo'. Daje słowo takich debili cisnćych sie spanielom pod cyngiel to już od dawna nie widziałem. Być może coś żle tymi chłopakami zarządzam ale gdzy wszyscy otrzymują rozkaz move/follow to potrafia dojść( albo raczej zginąć po drodze) drogą ekhm... alternatywną, czyli najtrudniejszą i oczywiscie najdalszą uslaną gęsto jednostkami przeciwnika. Oczywiscie nie wszyscy ale zawsze trzeba na mapie patrzyc i pilnowac ich jak dzieci, bo jeden lubi byc zawsze "is down' po drodze do nastepnego waypointu. Gra moglaby dzialac lepiej ale poki co tylko w drugiej miski na razie na dachu bylo ostro ponizej<20fps Tak gra dziala 25-40 fps w 1152x864 i annizo x16. Z antyalisingiem pewnie byle by nie grywalna w tej rozdzolce wiec nie narzekam ze nie ma tej opcji. Gra wciąga i nie narzekam. A grafika bardzo mi sie podoba, tylko zolnierze z jednostki.Napiszcie jak sobie z nimi radzicie bo powtarzanie misji po raz n-ty tylko dlatego ze ktorys z tych idotow znów wlazl po karabin staje sie meczace. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 PYTANIE Po co kazali instalowac sterowniki do AGEIA nawet jesli nie ma sie karty ? Omineliscie to czy zainstalowaliscie jak prosili ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 http://forums.tweakguides.com/showthread.p...31461#post31461 Lepiej nie instalować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) KZI po pierwsze GRAW jest pierwsza gra ktora jest tak kontrowersyjna bo sie tak drastycznie rozni od wersji na konsole (przypominam ze gracze byli mamieni filmikami ktore nie maja nic wspolnego z tym szajsem ktory dostali) caly czas dyskusja sie toczy wokol tej samej gry ja tu nie widze niczego z offtopa. Wszystko juz zostalo powiedziane o wersji na PC tzn jaki jest gameplay jak wyglada jakie wymagania, czego jeszcze chcecie solucji? MOIM ZDANIEM smieszne jest to ze ludziom sie podoba wersja ktora miala raczej odzucic graczy i zmusic zeby popedzili do sklepu po xboxa360 (kazdy kto widzial GRAW w akcji na klocka360 pewnie podziela moje zdanie). GRAW jest pierwsza gra ktora mi uswiadomila ze to jest nowa taktywa walki z graczami pc o rynek gier. I obawiawm sie ze zabojczo skuteczna Piet podkomendnych najlepiej rozstrzelac na poczatku i pozniej masz spokoj, ja jak gralem w demo to tak robilem - pomaga. Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez kurek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Xanagaz- z tego co tam wyczytałem to np textury na high normalnei można ustawić przy 512 ramach na karcie ???? looool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Nie widzisz nic z oftopa? Ciekawe :) Wyższości sprzętu jeden nad drugim, klawa vs pad i kłótnia od kilku stron, no nic ;) Hmmm coś się zmieniło, czerwono jakoś ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Nie widzisz nic z oftopa? Ciekawe :) Wyższości sprzętu jeden nad drugim, klawa vs pad i kłótnia od kilku stron, no nic ;) Hmmm coś się zmieniło, czerwono jakoś ;) Bo widzisz, niektóre osoby nie potrafią pisać obiektywnie i na ogół jak czegoś nie potrafi albo sie czegoś nie ma to jest odrazu do kitu. Wchodzą tu ludzie co chcą sie dowiedzieć całej prawdy o grze, zarówno o wersji pc jak i xbox 360. Więc jak tu nie reagować jak osoba która nie potrafi grać na padzie ( takie wnioski wysnułem), nie grała w tą gre pisze, że gra jest prostsza, uproszczona jedynie grafika trochę lepsza ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Odpalilem oba dema na pc i na x360. Wnioski - gra na pc wyglada duzo gorzej na 660GT i nie jest grywalna w duzych rozdzie;czosiach/ Na X smiga idealnie i wyglada DUZO lepiej. EIT z mojej strony. Widzialem obie wersje i je porownalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) Odpalilem oba dema na pc i na x360. Wnioski - gra na pc wyglada duzo gorzej na 660GT i nie jest grywalna w duzych rozdzie;czosiach/ Na X smiga idealnie i wyglada DUZO lepiej. EIT z mojej strony. Widzialem obie wersje i je porownalem. Przemol^N zrozum ... wersje X360 i Pc, tworzyły DWIE ODDZIELNE GRUPY PROGRAMISTÓW. i sa to dwie rózne gry! pod identyczna nazwa! Niestety tym drugim robota niezbyt wyszła :? pisałem to do Avatar25 teraz powtórze Tobie. więc w jaki sposób ja porównywales?? oddzielne subfora sa potrzebne (PC, konsole) i nic to nie zmieni. koniec z porównywaniem, każdy pilnuje za przeproszeniem swojej d.upy ( tzn swojego podwórka ) bo taka gadka co lepsze a co gorsze do niczego nie prowadzi, a pogłębia ten offtop, wywołuje kłutnie Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) Prawda jest taka, że GR3 jakoś mnie przyssał. Jestem w 3 misji, jest cholernie trudno, ale i przez to bardzo fajnie. Engine "lekko" skopany, bo na wykręconym 7900GT raz widzę 40FPS, a za chwile 25FPS ale co zrobić... Na szczęście wersji na XBOX-a 360 nie widziałem i nie wiem co trace... ;-) Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Prawda jest taka, że GR3 jakoś mnie przyssał. Jestem w 3 misji, jest cholernie trudno, ale i przez to bardzo fajnie. Engine "lekko" skopany, bo na wykręconym 7900GT raz widzę 40FPS, a za chwile 25FPS ale co zrobić... Na szczęście wersji na XBOX-a 360 nie widziałem i nie wiem co trace... ;-) no i wszystko jasne teraz wiem dlaczego Boxster takim lagodnym okiem patrzy na ta gre. :-) Tylko ze ja nawet przed zobaczeniem wersji na xboxa360 ocenilem demo na PC jako kompletnego knota, a jak zobaczylem wersje na xbox360 to mi sie noz w kieszeni otworzyl.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 No tak... :rolleyes: Na razie jedynym mankamentem dla mnie są nieruchawi trochę towarzysze broni. Zbyt często muszę na nich czekać. Grafika to powiem, że jest naprawdę dobra i kolejne misje przynoszą co raz to ciekawsze od strony graficznej lokacje. Zasięg pola widzenia jest ogromny, pięknie to widać ze śmigłowca. Fizyka? Rewelacja, wszystkie wybuchy i to co się dzieje z otoczeniem w trakcie oraz efekty wizualne je przedstawiające są wyśmienite. Naprawdę jestem pod wrażeniem. Ciekawi mnie jak to prezentuje się z ppu. 8O Jeśli chodzi o wydawanie rozkazów, głównie o wskazywanie waypoint'ów, wykonujcie je na mapie 2d. Na głównym ekranie mogą one być z deka niedokładne. Zresztą w hints'ach bywa to dość często napisane. No i gra nie jest taka łatwa jak to niektórzy piszą, że idą jak commando. Chyba do kibelka tak idą. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Nie jak comando tylko jak rambo :P a pozatym 1 misje przeszedlem sam z kamerka , bez 3 debili. Druga tez bede biegł sam i dam rade wiec prosze tu nie podwazac moich możliwosci . Co do fizyki to chyba najlepsza jaka byla w grach jak granacik piedyknie to wszystko sie rozwala . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 podobaja sie wam wybuchy w tej grze ?? wiem o gustach sie nie rozmawia :P Dla mnie wybuchy w tej grze (PC) sa strasznie kiepskie. Wladowalem kilka magazynkow w samochod pasazerski a on tylko jakims dymkiem puscil ;) Natomias w wersji na xbox 360 :P (zaraz pewnie ktos mnie zaatakuje ) wybuchy wygladaja przecudownie. Moge smialo powiedziec najlepsze wybuchy jakie widzialem w grach :) Szkoda, ze wersja PC jest taka slaba. Pc zawsze bedzie w moim domu i fajnie by bylo jakby az tak bardzo nie olewali ta platforme. Wlasnie przez takie olewanie zdecydowalem sie na zakup konsoli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość helmut Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) podobaja sie wam wybuchy w tej grze ?? wiem o gustach sie nie rozmawia :P Dla mnie wybuchy w tej grze (PC) sa strasznie kiepskie. Wladowalem kilka magazynkow w samochod pasazerski a on tylko jakims dymkiem puscil ;) Natomias w wersji na xbox 360 :P (zaraz pewnie ktos mnie zaatakuje ) wybuchy wygladaja przecudownie. Moge smialo powiedziec najlepsze wybuchy jakie widzialem w grach :) Szkoda, ze wersja PC jest taka slaba. Pc zawsze bedzie w moim domu i fajnie by bylo jakby az tak bardzo nie olewali ta platforme. Wlasnie przez takie olewanie zdecydowalem sie na zakup konsoli.to walnij go granatem karabinkiem to najwyzej drzwi mozna pozbawic wiec proponuje walnac granatem czasem dopiero za drugim razem samochod wybucha najlepiej potraktowac cystarne z benzyna lub naziemne zbiorniki paliwa (granat) wybuch naprawde niezly i nawet lataja w powietrzu jakies elementy po drugie wersja pc byla robiona przez swedzkie studio i fizyka jest taka jaka oni ja zrobili i nie wina posiadaczy pc ze ktos mial dwie lewe rece do roboty bo nawet bez ageia physx mogli sie postarac o cos lepszego. Nienajlepiej swiadczy tez o tych panach ze nie ma opcji physics detail jak np w engine fear czyli gracz w zaleznosci od procka ustawia sobie taka fizyke jaka chce tak wiec radze traktowac granatami szkoda ze drzwi urwac mozna tylko strzalami albo wybuchem a nie np po sciagnieci z kopa co do wersji pc graw to nawet barany nie wiedzili jak zrobic dziury po kulach jak w fear mogli juz zrobic konwersje wersji z x'a 360 bo to jest bardziej odpowiednik wersji z xbox i ps2 ogolnie mowiac szwedzkie studio ktore robilo to cos na sympatie pc'arzy w polsce nie ma co liczyc aczkolwiek wiekszosc krytykujacych wersje pc niezaplaci za nic ( niezadowoleni piraci) a wersja na xbox360 kosztuje i to sporo Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez helmut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Wroce chwilowo do pytania : sporo poczytalem na roznych forach w tym i ubi o sterownikach AGEIA bez karty AGEIA i jedni mowia ze lepiej zainstalowac najnowsze a drudzy ze odinstalowac wogole. Jak to jest u was czy ktos odinstalowywal i zauwazyl roznice in plus a moze instalowal najnowsze , a moze brak roznicy jakiejkolwiek sam fakt wymuszania instalacji czegos co nic nie zmienia w grze a co gorsza jesli sie okaze pogarsza sprawe wqr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 (edytowane) nie wiem jak w fulu (chyba by mnie poj@#$@# jak bym fula szukal) ale w demie pod koniec instaacji dawalo sie cancel na sterach AEIGA i po zabiegu. Co o wybuchow zniszczen samochodow to w full spectrum wariorir wygladaly prawie tak samo wiec niezla mam polewke jak czytam te posty. Nie bylo w fsw cystern wic nie wiadomo jak by wybuchaly :D ps. helmut sprobuj urwac kopniakiem drzwi w samochodzie - LOL.... sczegolnie zamkniete ROTFL. Edytowane 1 Maja 2006 przez kurek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 kurcze jak nie wyjdzie jakiś patch do tej gry poprawiajacy AI, to gra na śmietnik, chłopaki z drużyny łażą jakby na pikniku byli, totalni idioci, przecież w to grać nie można Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość helmut Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 (edytowane) nie wiem jak w fulu (chyba by mnie poj@#$@# jak bym fula szukal) ale w demie pod koniec instaacji dawalo sie cancel na sterach AEIGA i po zabiegu. Co o wybuchow zniszczen samochodow to w full spectrum wariorir wygladaly prawie tak samo wiec niezla mam polewke jak czytam te posty. Nie bylo w fsw cystern wic nie wiadomo jak by wybuchaly :D ps. helmut sprobuj urwac kopniakiem drzwi w samochodzie - LOL.... sczegolnie zamkniete ROTFL. w wersji full(2.6GB) zaraz bo skoku z samalotu na moscie jest cysterna mozna ja potraktowac karabinem fakt ze niby gierka nextgenowa a postacie jakby nog nie mieli i nic z kopa sciagnac nie mozna a np mozna by kopnac na zaped ociezalego kompana. Byc moze po podlaczeniu ageia physx mamy tez fizyke konczyn dolnych i jak cos kopniemy za mocno lamiemy noge i misja przerwana Jakby do tej gierki walnac kolesia z fear na zasadach i predkosci 1.4 serva z fear to by tych ghostow rozpykal w pol minuty i to nawet bez broni wystarczyloby kilka granatow i kopniakow z pol obrotu co do engine graw to pewnie jest to zmodernizowane stare g + nowe efekty dx 9c i otrzymalismy kupe przy ktorej optymalizacja fear to mistrzostwo swiata a graficznie od tej produkcji graw jest lata swietlne wymagania sprzetowe sa absolutnie nieuzasadnione tym co widzimy na ekranie ( podobnie jak gniot vietcong2 ) graw na pc to jest technologiczny zart. Ktos narobil niezla kupe do naszego pctwoego kibla i nawet nie raczyl sposcic wody wiec przez jakis czas bedzie zalatywal nieprzyjemny zapach ale wkrotce o tej produkcji sluch szybko zaginie patrzac na takie gnioty upowniam sie produkcja fear to naprawde perelka dla graczy pc ( swat4 i battlefield 2 tez) a te szwedy niech ida na kory do chlopakow z monolithu kurcze jak nie wyjdzie jakiś patch do tej gry poprawiajacy AI, to gra na śmietnik, chłopaki z drużyny łażą jakby na pikniku byli, totalni idioci, przecież w to grać nie możnaheh pewnie jakis rolnikow zwerbowali i mysla ze na zniwa przyjechali o patchu mozesz zapomniec ta produkcje naprawde mozna sobie darowac Edytowane 1 Maja 2006 przez helmut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...