qqrydza Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 kóleczkim od myszy ustawiam na airstrike i codalej wcisnac ? Tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m40 Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 NIE WIEM CO JEST GRANE - fire to mouse0 - aim/zoom to mouse1 - cross com menu ustwione mouse2 kóleczkim od myszy ustawiam na airstrike i codalej wcisnac ? :mur: oczywiście celownik ( bez zblizenia) skierowany na pierwszego adat's ! ...wtedy wciśnij kółko myszy, rozwinie się menu na środku ekranu, będzie ATTACK i CANCEL kręcisz kółeczkiem na ATTACK jak jest zaznaczone znowu wciskasz kółeczko zatwierdzając w ten sposób rozkaz, po chwili w cel powinna trafić rakieta. Jest to czynność banalnie prosta i w sumie intuicyjna nie wiem dlaczego masz tyle problemów... to wzywanie wsparcia lepiej sobie poćwicz bo ta misja ma ciekawy finał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli20053 Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 ...wtedy wciśnij kółko myszy, rozwinie się menu na środku ekranu, będzie ATTACK i CANCEL kręcisz kółeczkiem na ATTACK jak jest zaznaczone znowu wciskasz kółeczko zatwierdzając w ten sposób rozkaz, po chwili w cel powinna trafić rakieta. Jest to czynność banalnie prosta i w sumie intuicyjna nie wiem dlaczego masz tyle problemów... to wzywanie wsparcia lepiej sobie poćwicz bo ta misja ma ciekawy finał.to menu składa sie tylko z ATTACK i CANCEL ??? mam menu dla druzyny z kilkoma opcjami ale takie wersji menu attack i cancel jeszcze nie widziałem ;( moze coś z moja mysz jest nie tak. TAKI BANAŁ A JEDNAK :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m40 Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 (edytowane) Tak to menu składa się z ATTACK i CANCEL masz tu poniżej screena z tym menu Edytowane 17 Lipca 2006 przez m40 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli20053 Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 (edytowane) to niestety nie mam sans dokopac sie do tego menu z moimi ustawieniami klikniecie koleczka na twojej myszy to jest ................ co to za funkcja - mouse1 ??? :mur: :mur: :mur: :mur: przeslij screena z definicja klawiszy PLIS bo juz ku..icy dostaje/ moze moja mysz jest walnieta ? :mur: :mur: :mur: naciskam kółko i NIE pojawia mi się menu rozkazów (dla wsparcia: ATTACK, CANCEL) JAK ma być zdefiniowane kółko myszy Edytowane 17 Lipca 2006 przez Oli20053 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m40 Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 (edytowane) Masz tu obrazek ze zdefiniowanym kółkiem myszy do obsługi cross - com menu A tak przy okazji... to mój setny post :lol2: Edytowane 19 Lipca 2006 przez m40 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzdrowiony Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 probowalem zagrac w trybie multiplayer przez internet, i wyskakuje mi taka informacja: some of your files did not match the serwers" blednie poinstalowane patche czy co? moze ktos uporal sie juz z takim problemem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 A jakie patche instalowales? Generalnie moze to byc tez wina polskiej edycji, jesli instalujesz ang patche na polska wersje gry.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli20053 Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Masz tu obrazek ze zdefiniowanym kółkiem myszy do obsługi cross - com menu A tak przy okazji... to mój setny post :lol2: Mam cos zwalone poniewaz menu wsparcia sie nie otwiera :cry: Probowalem na chyba 40 sposobow i d..a wgram patcha 1.10 moze to cos zmieni ? mialem wgranego 1.20 ? :cry: :mur: :cry: Taka gierka i na tym etapie musze ja zakonczyc NIE WIEM COS JEST PRZYCZYNA TAK DZIWNEGO ZACHOWANIA GRY I SPRZETU :wisielec: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m40 Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) Spróbuj odinstalować grę i zainstalować ponownie wraz z patchem 1.20 powinno pomóc, pamiętam że jak miałem podobny problem gdy instalowałem patch 1.10. Tyle że mnie nie działałało wtedy kółko myszy, reinstalka mi pomogła. Edytowane 20 Lipca 2006 przez m40 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli20053 Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 czy w dowolnym miesjcu gry mozna bedzie sprawdzic czy wsparcie lotnicze działa ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzdrowiony Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) czy w dowolnym miesjcu gry mozna bedzie sprawdzic czy wsparcie lotnicze działa ???? niestety nie. przeinstaluje. zaladuje 1.20, i sie obaczy. po reinstalacji: bez watpienia potrzebny jest patch 1.20 tyle ze do polskiej wersji gry, po instalacji 1.20 dla wersji angielskiej, i probie dolaczenia do jakiegokolwiek serwera otrzymuje ciagle ten sam komunikat: some of your files did not match the serwers. czy ktos wie o latce 1.20 dla polskiej wersji? ja nie moge znalezc nigdzie informacji o istnieniu takiej laty. Edytowane 22 Lipca 2006 przez Uzdrowiciel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli20053 Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 HI, gdzie sa zapisane save'y gry? spróbuje przeinstalowac i dograc save'y i moze to co spomoze ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzdrowiony Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 HI, gdzie sa zapisane save'y gry? spróbuje przeinstalowac i dograc save'y i moze to co spomoze ??? dysk:\Ghost Recon Advanced Warfighter\Settings\profiles\graw_profile_default Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli20053 Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 dysk:\Ghost Recon Advanced Warfighter\Settings\profiles\graw_profile_defaultzainstalowałem ponownie gre doinstalowałem savy i jest dokładnie to samo. NIE MAM MENU DLA WSPARCIA LOTNICZEGO > czego jest to wina :wisielec: :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzdrowiony Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 zainstalowałem ponownie gre doinstalowałem savy i jest dokładnie to samo. NIE MAM MENU DLA WSPARCIA LOTNICZEGO > czego jest to wina :wisielec: :twisted2: to menu pojawia sie u mnie dopiero po pewnym czasie, a konkretnie jak podejde pod cel (blokada na drodze) krotka chwilke przed tym pojawia mi sie to menu. potem wzkazuje na cel. nie mam pojecia skad u ciebie ten problem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli20053 Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 niestety nie. przeinstaluje. zaladuje 1.20, i sie obaczy. po reinstalacji: bez watpienia potrzebny jest patch 1.20 tyle ze do polskiej wersji gry, po instalacji 1.20 dla wersji angielskiej, i probie dolaczenia do jakiegokolwiek serwera otrzymuje ciagle ten sam komunikat: some of your files did not match the serwers. czy ktos wie o latce 1.20 dla polskiej wersji? ja nie moge znalezc nigdzie informacji o istnieniu takiej laty. :D miałeś rację JUZ JEST OK ADAT"S rozwalone :D ale dalszy etap misji jest chyba nie do przejscia :( - musze dostarczyc goscia do helikoptera i utrzymac pozycje ! ale zawsze dostaje w beret :( czy jest mozliwość (trik) aby czesciej robic save'y np właśnie po dostarczeniu goscia do helikoptera ??? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzdrowiony Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 (edytowane) :D miałeś rację JUZ JEST OK ADAT"S rozwalone :D ale dalszy etap misji jest chyba nie do przejscia :( - musze dostarczyc goscia do helikoptera i utrzymac pozycje ! ale zawsze dostaje w beret :( czy jest mozliwość (trik) aby czesciej robic save'y np właśnie po dostarczeniu goscia do helikoptera ??? :blink: ja probowalem kilkanascie razy, w koncu sie udalo, rozzstawialem drozyne po kazdej stronie helikoptera, i jakos sie udalo. zycze powodzenia. co do zapisywania stanu gry wczesniej nie ma takiej mozliwosci niestety. gral ktos po sieci z tym angielskim patchem? Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez Uzdrowiciel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sssaku Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Mnie tez rozwalaja co chwilka, helikopter z VIP2 odlatuje ja mam utrzymac pozycje i przy drugim czolgu albo ja gine albo ktos z moich ludzi i w dupe trzeba grac od nowa, a juz mnie to troche slabi to ma byc gra ma sprawiac przyjemnosc a tu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 ... a tu jest jakieś wyzwanie. Jak dla mnie gra jak najbardziej w porządku. Mam właśnie takie tytuły by się odstresować od szybkiej strzelanki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m40 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Mnie tez rozwalaja co chwilka, helikopter z VIP2 odlatuje ja mam utrzymac pozycje i przy drugim czolgu albo ja gine albo ktos z moich ludzi i w dupe trzeba grac od nowa, a juz mnie to troche slabi to ma byc gra ma sprawiac przyjemnosc a tu...proponuję Operation Flashpoint tam jest tylko jeden save w obrębie misji, a zginąć można w każdej chwili... swoją drogą dobrze że jest trudna, taka ma być. Ja ją już skończyłem i mogę powiedzieć że kawał dobrej gry był B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 ... Ja ją już skończyłem i mogę powiedzieć że kawał dobrej gry był B-) ...ano był B-) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sssaku Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Powiedzcie mi ile jeszcze misji zostalo? jestem przy wysadzaniu anteny duzo jeszcze potem grania ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzdrowiony Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 zdeinstalowalem gre... zainstalowalem ponownie.. ni cholery nie moge zainstalowac zadnego patcha, wyskakuje komunikat ze nie mam zainstalowanej gry.... paranoja. zrobilem to jeszcze raz,.... i raz jeszcze, kompletnie zglopialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m40 Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Jak to miło że ktoś wykorzystał moje screeny z 22.06.06 do swojej recenzji GRAW <_< screeny: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...204&st=480# recenzja: http://overclock.pl/index.php/artykul,,83,...ance_Warfighter Screny są identyczne, nawet liczba fps z farpsa się zgadza ... miałem wtedy GeForca 6800GT na Radeonie X1900GT chodziło już niebo lepiej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Nawet widac kto pisal te recke ;) W sumie powinien sie spytac zanim je zamiescil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
futureman Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 no i zdecydowałem się zagrać w graw jestem w 3 misji, ile misji jest w grze (to można znaleźć w internecie ale tak przy okazji pytam) ? jak na razie mi się podoba, ciekawe czy to jednorazowa gra czy będzie warto do niej powracać po przejśćiu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzdrowiony Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 (edytowane) to teraz cyrk totalny... zmienilem sprzet, i chcialem gre zainstalowac a tu nic... kiedy podaje nr seryjny nie wlacza sie button >dalej< serial jest na pewno poprawny, nie chce tez szukac w necie cracka ani innego numeru, bo i nie po to czlek kupowal oryginal. kura moze ktos wie jak temu zaradzic? edit dziala, klawiature mam szwedzka w morde Edytowane 17 Lutego 2007 przez Uzdrowiony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Czy patch 1.35 zawiera w sobie wszystkie pozostałe czy trzeba instalować jeszcze jakiś przed nim? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koper7 Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Witam Jestem tutaj nowy. Pozdrawiam wszystkich piszących na tym forum. Mam pytanie:czy jest ktoś z Was w stanie podac mi save-y do 4-tej misji tej gry ? Bo ni cholery nie mogę w 3-ciej misji wywołac rozkazu ADATs!!!! :mur: Czytałem posty Oli20053 i u mnie nic nie pomaga :sad: a mam ten sam problem. Jak ktoś by mógł mi pomóc to będe baaarrddzzzooo wdzięczny. Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...