Ghost Raider 92 Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 jak i czym moge zniszczyć czołg w drugiej misji ?.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzdrowiony Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 jak i czym moge zniszczyć czołg w drugiej misji ?.. na dachu jest helikopter ,musisz do niego podejsc i wziac bazooke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koper7 Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Ludzie prosze pomocy, nie mam ochoty kończyc z ta gra ! Prosze dajcie jakies savy! Plis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Ludzie prosze pomocy, nie mam ochoty kończyc z ta gra ! Prosze dajcie jakies savy! Plis A niby jak mam Ci je dać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzdrowiony Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Ludzie prosze pomocy, nie mam ochoty kończyc z ta gra ! Prosze dajcie jakies savy! Plis sciagnij jakiegos trainera, jest na pewno gdzies. kiedys sam sciagnelem, ale nie pamietam juz z jakiej strony, a nie chce mi sie szukac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koper7 Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Na przykład na maila koper7@vp.pl. Będe wdzięczny za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Na przykład na maila koper7@vp.pl. Będe wdzięczny za pomoc :) Poszło. Coś mi się zdaje, że na jednym profilu są wszystkie misje odblokowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koper7 Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Poszło. Coś mi się zdaje, że na jednym profilu są wszystkie misje odblokowane. Dzięki wielkie. Jak coś to będe kombinował. Widac, że są jeszcze pomocni internauci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addrian_ Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 :mur: :mur: mam pytanie: jak przeszejść tą misje 3 gdzie trza zniszczyć te pierniczone 2 czołgi w grze Ghost Recon Advanced Warfighter?? bo ja mam ten sam problem... co był syganlizowany wcześniej: nie pokazuje mi się menu do ataku nalotem co zrobić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koper7 Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 :mur: :mur: mam pytanie: jak przeszejść tą misje 3 gdzie trza zniszczyć te pierniczone 2 czołgi w grze Ghost Recon Advanced Warfighter?? bo ja mam ten sam problem... co był syganlizowany wcześniej: nie pokazuje mi się menu do ataku nalotem co zrobić?? Chcieles to poszlo na Twojego maila te save-y :) . Tym czasem sam nie wiem czemu tak sie dzieje.Pozdrawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Odpowiadam sam sobie. Wg mnie patch 1.35 jest zbiorczy, ponieważ instalując go na czystą grę gra zaktualizowała się do wersji 1.35. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Raider 92 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 mam pytanie : dlaczego nie moge zainstalować żadnego z dosępnych patchów ?.. gdy daje next wyskakuje napis Cannot detect an instalation of Ghost Recon Advenced Warfigher on this machine. :mur: co robić ?.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 @Ghost Raider 92 Podpinam się pod pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...