Nicko13 Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 (edytowane) Siemacie chce sprzedac moja plyte glowna MSI i875P Neo FIS2R i grafe...chce to wymienic na cos pod s775 i PCIE chcialem sie spytac jaka plytke polecacie i czy wogle warto myslalem nad jakas MSI uwielbiam ta firme za o/c i dbalosc np MSI i925XE co sadzicie o tej plytce ??A i procka z jakiej serii kupic ??[kumpel bierze mojego]i o jakim taktowaniu zeby za jak najmniej kupic cos OCOWALNEGO :P Edytowane 21 Maja 2005 przez Nicko13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 yyy MSI chwalisz za O/C ? :| miales kiedys w raczkach Abita IC7 ? :D Ile chcesz przeznaczyc gotowki na plyte i procka ? Płyte kupiłbym Abit AA8XE-3rd Eye ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 po kiego wymieniasz na PCI-e??? zostaw to co masz i wymien tylko grafe jak chcesz miec lepsza ram masz fajny a na 775 pewnie musialbys go zmienic na DDR2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 yyy MSI chwalisz za O/C ? :| miales kiedys w raczkach Abita IC7 ? :D Ile chcesz przeznaczyc gotowki na plyte i procka ? Płyte kupiłbym Abit AA8XE-3rd Eye ;) 1457152[/snapback] Tak chwale za o/c mialem w raczkach takiego Abita i byly problemy z FSB powyzej 270...na mojej tylko zmienilem cooler na NB i jest super do o/c na stock coolerku 270 Fsb to nie problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 to tymbardziej jak masz taka udana plytke to zostan jeszcze przy soc 478 mam jeszcze pytanko czy pamieci masz synchro z fsb przy 270?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 plyte: MSI lub Gigabyte grafe: GeForce 6800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 (edytowane) to tymbardziej jak masz taka udana plytke to zostan jeszcze przy soc 478 mam jeszcze pytanko czy pamieci masz synchro z fsb przy 270?? 1457586[/snapback] niestety nie... :cry: chodzi na synchro powiedzcie jeszcze jakiego proca kupic... Edytowane 22 Maja 2005 przez Nicko13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 poszukaj sobie jakiegos 3.2E na steppingu E0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 poszukaj sobie jakiegos 3.2E na steppingu E0 1459172[/snapback] Vip dobrze prawi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 no jak nie jak tak :]]] turzol,zlinkuj ta tapetke jak mozesz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 no jak nie jak tak :]]] turzol,zlinkuj ta tapetke jak mozesz :wink: 1459263[/snapback] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 dziekujem :] i jesio raz gratuluje procka :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 ile masz na całość kasy, do czego używasz komputera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Jak sprzedam plytke to bede mnial jakies 1200zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Ja na IS7 na asynchro wyciagam FSB 299MHz, wiec nie wiem dlaczego Tobie IC7 nie poszla na 270. Ile chcesz przeznaczyc na plyte glowna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 IC7 po modach i odpowiednim zadbaniu/chlodzeniu potrafi i na fsb330 latac :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<Jankes> Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Nicko ale ty piepszysz na jednym forum tak, na drugim tak, ludzie normalnie juz nie mozna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Nicko ale ty piepszysz na jednym forum tak, na drugim tak, ludzie normalnie juz nie mozna 1459737[/snapback] O co Ci chodzi ?? Mam na chacie wiecej niz jednego kompa pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Nicko ale ty piepszysz na jednym forum tak, na drugim tak, ludzie normalnie juz nie mozna 1459737[/snapback] Chodzi o cdrinfo? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 (edytowane) Nie ma mnie na CDRinfo tam gdzie jestem to tylko Tweak i NVISION To co myslicie ze ta MSI 925XE bedzie dobrą płytą ??Mam zaufanie do MSI ...wlasciwie zawsze mialem MSI...jest moze jakas DFI na 925X lub XE ??A i procek...podajcie Serie...stepping itd...zeby sie krecil spoko Edytowane 24 Maja 2005 przez Nicko13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 a co bedzie jak zechcesz kupić pentiuma dual core- znowu nowa płyta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 a co bedzie jak zechcesz kupić pentiuma dual core- znowu nowa płyta? 1463686[/snapback] a myslsz ze dwujajowce lataja na kazdej MoBo z LGA775 ? :] only i955x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<Jankes> Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 no o to mu chodzi przeciez _Vip_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 no to po co sie zastanawiac czy brac s478 czy obecnie popularne odmiany LGA775 ? :]]]] obydwie dokladnie czeka taka sama przyszlosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 kupcie se wszyscy konsole i bedziecie miec spokuj:P a jest jeszcze taka sprawa ze jest jeszcze NF4 for intel:P albo bedzie a z drugiej strony plytki na 955 kosztuja ok 1000zl wiec imo bezsens narazie to kupowac na lga mozesz jeszcze wsadzic intela z EM64T a na s478 niestety tej technologi juz nie uswiadczysz:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 jakby nie kalkulować, kupno płyty która nie obsługuje 2core , to naciąganie się na kolejny wydatek w krótkim odstępie czasu.Moim zdaniem lepiej poczekac na ustabilizowanie sie cen, niż zmieniać płytę kilka razy w roku [moja opinia] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 a co ile zmieniasz kompa? ja na tyle czesto, ze oprucz procka musze zazwyczaj kupic plyte, ram i czesto-gesto obudowe czy sie oplaca kupowac taka plyte to zalezy tylko i wylacznie od tego kiedy planuje kolejny upgrade... i na co. bo jesli na athlona 64 lub cos takiego to tez bedzie musial zmienic plyte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Kolejny duzy upgrade mysle ze zrobie za rok...poza tym na razie chyba nie warto inwestowac w dwa rdzenie za drogo wychodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 no to jesli dwaujajowce Cie nie interesuja to IMHO nie ma zadnego znaczenia czy zostaniesz na s478 czy zmienisz na LGA775 P4 serii 6xx czyli x64 nie wprowadza praktycznie NIC nowego w kwestii wydajnosci i nie warto w to ladowac siana reszta to kwestia gustu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 zgadzam sie. lepiej sobie kup jakis kozacki monitor. zdrowiej bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...